Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.sas

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anglia a lehetőségek országa, ha van időd, türelmed, pénzed kivárni. Ha van két referenciád és minimum fél év gyakorlatod. Ha van elég önbizalmad és nem adod fel – írta Kata a története elé (amihez képeket is küldött, amiért köszönet!). Az idő persze nem abban az…..
 Egy általam nagyra tartott személy könyvének egyik részlete, amelyben egy 52 éves férfi  vállalkozó beszél a párkapcsolati változásairól, hogyan értékelte át azt."Amikor ... megkért, hogy írjam meg, mit gondolok, mi változott az idők folyamán a…..
.sas been a long time 2011.09.08 20:53:00
 Elég régen nem írtam már egy sort sem. Hogy mi történt az elmúlt pár hónapban? Nagyon sok minden, de fogalmam sincs hol kezdjem.Elköltöztem a családtól végre -lejárt az egy éves szerződésem. Beköltöztem egy magyar házba -no comment.Megismertem pár kedves embert…..
.sas Nincs sok hátra már 2011.04.15 17:22:00
 Jó ideje már, hogy nem írtam egy sort sem, egyszerűen nem volt kedvem. Nem érzem jól magam a gyerekek miatt, olyan viharok dúlnak bennem, hogy néha úgy érzem itt a vége, nincs tovább. Angliával továbbra sincs semmi bajom, még mindig szívesebben vagyok itt, mint otthon -követ…..
.sas Szombat 2011.02.20 01:35:00
 Reggel összefutottam Ibivel, hogy együtt reggelizzünk. Aztán tekeregtünk egyet Kingstonba mikor Iss -és itt nem az űrállomásról van szó- csörgött, hogy fussunk össze a London Bridge-nél. Ilyen még nem nagyon fordult elő velem, de rossz irányba szálltam fel a…..
Mint akaratomon kívüli konzervált szingli meglepődtem, hogy egyáltalán valaki gondol rám ezen a napon. Az első kedves gesztus az extől jött, küldött egy videót, amit könnyezve röhögtem végig. A többi köszöntő meg angoloktól volt...Godzilla is kapott egy nagy csokor…..
.sas Hétfő 2011.02.14 14:51:00
 Ma reggel rá kellett jönnöm, hogy nagyon benéztem a dátumokat. Meg voltam győződve arról, hogy ez a hét már az iskolai szünet, így a múlt héten leszerveztem a New Malden-i helyettesítést, na meg az NI interjús napot is, ami szintén ezen a héten lesz. Nem is értettem, hogy…..
.sas Francia Mama 2011.02.06 19:40:00
 Feltevésem, miszerint az anyuka tiltotta meg a Francia Mamának a társalgást helyesnek bizonyult. Éppen a reggelimet készítettem, amikor Francia Mama jött be nagy boldogan a konyhába és beszélgetni kezdett. Az anyuka nem volt otthon mert a fiúkat vitte el rögbizni, így szabad volt…..
.sas Az angol család 2011.02.05 17:26:00
 Ami először megfogott bennük az a kedvességük és udvariasságuk volt. Persze mint minden embernek nekik is vannak rossz napjaik, leginkább az anyukának. Néha fura dolgokat mond, de azután rájön a dolgok abszurditására és mentegetőzik sűrű sorry-zások közepette. Az angol…..
.sas Magyar magyarnak farkasa 2011.02.04 22:15:00
8 hónap óta most találkoztam először olyan megnyilvánulással, amiről eddig csak hallottam. Kezdem megérteni, hogy egyesek egy idő után miért kezdik kerülni honfitársaikat távol otthontól. Amivel persze nem értek egyet. Azért mindig örültem, amikor magyarokkal találkoztam, de…..
autózz! Messze van még Európa! 2010.09.13 19:22:00
Így estére már nem akarom kitenni nagyon stressznek a drága olvasóimat, úgyhogy István levelét láttam a legalkalmasabbnak, hogy megfeleljek ennek az önnön magam által felállított kritériumnak. És bár ő azt írja, Európa még nagyon messze van tőlünk, kérdés, hogy melyik…..
Állítólag már az Antall-kormány idején akartak Lezsákék valami magyaros Disneyland-et építeni Lakitelken, amire Jankovich Marcell azt mondta egyszer, hogy az nem úgy megy, hogy az amerikai mesefigurákat kicserélem magyarra és kész. Valahogy úgy fogalmazott, hogy ezzel a lényeg vész…..
Kedves Olvasók! Boldog vagyok,hogy szép számmal látogatjátok oldalunkat és külön örömmel tölt el, hogy sokan hozzá is szóltok az éppen aktuális témákhoz! Csak így tovább!Szószaporítás helyett következzen inkább egy történet grigorij barátunktól.Pár éve történt egy…..
.sas Helyes emberke 2008.06.10 19:22:00
  Piros a lámpa, nem baj, nem rohanok most. Mellettem kamasz mondja a magáét, szemből hajléktalannak látszó ember közeledik, tekintete elszánt, ő most itt lejmolni fog tőlem valamit.Megáll a félig lehúzott ablak előtt, és már kezdi is a szokásos szöveget. Kamasz…..
.sas a világ legmeghatóbb mondata 2007.12.03 15:44:00
egy könnyű séta keretében hangzott el:"Ha te meghalsz, én egy senki leszek..." ...és halkan sírva fakadt, miközben átölelt...  by Krisz  2007-11-01 17:46:53..
Egy fiú szemszögéből nézve... "Ez a kis iromány csak úgy készül.Sok, sok gondolat egymás utánisága lesz valószínűleg, bármilyen koncepció, vagy rendszer híján.Felhívom a figyelmet arra, hogy esetleg egyes érzékenyebb lelkű olvasót sérthetnek a benne…..