Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sógun

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lomtalanítás van Óbudán. Mindenki kupacokba ömleszti a nem kívánt holmikat, a lelkes lomisok meg széttúrják, és mohó arccal harácsolják össze a cuccokat. Külön világ ez, de nekik kincseket rejt a szemét – ha kíváncsian belepillantunk a halmokba, máris odaböffenek:…..
Sógun 2011.06.22 21:38:15
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
Ez most nem a vad, sportos vezetés próbálgatása volt. Napok óta esik a hó, a lacházi repteret nem is takarítják, így viszont különösen meglepő tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak az új Opel Astra kapcsán. Vélemények azonos című írásunkról...
Tesztautót egyeztettünk a Kiával. Gondoltam, megkérdezem, mikor jön a Venga. Kia Andrea erre csak annyit mondott: - Ne is kérdezd, az egyiket már el is lopták a kettőből. Az udvarunkról, próbarendszámmal. Aztán ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy valójában ez már a harmadik autó…..
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..
Sógun 2009.11.29 10:18:00
Sógun 2009.11.29 16:26:38
@Aquagen: Egyet értek veled! Egy 2003-as Suzuki Liana kombi, amit már fentebb be is linkeltem a kommentembe, szerintem a legésszerübb választás. Keveset fogyaszt, és elnyűhetetlen mint a mostani Swifted.
Azzal ne törődj hogy megint Suzukival utazol, mert addig nem fáj a fejed.
Üdv!
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
Belsőség Barom, kamionnal 2009.03.05 12:16:00
Alapjában véve nincs bajunk a kamionsofőrökkel, sőt, vannak köztük mega jó arcok, mint pl. az örökifjú Géza és persze vannak hőzöngők is, akik magyaráznak. De biztosak vagyunk benne, hogy nincs az a fuvarozó, aki ezt a barmot védelmébe venné. Romániában már felkavarta a…..
Az volt, teljesen egyértelműen. A reptér sík betonján főleg. Igaz, a zöldek legszívesebben komposztáltak volna (azóta is, többször), de a nagy szívómotor iránt érzett vonzalmamon ez mit sem változtatott. Talán majd egyszer bővebben kifejtem és egy jót vitázunk (ohne anyázás),…..
Sógun 2009.03.03 20:28:26
@series_one: A mosdó is olyan mint a törülköző.
Sógun 2009.03.03 21:05:21
@series_one: Nem állt szándékomban ismerkedni. Ezek szerint nem értetted amit finoman írtam. Nem magyarázom el. Van aki érti.
Sógun 2009.03.03 21:22:32
@csiky944: A trafóról jut eszembe!
a Renault Thália elsődleges hibajelensége a gyújtótrafó meghibásodása. A szomszédék Horvátországi útjuk alatt kétszer csréltettek trafót. 50000 Ft ment rá. Kiábrándító! Én is autószerelő vagyok, úgyhogy tudom mit írok ide. Még egy Suzuki Swift is lepipálja megbízhatóság terén a Francia "csodagépeket". 3 hónapos Lagunához a szervízeseket kellett kihívni és bevontatni szakszervízbe. Én még nem láttam jó franciát.
Belsőség Gőzerő 2009.02.17 17:13:00
A tegnapi lazítás után ma gőzerővel dolgozunk azon, hogy holnap is egy olvasható, nyelvi sallangoktól mentes, tartalmas honlapra kattinthassanak. A Totalcar minden dolgozója nevében: omm..
Belsőség Mégse adom el 2009.02.13 16:48:00
Felpörögtek az események. Múlt héten rájöttem, hogy igazából elfér ez nálam a garázsban. Úgyhogy befejeztem a régi, sokszor lemerült és keveset bíró akksi töltögetését, vettem bele egy újat. Aztán elvittem olajcserére. Ott aztán kapott új gyertyákat is. Végül pedig…..
Az Insignia bejött. Tetszik vagy sem, de bejött. Mark Adams és fiai kitűnő munkát végeztek. Ideát, Európában. Tetszett nekünk, tetszett a briteknek, sőt (és ezt a pontot jegyezzék meg) tetszett az amerikaiaknak. Az edmunds.com rajongott érte („Mind a beltér, mind a külső…..
Sógun 2009.01.13 20:37:38
@Speedman:Nézz utána! Ha ismered az Opelt akkor tudhatnád a Suzukihoz fűződő kapcsolatait is! Vagy nem ismered?
Itt van ez a Mazda nevű hirosimai autógyár. Most, hogy a hitel- (és a hozzá kapcsolódó gazdasági) válság lassacskán túljut a bimbózási stádiumion, és színpompás virágba borul, nos a Mazda most éppen ficánkol örömében. Vegyünk néhány adatot, amelyek röppályáját látva…..
Carlo Fioriani, a Honda Europe vezetője feldobta a labdát: gyári Superbike versenymotort kínált Michael Schumachernek. Ha a hétszeres Formula 1 világbajnok úgy döntene, azonnal várja őt a motor és egy csapat, amivel eséllyel szállhatna harcba a világbajnokság futamain. „Ha egy…..