Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teddy9

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
Teddy9 2010.01.26 18:07:32
@szergej-szergejevics:Amúgy számodra mi a nézhető műsor? Nyugodtan le lehet írni. Nem vagyunk egyformák, és ezek szerint minket alsóbbrendűnek tekintesz, mert vannak akik értékelik amit csinál?! Ez igen szomorú. Ha nem tetszik akkor ne nézd, és ilyen egyszerű.

Amúgy meg tényleg fellehetne fogni, hogy 12 adásra volt szerződtetve és nem megbukott a műsor. Ti nem érzékelitek, hogy a kettő ég és föld? ( akinek nem inge..... )
Én személy szerint szeretem amit a Hajós csinál,szeretem is a régi műsorait, a humorára meg nagyon vevő vagyok.
Na most lehet akkor engem is leszólni meg fikázni (ami nyilván rettentően fog irritálni xD xD ) mert az most úgyis olyan divatos ;)
Sikerült visszaszereznem a szavazáskészítőt - kösz, Dawa, bár kétlem, hogy olvasnál... -, úgyhogy több népszerű rovat is feltámad hamvaiból, mint megannyi trendi kis főnix. Ha valaki még nincs tisztában a "szabályokkal", akkor egy kis segítség: én mondok valamit,…..
A MAC Cosmetics csodás sminkjei mindig veszélyeztetik a pénztárcám tartalmát, hiszen olyan gyönyörűségekkel állnak elő, amelyek nem csak az arcunkra kenve csodásak, hanem a kivitelezésük is különleges. Még rengeteg limitált kollekciójuk lesz 2008-ban,ahogy olvashattatok…..