Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kedves jelenseg

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A spontán peteérés a hiedelmek szerint olyan eset, amikor a petesejt egy erősebb orgazmzus hatására olyankor lökődik ki, amikor elvileg a nő nem is lehetne termékeny - ezért teherbeesés a ciklus bármelyik napján, akár menstruáció alatt is lehetséges. Namármost. Két komoly érvem is van amellett,…..
Első gyerekes anyuka vagy, és azt sem tudod, melyik végénél kell megfogni a babádat? Akkor jó helyen jársz. Segítek egy pár jó tanáccsal, amit én is a magam kárán (illetve a babám kárán) tanultam meg, illetve innen-onnan szedtem össze. Hat részletben írok ezekről a dolgokról, lássuk most a…..
A legtöbb baba életében 2-3 hetes kora körül elkezdődik egy elég kemény időszak, amit úgy hívnak, hasfájás. Ha nem vagy benne biztos, hogy a babád hasfájós vagy sem, akkor valószínűleg nem az. De azért összegyűjtöttem egy listát a lehetséges tünetekről, ha ezek nagy része nálatok megvan, akkor…..
A diéta alapjaiAz IR és PCOS témakörben már olvashattatok tőlem egy írást itt, most csak a diétát részletezem.A diéta lényege mindegyik esetben az, hogy megfelelő étkezéssel biztosítsuk a vércukorszint viszonylagos stabilitását, azaz hogy ne legyenek se túl magas, se túl alacsony vércukor értékek.…..
Mi az IR? Inzulinrezisztencia, azaz olyan szénhidrátanyagcsere-zavar, amelynek hatásaként a szervezetben nincs egyensúlyban a vércukor és inzulinszint. (folytatás a hirdetés után) Milyen tünetekkel jár az IR? Hajhullás Zsíros, pattanásos bőr Egyéb bőrproblémák: ekcéma, viszketés, száraz…..
A betöltött 36. hét utána baba tulajdonképpen már “készen van”, ekkor már nem baj, ha megindul a szülés. Sokan vannak, akik ilyenkor már nagyon várják hogy végre babázhassanak, és olyanok is akadnak, akik tudják hogy vissza fogják még sírni ezt az időszakot, és nem szeretnék siettetni a dolgokat. A…..
A modern kor, modern nő és modern teherbeesési módszerek remek vívmánya a tűkön ülés, ami a sikerességet illeti. Nem elég, hogy remek teszteket lehet kapni, amik már a menstruáció elmaradása után 1-2 nappal szinte teljes bizonyossággal megmondják hogy terhes vagy-e vagy sem, neked muszáj hamarabb…..
Aki szereti a fengshuit meg a horoszkopizálást, annak itt van egy remek módszer a termékeny napok kiszámolására. Először is nézzük az elméletet. Volt ez a Jónás nevű fazon, aki ki tudja milyen indíttatásból doktornak nevezte magát, és azt állította, hogy a nők akkor a…..
Csak hogy nehezebb legyen a dolgod, ennek egész csomó oka lehet: (folytatás a hirdetés után) A legtöbb babának az evés elkezdésekor beindul az emésztése, és ez csikarja a hasát. Ilyenkor a baba rugdos, tekereg, elengedi a cicit, majd újra rákap, megint elengedi és így tovább. Ez a probléma…..
A férfiak részéről három dolog fontos ahhoz, hogy természetes úton belátható időn belül lehessen gyermekük (természetesen a szándékon kívül, mert az a legfontosabb). Az egyik, hogy legyen elegendő számú hímivarsejtük. A másik, hogy ezek a hímivarsejtek elég gyorsan tudjanak mozogni. A harmadik…..
Még csak négy hónapja foglalkozom aktívan a témával, de már egész listányi többé-kevésbé bevált jótanács gyűlt össze arról, hogyan altassuk a babát. Figyelem, a csekély eddigi tapasztalatom alapján a babák nem minden korban fogadják el ugyanazt a módszert, ezért érdemes időnként azt is megpróbálni,…..
 Hétfő van, rögtön essünk neki a Férfinak.  Innen loptuk. Sziasztok. Az én történetem is bizonyítja a férfiak által ostobaságnak tartott igazságot, miszerint egy férfi örök gyerek, a rosszabb fajtából - érzelmileg nulla, tiszteletlen, és jellemtelen. Persze biztosan…..