Regisztráció Blogot indítok
Adatok
::Janek::

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Buzsáky Ákos térde tegnap az Od Traffordon fordult ki, a válogatott középpályás így 9 hónapra harcképtelenné vált. Ő azonban legalább a "harc mezején" esett el, nem úgy, mint azok a társai, akik a szemetet nem tudták kivinni, vagy épp a pedikűr okozott…..
Miközben a normális emberek azon tanakodnak, hogy színesbőrű lesz-e az Egyesült Államok 44. elnöke, a futballszurkoló nem ér rá ilyesmire, hiszen Európában BL-fordulót rendeztek. Hármas gólátlaggal nem is panaszkodhatunk, és igazán jó meccseket is lehetett csorgatni ezen a keddi…..
A keddi BL-játéknap vaskos meglepetésekkel szolgált nekünk, joggal várhattuk, hogy ezúttal már a gólgazdag mérkőzések sem maradnak el. Annál is inkább, mert legutóbb az E-H csoport négyes körüli meccsenkénti gólátlaggal lepett meg bennünket. A fiúk a tekintetben kopírozták a…..
Nou San Trafford 3 dolog a BL-ről 2008.11.04 21:37:00
Egyelőre nem tanultunk semmit azon kívül, amit eddig is tudtunk, hogy nagyon szívesen lennénk összezárva az UPC vezetőségével egy ablaktalan szobában egyik kezünkben egy kitömött wombattal, a másikban egy életlen set top box-al. Cséphadarnánk vadul.  Mit tud az Atléti…..
::Janek:: 2008.11.05 11:07:25
::Janek:: 2008.11.05 11:21:53
::Janek:: 2008.11.05 11:28:28
David Beckham a világ legjobb jobbszélsője januártól hivatalosan is az AC Milan futballistája lesz, jelentették be a minap. Az angol playboy, aki szinte mindent megnyert már amit csak lehetett a futballban (a világ-és európa-bajnoki címek nem tartoznak ide, mert azt egy angol játékos…..
Kivel is kezdhetnénk a kémekről és hírszerzőkről szóló sorozatunkat, mint azzal a férfival, akinek életrajzát olvasva az ember többször visszalapoz és megnézi a könyv borítóját, ismételten megbizonyosodván arról, hogy nem, nem a legújabb Tom Clancy, Frederick Forsyth, Ken…..