Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamuraly

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2011-es lesz Sébastien Loeb utolsó szezonja a rali-világbajnokságon. Ezt maga a zsinórban hetedik világbajnoki címének begyűjtésére készülő Citroën-pilóta jelentette be egy francia lapnak adott interjúban.A Paris Match riporterének kérdésére, hogy valóban visszavonul-e…..
Az élet útján ott közlekedik a halál is. Ezt egy nagyon okos filmben mondja egy irtó bölcs ember, úgyhogy biztosan igaz lehet. Az mindesetre tény, hogy aki folyton jön-megy, olykor kockázatos szituációkba kerül. Elhárít, megold, megúszik ezekből tízet, húszat, százat, de…..
szamuraly 2010.04.05 13:11:19
@Parajpuding: Öreg nézz utána a balesetek mekkora részét okozzák a teherautók!
szamuraly 2010.04.05 21:40:21
@zippofcy6: Az elgondolás 5-ös! Biztos a levegő munkacsoport tagja vagy!
A szövetség távlati céljai között említette, hogy emelkedjen 15 százalékra a kerékpárosok aránya, amihez egyebek mellett szemléletváltoztatásra van szükség, ehhez pedig a kerékpározást népszerűsíteni kell. A "kerékpárosbarát úthálózat" kialakításához…..
szamuraly 2010.02.07 19:25:45
@budapestjovoje.freeblog.hu: Ez mind szép és jó! Az a legszebb mikor a kihasználtságot próbáljuk növelni a cégünknél a Zaj utcából kell átszállítani valamit Budaörsre akkor az egész várost meg kell kerülni ami kb.: 120 km, mert minden honnan ki vannak tiltva teher autók. ezt csak akkor szabadott volna bevezetni ha már az M0 körbe kész van! Így viszont csak a pénz beszedésről és a környezet + terhelését érték el!
Bár a hazai Jesús Puras fanclub egyedüli tagjaként inkább az aszfaltot kéne szeretnem, de nem titkolt érdeklődéssel figyelem az ex-F1-es pilóta, Kimi Raikkönen szárnypróbálgatását a raliban (eretnekség azt mondani, hogy jobban várom a mai Lappföld-ralit, mint az F1…..
Egy utolsó posztot még idetolok a Párizsi Autószalonról, nem aktuális dolgokról szól, hiszen ezeket az autókat egy jó darabig még nem forgalmazzák nálunk, mégis talán a legizgalmasabbak valamennyi közül. A GM-területtel szemben, azzal azonos pavilonban találtam a Brilliance…..
szamuraly 2008.10.27 22:00:44
kár-park Diplomáciai bonyodalmak 2008.10.25 00:01:00
Csúnyán összetört ezt a követségi Volvo S80-as, miután egy kereszteződésben a balról érkező belészállt. Nem a jobbkéz, hanem egy figyelmen kívül hagyott mackósajt szabályozta az elsőbbségi viszonyokat, ezért cascós lenne az eset. Már ha lett volna casco rajta. Nagyon nincs…..