Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erom?

1 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
erom? 2015.09.19 11:28:26
" – Maga melyik párt színeiben indul? – kérdezzük, mert lassan tényleg kezdjük elveszíteni a fonalat. – Hát a szocialistákéban. – Az nem lehet – hitetlenkedünk, és elővesszük a képviselőjelöltek listáját. – Ide az van írva, hogy az Együtt 2014…..
erom? 2014.04.14 20:42:21
Levélben fordultam a Nemzeti Választási Irodához, hogy mennyi állami pénzt kaptak a kampányhoz az országos listát állító pártok - pontosan. A NVI az Államkincstárhoz irányított, mivel a "kampánytámogatással ők foglalkoznak" ...Rendben, elküldtem a levelet az Államkincstárnak,…..
erom? 2014.03.20 22:13:34
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: ha elhiszem, azt kell feltételeznem, hogy elszúrtad. melyiket szeretnéd? nem ellenőrizted vagy rosszul ellenőrizted?;)
Plankó Gergő írt egy cikket a minap, amiben nagyon érzékletesen vázolta fel, hol tart a Szocialista Párt, mire vitte az „új nemzedék”. Abból az írásból több dologra is lehet következtetni. Ha Plankó Gergőnek igaza van, akkor ad1: A párt 2010 utáni egyben tartása és…..
Hónapok óta nem találsz magadnak munkát? Elmúltál 40? Kezded feladni? Vannak ezzel így mások is. A leggyakrabban az a baj, hogy akik 40 fölött veszítik el a munkájukat, vagy csak éppen ebben a korban kénytelenek új munkahelyet keresni, vagy új karriert építeni elfelejtik, hogy…..
erom? 2013.10.15 20:36:56
@Mindfield: ma a legtöbb ember 40 évesen érik felnőtté. elhiszem, hogy két-három generációval előttünk 40 évesen eltemették magukat a nők/ffiak. manapság sokan ennyi idősen vállalnak gyereket.
a fiatalságkultusz nekem azt jelenti, hogy 50 évesen is úgy kell kinézned, mint egy 20-30 éves (feszes fenék, álló cicik). ebből élnek a plasztikai sebészek.
A Class FM 2009-es indulása óta Kőváry Anett szerkesztette a rádió híreit, egyben ő volt a hírolvasójuk is, két éve pedig beszállt Sebestyán Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc Morning Show-jába is. A Blikk infói szerint Kőváry elbocsátását átszervezéssel indokolta…..
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Miért van mindenki kibukva azon, ha egy állami vállalat pont úgy működik, mint maga az állam? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
erom? 2012.08.30 20:42:37
@kaponyanyi: nem jól emlékszel. már akkor sem csak a liberális kocsibanda fosztogatta a bkv-t. elég a bkv reklámfelületeinek értékesítésére és s. lajosra gondolni.
Néhány napja ismerjük a kedves nénit, aki Jézusból Moncsicsit csinált. A botcsinálta restaurátor igen érdekesre sikerült alkotása bejárta a világsajtót, hisz a nyolcvan esztendős Cecilia Gimeneznek sikerült jól "kijavítania" a az 1930-ban készült freskót - majom lett az…..
erom? 2012.08.30 20:09:32
@The_Goat: azért, mert mások hitével nem ildomos szórakozni. IQ, EQ
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
erom? 2012.07.07 15:31:12
@Pepibubó: az, hogy EU-s forrásokat is felhasználtak nem azt jelenti, hogy ajándékba kaptuk az Uniótól. Sokkal inkább azt, hogy erre használtak fel támogatást, pedig felhasználhatták volna értelmesebb dologra is (pl. 3-as metró felújítása)
Megy a budapesti városvezetés sunnyogása ezerrel a 3-as metró ügyben. Egész konkrétan hülyének nézik a főváros népét. Tarlós és Vitézy urak bőszen elmúlttökmindegy hány éveznek, ahelyett hogy tennék a dolgukat. Ami most éppen a 3-as metró felújítása volna. Demszky…..
erom? 2012.05.21 21:36:36
@darvaskristof: érdekes, hogy egy szót sem szólnak arról, hogy ezeknek a projekteknek előélete is volt. úgy tesznek, mintha 0-ról kezdenék a beruházásokat. így viszont hogy lehetne tényszerűen eldönteni, hogy mit csinál pontosan a bkk, és mi az, amit saját munkaként lengetnek be, de közel sem fektettek bele annyi energiát. jó példa a bkv. ami gáz, azt a bkk a nyilatkozataiban a bkv nyakába varrja, mi sikerszagú, azt egyszerűen lenyúlják...
erom? 2012.05.22 20:59:28
@darvaskristof: ne haragudj Kristóf: én úgy érzem, elfogult vagy. a "nem tagadják" és a tényszerű, korrekt beszámoló között nem csak néhány árnyalat van...megszállottakat szakértőnek szoktak alkalmazni, és az a baj velük, hogy hamar kiégnek
erom? 2012.05.24 21:29:48
@darvaskristof: nálam nem jönnek ilyen könnyen a "meggyőződések", és a meggyőződés és lojalitás között sem érzek közvetlen kapcsolatot.
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
Szakított a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, és lemondott az Újkorcsoportban betöltött ügyvivői posztjáról is Polgár Dóra - járt körbe a ropogós Népszabadság a Képviselő Funky szerkesztőségében, a sokat látott, füstös pulóveres öreg rókák pedig…..
Amikor a magánhadserege által a néptől leválasztott miniszterelnök belekezdett papírról felolvasott szövegébe, éppen a rokonára bízott vállalat több ezer dolgozója tüntetett a BKV székháza előtt. Ugyancsak azokban az órákban, amikor a szegényektől zálogot átvevő…..
Tarlós István hétfői sajtótájékoztatóján elnézést kért. Szerinte „a Főpolgármesteri Hivatal hibázott, mert nem fogalmazott egyértelműen, ki kellett volna emelni, hogy csak a türelmi idő letelte után lehet bírságolni a szabályszegő autósokat.” Az…..
A Köztársaság téri emberdaráló emléke kísérti a Magyar Szocialista Pártot. Az alant olvasható dokumentumgyűjteményből - indirekte - mintha az derülne ki, hogy a párt új, Jókai utcai székházának valamelyik helyiségében egy ártatlan, fiatal leány testére elektródákat…..
erom? 2010.08.03 18:45:23
perverz
index.hu/belfold/2010/07/21/deri_janos_fia_lett_az_mszp-frakcio_kommunikacios_igazgatoja/. Szegény lány csak kiküldi, amit továbbnyomnak neki (gondolom)
Keresztelőt tervez a Parking Kft. a leendő budapesti kerékpárkölcsönző rendszernek. A fővárosban talán jövőre elkészül a belváros bérbringahálózata, de egyelőre nincs neve. Legalábbis használható. A Fővárosi Közgyűlés 2010. március végén nyitotta meg az útat a…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
erom? 2010.07.16 11:25:06
@schgabor: Gratulálok. Ön nyert! Ez a válasz lesz a "mai napi bullshit".
erom? 2010.07.16 11:59:27
@gauche caviar: valóban életszerű: @schgabor a napi sajtószemle után sk. átnyálazza a blogokat is. nincs sok, így belefér még válaszolgatni is:)
A Magyar Kerékpárosklub tavasszal kezdett gyűjteni, péntekig 1103827 forint jött össze, amiből fel tudták állítani Budapest első kerékpáros forgalomszámlálóját a Múzeum körúti kerékpársávon. A számlálót pénteken adták át, a forgalom alakulása a helyszínen és…..
erom? 2010.07.03 13:44:39
@munkamacskák gazdija: azért azok a kőagyú politikusok évi 5 millás tanácsadói szerződést kötöttek a Kerékpárosklubbal. nem hinném, h ezt überelheti kósa egy kis cangázással
erom? 2010.07.03 13:45:51
Meglepő Facebookos beszélgetésre hívta fel a figyelmünket az egyik olvasónk. Az LMP egyik képviselője kiszámolta, hogy egy képviselő bruttó 533.340 forintot fog hazavinni. Erre a felvetésre reagált egy másik LMP-s képviselő, a vuvuzelához is értő Ertsey Katalin. Elmondta, hogy ő…..
erom? 2010.05.26 18:04:28
@Pollack: gondolom, senkit nem lep meg a publicitás, ha baráti csevejt folytat a világhálón.