Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöldbagoly

5 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Torkos Csütörtök mozgalomnak köszönhetően immár 10. alkalommal ehette tegnap degeszre magát olcsóbban a nép. A jubileumi akcióban részt vevő éttermek közül idén a sormási István Fogadónak sikerült a leggyorsabban bekerülnie a Homár torkos_csütörtök tagje alá, akik…..
Ilyen volt. Ilyen lett. És ilyen is maradt. Az azért lenyűgöző, hogy 2-3 óra alatt milyen csuda dolgokra képes az ember! Ahogy az is, hogy a felelősök egy hónapja feszt az időjárásra hivatkoznak. Mint az oviban: a szétpakolás megy, az összepakolásnál meg mindenki húzza a…..
Tamás nem mutatta meg a táskáját kifele menet, úgyhogy perpatvar lett belőle: A mai napon a kispesti, üllői úti aldiba mentem vásárolni. Az egész boltban voltunk vagy 3-an vásárlók. Kifelé menet a pénztár után odajött az őr, hogy legyek szíves megmutatni a táskámat. Mivel…..
zöldbagoly 2014.05.15 19:57:32
@Inda Labs Zrt.: nem lehet ez kamu. én rendszeresen járok az aldiba, nagyon szeretek ott néhány terméket.
bizony, minden alkalommal előfordult, hogy jött utánam a biztonsági őr, (általában egészen kicsi ritiküllel járok, szatyor nincs nálam, tehát fel nem foghatom, mit gondol, hová a búbánatba' rakhatnék bármit is..((( arról nem beszélve, hogy amíg engem nézeget, lehet, mások tényleg kifosztják a boltot..(( Még az is előfordult, nem egyszer, hogy kijött a biztonsági őr és megnézte, végignézte, ahogy pakolok be a kocsiba..((( már gondoltam, lehet valami aZarcomba'...(((( de ezek szerint mindenki gyanúúúús aki él.(
Bár idén szeptemberig fogják csak az összes taxit sárgára festeni/fóliázni, van aki más most sem bízik a többiben. Zsuzsanna ragaszkodott a sárgához, ami kisebb zavart okozott az előtte parkoló sofőröknél: A történet tegnapi. Színházlátogatás és egy kiadós séta után…..
zöldbagoly 2014.01.20 19:49:58
@atpijkamo: ebben lehet, hogy igazad van, de ....((( ez a P, meg mostanában a paragrafus jel, nekem valahogy nem gyerebe..(( mint ahogy sikítófrászt kapok a "nyami"-tól.. főleg ha duplán használják. Végülis ez egy írásjel a mondat végén. Az írásjel figylemfelkeltés célját szolgálja. Régen legalábbis így tanultuk. Hát nekem ilyen a figyelemfelkeltésem.(((Vegyük úgy, hogy nyomatékosítom, amit mondtam.(
zöldbagoly 2014.01.20 20:21:45
@atpijkamo: nos, értem, amit írsz.
én azt gondolom, hogy abban tökéletesen igazad van, tiszteljük meg az olvasót.
ebben viszont nem gondolom, hogy a mondat végi írásjelek zavart okozhatnak, ha egyébként a mondandó, amit közölni akarunk, tiszta és érthető.
de, persze nem vagyunk egyformák.(
olyat pedig nem javaslom, hogy leírj ide, hogy "nem jó a helyesírásom", mert ahogy látom, ez nem az a közeg, ahol esetleg holnapután nem kapod ezt a kalapodba vissza.(
Minden bizonnyal..)))))) Átteszem "székhelyem" Majd meglátjuk, mi lesz..)))))   ezt csak azért raktam ide... hogy--- folyt. köv..))))..
zöldbagoly 2011.11.24 19:51:23
@évi.: @nyervi: maradok igy..))) most'má...))))
zöldbagoly 2011.11.24 19:52:04
@nyervi: hát ami mostanában folyt, nem hiányzik.)))))) ilyen személyeskedés (ilyen otromba személyeskedés) azé' régen nem vóóót
zöldbagoly 2012.06.10 08:44:00
@fascista: nagyon sajnálnám,...)))))) egyébként pont arra készültem, hogy bemásolok neki egy idézetet, amit Kocsis Zoltán mondott..)))
talán még sor kerülhet rá..))
meggyőződésem, hogy kelo valamilyen névvel fennvan fészbukon....
... de tényleg.Amikor rendes akarsz lenni valakihez, már-már elhiszed, amit mond, sőt, lelkifurdalásod van miatta, hogy valamikor otthagytad, és ettől állitólag félresiklott az élete, szóval, akkor kezd el váltani és szemétkedni veled.Ettől persze kiborulsz, és nem…..
zöldbagoly 2011.05.08 23:19:47
@évi.: it van már csak úgy látszik lassú a rendszer. (ez is.)
zöldbagoly 2012.03.04 21:50:40
micsodaútjaim Ideért... 2012.01.15 20:12:00
Ma annyira szép volt az idő, hogy végre elmentünk sétálni. Metsző, jeges szél fújt, de jól beöltözve ez sem nagyon érdekelt, élveztem a vakító napfényt és a harapnivalóan tiszta levegőt…Miután megetettük a kecskéket, megbeszéltük az élet dolgait, és úgy döntöttünk,…..
micsodaútjaim Ki mit kap?:) 2011.12.29 00:46:00
A mai nap egészen más volt,mint a többi,mert ma volt a szülinapom:) Jó, attól is különleges egy ilyen nap,hogy az ember megér egy bizonyos kort, vagy elér?, de az én szülinapom máma valami egészen mástól lett az.   Igazából pont úgy indult,mint az utóbbi években, például…..
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
zöldbagoly 2011.12.16 21:38:45
@Yumurdzsak: ... khm. vendéglátós vagyok magam is, de ha a családdal elmegyünk valahová, csak a trófea jöhet szóba. (valamelyik..))
hogy miért???? nem, nem azért, hogy hülyére zabáljuk magunkat (pedig nagy a kisértés..))) hanem azért, mert nem tudunk valamiből megenni egy hatalmas adagot, hanem szeretünk "csipegetni" ebből is, abból is..)))) - én pld. - nevess ki - folyton spenótot szoktam enni, mert nálam az nincs..)))) a bor pedig nem kannás, hanem minőségi.. hidd el..)))))
zöldbagoly 2011.12.17 20:15:03
@Yumurdzsak: mijaza Rixos?????
(nálam mindig házi kaja van. főzök egy pár adagot, mint háziasszony otthon. nem igazán tudom, mi megy a városban.))))
indiaiban se voltam sose... kinaiban pláne. postolsz valahol???? mert szivesen olvasnék róla.)))
engem megtalálsz a kocsmáros blogban.))))
Örülünk, Vincent? Orbán után 2011.10.14 22:35:00
 Caveat:  Az Olvasó az alábbi rövid írás minden egyes mondata elé képzelje oda a "szerintem", "esetleg", "én úgy érzem, hogy" kifejezések valamelyikét, esetleg az összeset. Ez nem politikatudományi tézis, nem játszom Török Gábort, nekem az…..
micsodaútjaim Egyveder 2011.10.09 12:10:00
Bár a bor egyik része már kiforrt, a másik pedig gőzerővel dolgozik odalent a pincében, s a kert összes szőlőfürtjének utolsó szem bogyója is üvegballonba került a héten, tegnap mégis bevásároltunk, mert a jövőre sem árt gondolni, meg amúgy is, az elmúlt évek beigazolták,…..
zöldbagoly 2011.10.09 15:15:05
@évi.: volt egy aranyos kis hordó, azt hiszem 1o lityis, a nagycsarnokkal srévizavé van egy üzlet (az megvan még ma is))) ott vettem valaha. eltűnt, szőrén szálán, fel nem foghatom, hogy, de évek óta nem találom...))))
abba volt mindig a piros bor,.. pont belefért.)))
a többi hordó lenn marad adonyban... képzeld aki megvette a telket anno, kivágott minden szőlőt, minden fát, és elbontotta az épületeket is... viszont jó magas beton-és szögesdrót keritéssel körbevonta az egész telket... ezt onnan tudom hogy eccer nosztalgiából elmentünk megnézni.... aztán soha többé...)))))
micsodaútjaim Marcipán 2011.10.06 17:14:00
Ismered az érzést,mikor szétolvad a szádban a csokoládé, ugye?Ennél már csak a marcipán finomabb...szerencsére nem csak nekem.Vasárnap vettem egy dobozzal magamnak, szilvalekvárral van töltve , csokival bevonva, isteni, hmmm....Tíz pici kis csomag egy nagy dobozban, napi egy jár,…..
zöldbagoly 2011.10.09 15:11:09
@évi.: van persze... de ... isten őrizz még megenném....(mostanában egyébként sajnos tényleg van, hogy majd a fene megesz valami édességért. le szoktam csipkedni a palacsinta szélét, meg bekapok pár szem mazsolát.... )))))
hóóóóó párolt kelkáposzta az nagyon finom...!!!!!!!
micsodaútjaim Angyali 2011.10.07 17:18:00
A tegnapi napom kicsit zaklatott volt, állandóan szembe jött velem valami hülye, de volt olyan is, amelyik mögöttem könyökölt és várt...utálom, ha valaki nézi mit csinálok és azt hiszi attól majd gyorsabban megy a dolog, pedig pont ellenkezőleg. Gondolom az a motoros gyerek azóta…..
Megszülettek a parlamenten kívüli ellenzék új sztárjai – írja közömbösnek biztosan nem, lelkesnek annál inkább nevezhető tudósításában az Index újságírója a mai tüntetésről. Árok Kornél és Kónya Péter neve mára valóban politikai jelentőséget kapott, ők ugyanis…..
még akkor is, amikor azt gondoltad, téged már sosem.Ismersz valakit, azt hiszed, jól. Kedvesnek, barátságosnak, szeretnivalónak, olyan embernek, aki semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy szeressék. És azt hiszed, hogy ha te szereted, akkor megváltod a lelkét. Akkor jó embert…..
kocsmáros blog Ismeritek-e.... 2011.05.08 21:35:48
azt az embertipust, aki mindig milliókról beszél, nagy üzletekről, és soha nincs egy fillér sem a zsebében???Úgy adja elő magát, mint akinek megvan mindene, pénz nem számit, legfeljebb csak egy kis átmeneti zavar adódhat.. aztán helyreáll a rend, és csak úgy röpködnek a…..
zöldbagoly 2011.05.08 23:18:25
@évi.: khm.
elkezdem ámokfutásom.Szokás szerint.... Évi után jöttem. Ez persze nem akarja azt mondani, hogy ő a hibás. Nem. Egyedül csak én.Ja.Szóval, mostanában történt velem.Bejött valaki az üzletbe, elkezdtünk beszélgetni.Ez volt kb. fél tizenegy tájban.Én, aki általában húsz perc…..
zöldbagoly 2011.05.08 21:27:59
@évi.: és akkor hogy lesz ebből "nem mondhatod el senkinek,,,,,,?????"
zöldbagoly 2011.05.08 21:46:26
@évi.: mostmár csak irok és irok....
zöldbagoly 2011.05.08 22:17:27
@évi.: igazad van évi mint mindig. a gugli már mutatja is, hol vagyok... ehhhh....
Naprakész! Az utasnak kuss. 2011.05.08 13:34:00
Ha valaki véletlenül még nem találkozott volna a címben leírt beszólással az a napi politikai kommunikációból igazán kikövetkeztetheti.Úgy tűnik semmi másról nem szól a jelenlegi kormánynak a választók(2/3 és a maradék)irányába közvetített kinyilatkozása. Egyszer és…..
zöldbagoly 2011.05.08 16:32:06
Nos, ha minden kötél szakad odaát, én tényleg ide költözöm véglegesen. Fogalmam sincs arról,hogy ki hogyan talál majd meg,ha ott végleg minden széthullik,hát ezért is... és hogy én hogyan találom meg azt,akit szeretek pláne! Ezért sztem ezen a poszton találkozzunk egyenlőre,…..
zöldbagoly 2011.05.08 13:27:48
@Seafalcon: nnna itt vagyok a kocsmáros blogban. én vagyok zöldbagoly. de a blogtéren ne ird ki kérlek!!!!!!!!!
zöldbagoly 2011.05.08 15:57:02
@évi.: valahogy úgy kéne mint a fészbukon, hogy csak az ember ismerősei láthassák, mit ir. ehhez persze az kell, hogy legyenek már ismerősei, mert akkor aztán tényleg úgy járunk, hogy irunk, irunk, mintha az asztalfióknak irnánk. persze, az is egy módszer.!!!!!
 ..
zöldbagoly 2011.05.03 22:47:17
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
Hajléktalanok kitiltása az aluljárókból... Az ételosztók elűzése... Mindennapos zaklatások... Lakhatást, ne zaklatást!   Te is az utcán élsz? Itt a helyed! Felháborítónak tartod? Tiltakozz velünk! Mikor? 2010. december 15. (szerda) 18 órától egész éjjel Hol? Blaha Lujza téri aluljáró Az…..
zöldbagoly 2010.12.14 21:23:46