Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulsztaff

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már maga a cikk is megér egy misét, Manhattan nem város, ha a cikkben kiemelem mint helyszín, akkor is New York, de mindegy is, mert a két épület kurvára nem Manhattanben, hanem Harlem északkeleti részén dőlt össze, mint ahogyan az a cikkbe belinkelt videóból ki is derül. Mutatunk…..
Android Vége a Google Readernek 2013.03.14 05:49:47
A tavaszi nagytakarítás keretein belül a Google egy sor szolgáltatását leállítja, köztük a nagyon kedvenc hírolvasót is, a Google Readert. Magyarázatként a fogyatkozó felhasználószámot és az erőforrások optimalizálását jelölték meg, valamint hogy a közösségi…..
hajnalcsillag dalok az égből I. 2012.08.29 21:48:42
Már régen írtam Nektek zenéről, legalábbis hosszabban több mint egy éve utoljára. Pedig azóta rengeteg-rengeteg album látott napvilágot, amelyek közül volt/ van néhány olyan darab, amit kötelező hallgatnivalónak is megjelölhetnénk. Ezekből (na meg az általam meghallgatott…..
Appdroid Battery Widget Reborn 2012.08.01 08:00:00
Gondolom a címet olvasva senkinek nem okoz hatalmas meglepetést, hogy egy widgetről lesz szó, ami a telefon töltöttségi szintjét rendeltetett jelezni nekünk. Design terén pacsi jár a fejlesztőnek: minden holo, minden szép, és minden, amit csak megvalósítottak benne, okosan szép -…..
hajnalcsillag műtét #2. 2011.08.04 23:29:00
Végre rávettem magam, hogy elmenjek megcsináltatni a második műtétemet, hiszen a szövettan kérő lapomat már majdnem 3 hónapja kaptam a kezelőorvostól. Sikerült keddre időpontot kérnem, így fél 10-re mentem be. Elég sokan vártak műtétre, de szerencsére a doki pörgette a…..
hajnalcsillag esküvő time. 2011.07.29 23:55:00
Holnap ismét esküvőre megyek. Furcsa azt mondani, hogy ismét, hiszen utoljára tavaly voltam, de akkor bőven kijutott (összesen ötön voltam, ha jól emlékszem). Szóval holnap megházasodik még egy unokatestvérem. Mivel mi vagyunk az egyik legközelebbi rokonok, így be kellett…..
hajnalcsillag királylány voltam. 2011.02.06 13:25:00
mikor még óvodába jártam. '96 februárjában történt...
kulsztaff 2011.02.11 16:14:52
Múlt héten az Ez az a nap! indított egy nyereményjátékot a facebook oldalán. A lényege az volt, hogy egy képet kellett feltölteni amit egy korábbi, általuk szervezett eseményen készítettünk. Aki a legtöbb lájkot szerezte a képére, az nyert 2 db VIP állójegyet a következő…..
hajnalcsillag vidám reggelem volt. 2010.09.27 15:49:00
Hétfő reggel. Mi jellemző rá? Mindenki "nem akarom ezt a hetet, utálom a hétfőt" fejjel ül a buszon, vagy éppen becsukott szemmel próbál koncentrálni hátha egyik pillanatban valami álompor hullik a szemeire, és néhány pillanatig el tud menekülni a nyüzsgés elől.…..
Slapchop Vince Shlomi visszatért emberek! Sajátos Teleshop stílusát sokan szerethetik, hiszen most nem valami haszontalan robotgépet akar ránksózni, hanem Eminem legújabb albumát, a Recovery-t. Nem is hinnétek mi mindenre jó egy cd a konyhában! És mielőtt bárki kamunak…..
kulsztaff 2010.06.27 01:47:09
Már múlt péntek óta. Annak ellenére, hogy nem vittem esernyőt, szakadt az eső és szétáztam, nincs okom panaszra. Nem lett egyesem,  kettesem, hármasom; az átlagom pedig 4,4. Remélem büszkék vagytok rám...
hajnalcsillag tervezem a nyaram. 2010.05.17 23:46:10
A nyár valahogy soha nem olyan társasági dolog nálam, mint másnak. Örülök, hogy itthon vagyok, néha becsúszik 1-1 koncert, baráti találkozások, valami tábor, meg ami éppen aktuális. Előre nem nagyon szoktam tervezni, mivel felesleges, meg azt se tudom hogy jövőhéten mi lesz, nem…..
Először is köszönöm a "játék" lehetőséget Tomának, akit bár még nem ismerek, de örömmel fogadtam az invitálást, meg a linkelést is! :) Azt a feladatot kaptam, hogy írjak magamról hét dolgot, majd továbbítsam a felhívást 7 embereknek, hogy ők is…..
hajnalcsillag tudod mit eszel meg? 2009.11.27 20:14:00
Most hogy tanulunk áruismeretet elég sok dologról megtudom, hogy valójában mit is rejt magában. Az első pár hónapban az élelmiszerismeretet vesszük, abból is az alaptápanyagokat tanultuk, majd a gabonákat, cukrokat, most pedig a gyümölcs - zöldség van terítéken. A tanár -mivel…..
hajnalcsillag mai párbeszéd. 2009.11.22 20:52:00
Szilvi: megnézed ezt a videót?Apukám: Nem. Hagyjál már ezekkel. Értesz egyáltalán a zenéhez? Csak azok értenek, akik játszanak valamin. Jó hogy mindig kiröhögnek ha semmi közöd hozzá, nem értesz a zenéhez! Még egy kottát sem tudsz leolvasni!Anyukám: egyetérve…..
Végre. Már egy ideje szerettem volna, aztán így most jött össze. Faggattam néhány embert, hogy mégis milyet érdemes venni, meg hogy minden jó legyen, stb.. Aztán végülis ez MSI CX600X-018HU típusú gépre esett a választás. Múlt héten akartuk megvenni, de szombaton zárva volt a…..
hajnalcsillag nagyon cuki. 2009.10.15 18:13:00
kulsztaff 2009.10.16 13:33:28
@kulsztaff: a rohadt életbe, elrontottam
Szóval augusztus 29-ére ébredünk, amikor is már London belvárosában egy kis lakásban ébredek fel reggel fél 8-kor. Először is megreggeliztünk, aztán amíg Anett elment boltba, addig én felöltöztem, meg elkészültem. Közben megismerkedtem az új lakótársukkal, Gergővel, aki…..
ma este a Jetixen néztem a Jonas nevű sorozatot. Elvileg fél órás és a Jonas testvérek a főszereplők. <3 Egyből is írtam Magyarország első számű JB rajongójának, hogy mit nézek. Erre annyi volt a válasza: :O NÁLUNK NINCS JETIX. :( :(Én meg jól kinevetem most:…..
hajnalcsillag utazok Angliába(n). 2009.09.17 22:34:00
...és hogy mennyire jó volt! :) Az biztos, hogy nem mindennapi élményekkel lettem gazdagabb. Így próbálok veletek is minél több izgalmas részletet megosztani. Azt hiszem az előzményeket már mindenki olvashatta, hogy Anetthoz mentem ki látogatóba, aki kint dolgozik. Így augusztus…..
Nyár elején még gondolni se mertem volna, hogy most erről írhatok. Bizony, holnap Angliába utazom. Régi álmom volt már, hogy eljussak abba az országba, még ha nincs is sok közöm hozzá. A suli után is voltak persze terveim, hogy dolgozok és talán egyszer eljutok oda, de aztán nem…..
hajnalcsillag újabb alkotás. 2009.08.27 12:25:00
Tegnap ismét elővettem minden kreativitásomat, hogy valami szépet alkossak. Próbáltam a szobámat feldobni, hogy kicsit színesebb legyen, meg ilyenek. Így vettem egy parafatáblát, ilyen szivacsos anyagból vágtam ki betűket, meg szívet, és feltűzdeltem néhány képet. Hát ez lett…..
kulsztaff 2009.08.27 18:04:09
A péntek elég korán kellett felkelni, mivel nem volt semmi cuccunk bepakolva, és több száz kilométeres út állt előttünk. Közel a kilenc órához elindultunk. Először még ébren voltam és figyeltem a tájat, de miután rámentünk az autópályára semmi érdekes nem történt, és…..