Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipikeazóriástörpe

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Így terjed a hülyeség 2014.12.01 19:51:58
Ha így megy tovább, a rákgyógymódokkal vetekedő víruskarriert fog befutni az a videó, amit először az Origón láttam, aztán kiderült, hogy a Jalopnik irányából fúj a szél. Így vernek át a használt gumival. Jajaj! Eladják neked újként. Bármerre lépünk, életveszély…..
csipikeazóriástörpe 2014.12.01 20:45:57
@bobeszedulacika: így igaz. De nem is túl régen pont a gumidoktortól kérdezték ezt a szőr témát, szerinte sem törvényszerű az új gumikon a szőr.
Fiúk, legalább házon belül néznétek utána a dogoknak...
csipikeazóriástörpe 2014.12.01 20:58:32
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
csipikeazóriástörpe 2014.08.19 13:33:52
@magyar bucó:Ezek jellemzően olyan emberek(saját, nem reprezentatív felmérés), akik a 100 000 km-t 10 év alatt sem teszik meg.Hétvégi villantós autókkal, amibe jó az óccsó olaj, használt gumi, bontott alkatrész.Nekik az az olcsón fenntartható autó, ami keveset eszik. A javítás, karbantartás csak sokadik a listán. Ha nagyon putri már az autó, eladják az első hasonszőrű madárnak.
Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, ha gyerekek ti másként…..
Élelmiszer felhalmozása: Megfelelő mennyiségű élelmiszer nélkül gyorsan végetérhet a túlélésünkért folytatott küzdelem. Alapvető élelmiszereket (liszt, rizs, bab stb.) nem nehéz tárolni nagyobb mennyiségben sem és néhány óra alatt hetekre elgendő mennyiséget tehetünk el…..
Mikor kiderült, hogy lesz két napunk a Slovakiaringen, rendes hiénaként elkezdtem ólálkodni. Mennyire miénk, mit lehet csinálni? Lelki szemeimmel láttam magam előtt egy üres pályát, amin akár keresztbe is lehet menni. Ideális lenne egy kis gyakorláshoz, a Sierra startra kész,…..
csipikeazóriástörpe 2011.11.30 18:20:27
Ha ezt annak idején az MSZP csinálja, a HírTV végtelenítve adta volna Pelczné Gáll Ildikó "A Gyurcsány-kormány megöli a meg sem született gyerekek ezreit" című beszédét, abban biztos vagyok. De a szociknál csak felmerült a bölcsődei térítési díj bevezetése, végül nem…..
csipikeazóriástörpe 2011.11.22 11:30:41
@Viktus: Valóban nem, annyit fűznék még hozzá a megjegyzésedhez, hogy én ezt opcionálisan oldanám meg:aki szeretne mielőbb munkába állni, hadd tegye, akinek fontos a gyerek lelki fejlődése, maradhasson vele.De egyik megoldás sem lehet kényszer szülte.
Ez viszont egy ideális világban úgy működne, hogy az állam csak a keretfeltételeket biztosítja, az anyagi kérdés a családok hatásköre maradna.(egykeresős családmodell)
csipikeazóriástörpe 2011.11.22 11:36:00
@laspalmas: Ne legyél benne olyan biztos!
Addig sem kell rá vigyázni, ETETNI! stb.
csipikeazóriástörpe 2011.11.22 11:38:46
@csipikeazóriástörpe: Bár ha csak a gyereket nézem, még jót is teszünk vele
 A post címe talán kicsit furcsa lehet egyeseknek...azért választottam ezt a címet, mert nagyanyám nézhetett ki így hátulról amikor lehajolt a zöldségért a kertben 1936-ban, miben ha nem egy tundrabugyiban. Ugyanis az alább látható képeken egy 1936. évi gyártmányú,…..
csipikeazóriástörpe 2010.11.23 19:36:17
@Hofi0905: www.onkelhans.at/images/oldtimer/fiat-topolino-b-1949.JPG
Ez talán jó lesz.
Amúgy a képen egy Fiat Topolinot kéne látni, csak próbáltam hatásvadász lenni...:)
Magyaridióta Vörös köd 2010.10.11 12:53:00
Úgy gondolom, nem túlzás azt állítani, hogy Orbánéknak a lehető legjobbkor jött a vörösiszap-katasztrófa, hiszen abból több soron is profitál(hat) a Fidesz-Magyar Népköztársaság Kht.Először is, ugye, meg lehet mutatni a Párt és a Pintér Rendországa Bt. - a Kht. egyik…..
csipikeazóriástörpe 2010.10.11 14:29:00
@Trompf: Neked pedig ragyogó alkalom arra, hogy igyál egy kis komcsivért ugye?
Nem védek senkit, de tudod,hogy azért történt a katasztrófa, mert a kertek alatt arra talicskázták ki a lopott pénzt(a saját gyárukból) és ezt a megnövekedett terhelést már nem tudta a talaj elviselni, ezért omlott le a gát.
Biztos így történt ugye?
csipikeazóriástörpe 2010.10.11 14:44:46
@Trompf: Nem tagadtam egy percig sem.Nem is tagadom, csak felháborít, ahogy az egyetemes tudás birtokosai teleszórják a netet a megfellebezhetetlen igazsággal.
Az a gát harminc éve épült.Az első hatvan éve.Ha tényleg szarul építették meg, akkor három percig sem állhatott volna.
Az emberi tényező valóban kérdéses: "Áll ez mint Katiban a gyerek"-oszt jónapot.A fegyelem tényleg lazulhatott, az ellenőrzés nem hinném, hogy hanyag volt, inkább csak a kirívóbb szabálytalanságok kiszűrésére korlátozódott.
A felelősséget mindenképpen sokkal széleseb körben kell megállapítani, mint azt a közvélemény elvárja.
csipikeazóriástörpe 2010.10.11 15:10:19
@Publius Decius Mus:Ha téged lecsapna a szomszédod egy baráti csevej kapcsán, akor a rendőrség ismeretlen tettes ellen fog nyomozást indítani.Itt viszont frankón nevesítve lett a felelős, még mielőtt a vizsgálatot megkezdték volna.Ebben a sztoriban ez legalább akkora gáz, és legalább akkora kárt okoz, mint maga az iszap
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
Ahogy ígértük, íme a Városháza parki fapados kommentek újabb sorozata:          De ha már a Városháza parkban jártunk, tudnánk adni mókás kedvű Demszkyéknek egy-két ötletet.  1. Például néha-néha meglocsolhatnák…..
csipikeazóriástörpe 2010.07.16 20:29:26
@butus: Nem teszem egymás mellé.
Az iromány egy 1952-es cikkre hivatkozik, amelyben 1956-ról írnak. Számomra innét az egész úgy ahogy van hiteltelen.
csipikeazóriástörpe 2010.07.16 20:55:51
@butus: Kösz, ne fáradj, amióta megszövegezték, hárman megtették már előtted.felnőtt, (állítólag) értelmes emberek, akik azt látnak a szövegben amit ők szeretnének, amit szeretnének, ha igaz lenne.Te is felfoghatnád, hogy ez egy elb.. HOAX.Nagyon érdekes, hogy bármennyire is kutakodom, az eredeti szöveget sehol nem találom, mindenki csak kapta valakitől.
20éve vagyok ápolónő.Divat manapság a leterheltségre és a pénztelenségre hivatkozni ami igaz de az embertelenségre,empátia hiányára ez nem mentség. De.....!A nővér kiszolgáló személyzet a nap 12órájában.Minden betegnek,hozzátartozónak,orvosnak próbál megfelelni!Mind…..
Sorozásról már olvashattunk posztot, de ahány ember, annyi sorozós történet. Ma Dogoo meséli el, milyen volt az első személyes (mondhatni testközeli) kontaktusa a Magyar Néphadsereggel. Zsenge ifjúkoromban, a ’80-as évek végén én is megkaptam a kis levélkét a…..
Volt nekünk tavaly novemberben egy Modoros lakberendezőnk lárvalányhajtól - itt egy fájóan találó újabb darab, új témában -, hamisíthatatlanul nőies stílusban. Aki kitartó és figyelmes, azért nemcsak férfiak szapulását követheti nyomon, lesz benne szó nőkről is.   Az…..
csipikeazóriástörpe 2010.06.02 19:58:12
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
csipikeazóriástörpe 2009.01.16 12:40:02
Sziasztok

Az önkormányzatttal/okmányirodával már én is lesrefutottam párszor.

1.Apám kivonatta a forgalomból a kocsiját.Az ügyintéző kiszámolta a súlyadóhátralékot, valami késedelmi djat,meg valami kezelési költséget.Adott egy csekket, hogy a kiszámolt összeget fizessük be, az ellenőrző szelvényt mutassuk be.Megtörtént.Kiállította a papírokat, elköszöntünk,öröm bódottá...
3(HÁROM!!!)év múlva felszólítás, hogy súlyadóhátralék miatt irgum-burgum-büntetés.
Bemutattuk a papírokat, miket ők adtak:sűrű bocsánatkérés,ígéret a korrekcióra.Hurrá.
Újabb év, újabb felszólítás.Telefonos érdeklődésre, hogy akkor ez most hogy'?Ja tényleg! Elnézést...
Utána már félévente jöttek a felszólítások, legvégén már arról, hogy az autót kivonatják a forgalomból, ha nem fizetünk.Apám innét már olvasatlanul iktatta a leveleiket(igen-kuka)
2.:Saját kocsimmal történt, hogy elkallódott a súlyadó csekkje.Felhívtam az önkormányzatot, hogy küldenének-e másikat?Természetesen, mondjam az adatokat.Diktálom, válasz:-ilyen autó NINCS!!!a nyilvántartásban.Mi van???Akkor eddig mire fizettem? Várjak, utánanéznek.Negyedórát tartottam a vonalat, mire lakcím alapján kiderítették, hogy tényleg...
3.:Eladtam az autómat.Bejelentettem.Kérdésre, hogy van-e még teendőm azt válaszolták, hogy nincs, innét az ő dolguk, meg az új tulajé.Tehát ki is küldték következő év elején a csekket...Az új tulaj "elfelejtette" átiratni.Teendő:nekem kell befizetni, mert akinek a nevén szerepel a jármű tárgyév jan. 1.-én, az fizet egész évben.Ha akarom, bejelenthetem, hogy eladtam, nekik megvannak az eszközeik arra, hogy az új tulajt rávegyék az átiratásra.Ha mégsem, majd ők kivonatják a forgalomból.(Az utóbbi történt)

Szóval ennyit a sóhivatalról.
Volt főnökömnek(osztrák álampolgár)két autója volt, egy rendszámmal.A rendszám az övé volt, ha eladta a kocsit, a rendszám nála maradt, kivédendő a "feledékenységet".

Nálunk miért nem lehet így csinálni?
Biztosítóhumor forever. Örök műfaj az igazi vagy hamis, ál- vagy tényleg primkó kárbejelentő lap, aminek a fotóját levélben illik szétküldeni 100 ezer ismerősünknek, lehetőleg 3 megás csatolmányban. Ezt a darabot most rendhagyó módon inkább beposztolom, annyira zseniális,…..
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..
w Töcsök és bogár 2007.08.03 04:30:00
Végre szexbotrány! Nem csak amolyan szűkszavú hírecske, hogy az alelnök válik, de persze közös megegyezéssel barátok maradnak. Nem ám hogy a polgármesternek új csaja van. Bővérű, inflagrantis, csámcsogós Blikk-featúra. A legjobbkor egyébként; pont kerepelni kezdtek a gazdák,…..