Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DarkFuture

0 bejegyzést írt és 361 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
DarkFuture 2020.11.13 17:55:36
@Control_: Mi a gáz szerinted? Fröcsögésen kívül gyakorlatilag semmilyen érvet nem hoztál fel :D
DarkFuture 2020.11.13 18:03:09
@Androsz: Nem ismered a kánont, de véleményed van róla, ügyes roppant ügyes.
Az űrruha mikrofonja nem a belső zajokat rögzíti,hanem a külsőket ajánlom neked is megnézésre a felvételeket pont ugyanerről volt vita a nasa fórumain is,hogy hogyan is lehetséges ez.

"Van, aki nem tudja elfogadni, hogy ez az egész csak mese, és mindent megpróbál megmagyarázni."
Ezt a posztolónak kellett volna írnod nem nekem ő az aki nem tudja elfogadni a mesét és kéri a tudományos megmagyarázást .
DarkFuture 2020.11.15 19:57:00
@eßemfaßom meg áll: Nézzél űrsétás videókat pl. amikor az ISS-t szerelik az űrhajósok aztán tegyél fel kérdéseket a NASA-nak,ha nem hiszel benne.
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
DarkFuture 2017.06.28 04:02:09
Uramatyám ti mennyire buták vagytok.Na szóval Cooper elektromágneses kapun jött vissza a mi valóságunkba ez már alapból az elektromos univerzum qvantum mechanikája.A fekete és fehér barlang egy asztráltér a 4.dimenzióban ahol az idő is furcsán viselkedik.Továbbá létezik egy "ANYA" aki ezeket a démonokat szüli(aki kiszívta az agyát a fiatal párnak a kísérleti megfigyelőlaborban) erre az anyára figyelmeztette a szemnélküli lány coopert,mert be akart törni a kastélyba,de coopernek sikerült megszöknie.

Továbbá a termonukleáris robbanás az első pár pillanatban átszakította a tér-idő szövetét így létrejött egy féregjárat a két világ között mindössze pár millisecundum erejéig.Ez az idő pont elég volt arra,hogy "ANYA" észlelje a szakadást és átküldje BOB-ot és a favágókat rajta.Namost a félkarú elmondja a sorozatban,hogy negyven éve,hogy itt van BOB.Szóval annyi a lényeg,hogy a tojás amiből kikelt a békadémon az bizony BOB volt az agygömb ami átjött a robbanáson,de évekig hibernálva volt.Az altatós mantra teljesen random volt mint láthattuk mindenki elaludt így bárhol is járt a békadémon(bob) gyakorlatilag bárkibe belebújhatott volna,de a kislány háza volt a legközelebb hozzá és ott azonnal bele is mászott.Szóval lehetett volna az autószerelő is a gazdatest,ha épp ő vele találkozik.A mérgező cucc amit kihányt a rossz cooper az bizony a kénes démoni plazma volt ami ha eltávozik akkor az ereje is megszűnik.Laura Palmer-t ellenpólusnak hozta létre az óriás látván az anya démoni hányását,hogy ellensúlyozza a sok gonoszságot amit kiokádott.Egyébként Lynch a valóságot próbálja elmagyarázni nekünk a CIA klónokról,a démoni 4.dimenzióról,és a démoni megszállásokról.
A most következő írásunk főszereplője ismét egy rendkívül érdekes személyiség lesz, a mérnökként, feltalálóként és gabonakör kutatóként is ismert Winston Keech. A már jól ismert Simon Parkes-hoz hasonlóan ő is Whitby-ben, egy északi-angliai kis kikötővároskában él. Annak ellenére, hogy látszólag…..
DarkFuture 2017.06.06 16:34:59
@Domaházy Ákos: Tévúton jársz.Mellesleg ahogy elnézem az agymosásod tökéletesen sikerült.Na még egyszer leírom aztán nem akarok többé veled foglalkozni.Az univerzum nem létezik ! Földönkívüliek sem léteznek ! A föld nem gömb alakú,hanem lapos ! Nincsenek más bolygók, galaxisok ! Démoni megtévesztés van ! Nektek átmossák az agyatokat nap mint nap példa erre ez a blog is !
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii5.html    ..
DarkFuture 2017.02.23 00:21:59
@xyron: A "Jóságos" kék szemű szőkék valójában démonok azért esznek embert,mert a pokolból(4D) jöttek és szükségük van az emberi vérre.A reptiliánok ugyanez.
Subba Szívj apuval 2017.01.31 10:40:00
Kay B)..
DarkFuture 2017.01.31 14:03:31
DarkFuture 2017.01.31 19:25:12
@Georges: Tourette szindrómára is jó az RSO olaj.Kb 5 perc alatt normalizálná mindkettőt.
DarkFuture 2017.02.02 17:40:31
@Georges: Osztrákoknál kapsz bevizsgált CBD-t, itthon teljesen legál THC tartalma nem éri el a 0,2%-ot.

www.hanfstation.at/18-co2-extrakt-cbd-cbda.html

Ha THC-CBD olajat szeretnél azt magadnak kell megcsinálnod de az már a THC miatt ILLEGÁL !
Jön a jóság,megy a szar!  ..
DarkFuture 2016.11.25 21:07:08
@SunyiSanyi: A dzsihád hamarabb fog elvinni mint a szentmária anyahajó az is biztos.Ezeket a galaktikus felemelkedős szeretet galaxisa baromságot is azok találták ki akik a vallásokat is,hogy a maradék hülyéket is bevonzzák maguknak.És sikerül is nekik.Rengeteg ember beszopja ezeket a faszságokat amúgy.
Subba Egy jó Sanyit, esetleg? 2016.11.21 10:17:00
Bura B)..
DarkFuture 2016.11.21 20:34:57
@SunyiSanyi: azt úgy hívják,hogy swingerklub a csajok ingyen szopnak viszont van belépő.

@SKY: nem a sanyi vagyok.

@vitéz Beverneky: persze hogy tudták,még a zsidó kabbala is tudta.A vallások azért születtek meg,mert az embereket könnyebben lehet így irányítani, kimosni az agyukat, uralkodni felettük.Nézzétek a Westworld sorozatot tökéletesen bemutatja miről beszélek.
DarkFuture 2016.11.21 21:01:39
@vitéz Beverneky: A vámpír mítosz is igaz, a 4D-s démonokról szól akik embert esznek és vért isznak,hiszen tudod az alakváltó gyíkemberek.

Regények,mozifilmek,sorozatok mind szivárogtatnak csak neked kell megszűrni az infokat.Jelenleg két csapat verseng a földért a gnosztikusok és a szabadkőműves páholyok.De ezek a csoportok a páholyokon belül is versengenek egymással.A komolyabb szivárogtatás a gnosztikus csoportnak köszönhető állítólag.
DarkFuture 2016.11.21 23:19:38
@SunyiSanyi: Persze, hogy tudják az igazságot,viszont ha lehetőséged lenne irányítani ezt az igazságot és vele együtt az embereket mindjárt olyan hatalmad lenne,hogy leszarnád a holografikus illúzió lófaszt.Matrix trilógia megvan?
Az ausztrál Mary Rodwell az ufológia területének bizonyos szempontból talán az egyik legfontosabb ma élő kutatója. Gyerekekkel folytatott kutatásai, és terapeutaként végzett tevékenysége ma már igen jelentősnek mondható, hiszen világszerte több mint 2000 esettanulmány áll rendelkezésére. A katonai…..
DarkFuture 2016.10.16 15:01:22
@Exopolitika Magyarország: Földönkívüliek nem léteznek.A 4D-ből származó idegen lények démonok.A 4D valójában a pokol.A föld egy állatkert és itt kísérleteznek rajtunk.Még csak nem is a fő univerzumban vagyunk hanem egy zsebuniverzumban amit a főuniverzumhoz tapasztottak.Itt ebben a zsebuniverzumban úgy tudják manipulálni a tér-időt és létrehozni új idővonalakat,hogy a fő univerzum működése nem változik és ez a lényeg.A 4D legszélén(3.5D)-ben helyezték ki a földet egy holografikus elektromos plazma rendszerben.A föld lapos a nap és a hold felette keringenek több ezer mérföld magasságban.A világűr nem létezik és a bolygók sem.A világűr valójában éterikus folyadék.A földet a démonokra bízták,hogy felügyeljék azt.És ez örökkön örökké fog tartani nincs kompromisszum.
DarkFuture 2016.10.16 21:15:44
@Angyalszem33: Súlyos tévedésben élsz.De nem te tehetsz róla így programoztak mindenkit már az idők kezdete óta.Na szóval az a nagy helyzet,hogy a föld egy növény és állatkert egy hatalmas kísérleti telep és a reptiliánokra(démonok) bízták a felügyeletét.Ez a zsebuniverzum amit a főuniverzumhoz tapasztottak hasonló törvényekre épül mint a forrásuniverzum pár kivétellel.A mi univerzumunk egy virtuális 3D amit egy éterikus folyadékban alkottak meg egy elektromos holografikus plazma rendszerben.A napunk elektromos és a gravitáció sem létezik.Amit gravitációnak hiszünk az az elektromos napból származik lásd Tesla dinamikus gravitáció elméletét.Az antarktisz egy hatalmas jégfal ami körbeveszi a lapos földet.A nap és a hold a lapos föld felett keringenek kb 6000 mérföld magasságban.A holdnak saját fényforrása van felszíne lumineszkáló.A föld mozdulatlan.A lapos föld felett egy elektromágneses pajzs egy "üveg" dóm van amire éterikus holografikus képet vetítenek ki amit világűrnek látsz a sok csillaggal, bolygóval együtt.Ebben a zsebuniverzumban egy időhurkot hoztak létre egy ún tér-idő buborékot amiben gyakorlatilag bármit meg tudnak tenni: új idővonalakat hozhatnak létre illetve újra is tudják indítani a rendszert.A felügyelők a 4D-ből jönnek a földre.Az egész struktúrát krisztusi szakrális geometriával hozták létre ez az egyetlen ami segíti a lakosságot.Egy olyan börtönben vagyunk ahonnan nincs kiút.Mindenki hazudik nekünk.Ajánlok én is két videót nézd meg:

youtu.be/dgdwiViAw3w

youtu.be/GGkSu3CEqt0
 ..
DarkFuture 2016.10.01 14:57:04
@Malac van eladó: Katz egy élősködő ingyenélő zsidó.Írtam neki,hogy ha ennyire gyűlöli a magyarokat miért Alijázik haza? Azóta is kussol a zsidaja.
2004: 2016:  ..
DarkFuture 2016.09.18 02:49:08
@venszivar: Ez egy zsidó maffiózó és a föld alatt lenne a helye mint a többi zsidráknak.
Tegnap hoztuk le a hírt, hogy a Deicide főnök Glen Benton csúnyán kiakadt a Slipknotra, különösen az énekesre, Corey Taylorra egy állítólagos turnés ígéret be nem váltása miatt. Persze az iowaiak pacsirtájának sem kell a szomszédba menni némi véleménynyilvánításért, így…..
DarkFuture 2016.08.10 20:21:15
@NZperX: Azt viszont elfelejted,hogy a Deicide nem mainstream metalcore hulladékot játszik bohócsapkában mint a Slipknot.
Subba Sziasztok, jó reggelt! 2016.06.18 13:06:47
Ki van a képen?..
DarkFuture 2016.06.18 20:40:56
Olvasóink talán emlékezhetnek rá, hogy a nyári fesztiválszezonban rendszeresen csináltunk korábban is kvízjátékokat fesztiválbérletekért és más nyereményekért. Idén sem lesz ez másképp a Borsodi RockPart Fesztivál és a Monster jóvoltából. Olvass tovább, válaszolj néhány egyszerű kérdésre, és nyerj…..
Sajnos ezzel a listával a gyereknapról már rég lecsúsztunk, mégis kötelességünknek éreztük, hogy az apróságoknak is biztosítsunk egy szép kis kollekciót a macicsoportban is játszható metaldalokból. Szerencsére a gitárzenei vonalon nem olyan nehéz találni olyan formációkat, akik ilyen-olyan okokból,…..
DarkFuture 2016.06.05 18:38:24
Szeretnénk jelezni felétek, hogy az oldalunkon hamarosan - akár néhány napon belül - komolyabb átszervezés várható.....
Érkeznek a közzététellel kapcsolatos újabb és újabb információk és a titkos űrprogramokban is megindulni látszik a mozgolódás. Corey és Cobra hamarosan közös rádióinterjút fog adni, ennek apropóján érdemes lehet elolvasni ezt a rövid helyzetjelentést, mert ennek részletei bizonyosan szóba fognak…..
DarkFuture 2016.05.12 16:29:40
@UFO Kutató: Ezen az idővonalon teljesen megsemmisült a föld egy katasztrófában.A több milliárd "eltávozott" lélek egy része a 4D-ben képes lett volna kiszökni az energiarács börtönből ezért sürgősen csinálni kellett egy biztonsági mentés visszaállítást,de ezt már a 3,5D-ben úgymond egy virtuális 3D-t hoztak létre a 4D peremén.Aztán gyors visszaküldtek mindenkit mielőtt megszökhettek volna.Olyan mint amikor teljes rendszer visszaállítást kérsz a windows csökk. módban pl. naptár szerint előző dátumról és akkor visszaáll minden arra dátumra éppen arra a munkafolyamatra ami akkor éppen futott.Aztán kijavították az idővonalat.Galaxis utikalauz stopposoknak film megvan? (bolygómérnökség,naprendszer gyártás, felügyelet, karbantartás.)
Subba Főnök! Swagger Nándika 2016.05.11 21:15:43
Le ne vegyed a képeket Nándika! Geci goodlooking vagy, meg omega stílus az arcodon a gobelin! A papucsban pózoló kiskutyáknak meg itt egy üzenet a Nándikától, amiből még az is kiderül, hogy csak ami az arcán van tetkó mennyibe került!  Baróti Nándika amúgy imád előre megírt freestyle rap videókat…..
DarkFuture 2016.05.11 23:01:56
Bobafett és Jancsika története :D Dobtam visszahozta, dobtam visszahozta, dobtam visszahozta...
DarkFuture 2016.04.18 15:06:17
Isten fél éve szólt nekik, hogy GO FULL RETARD, ők meg OK :DDDDDD  ..