Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HedgeHog

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A futballt szakkomentáló szakkomentátorokat nehéz szeretni. Mindenekelőtt azért, mert nem jók. Pedig csapatostul szaladgálnak, mióta minden hétvégére tucatnyi nemzetközi meccs jut. Kétféle szakkommentátor létezéséről van tudomásunk. Az egyik semmivel sem mond többet, mint amit…..
HedgeHog 2006.06.03 15:04:43
Rav Antal:

Tudod en azt szeretem a fajtadban, hogy olyan modon tudod kioktatni az embert, mintha speciel te sz..tad volna a spanyolviaszt. Agysorvadas meg egyebek, ugyebar.

Ujra megneztem a felvetelt es igazad van nem a MNK cimere az, hanem az MLSZ-e. Csak az a bibi, hogy Bozoky Imre vezetesevel 6 eve megvaltoztattak az MLSZ cimeret es visszanyerte a regi formajat (1901), amiben mar az Arpad-savok es kettoskereszt is van a focilabda mellett.
www.mlsz.hu -> ott virit a bal felso sarokban
Amit az ESPN hasznalt, az a regi MLSZ cimer volt es mivel kis alaku volt, amikor eloszor raneztem, nagyon hasonlitott a regi allamcimerre.
Es hiaba vette at az ESPN a kozvetitest ez mar az o altaluk rarakott szoveg volt, mert az eredeti kozvetitesen valoban a Magyar Koztarsasag cimeret hasznaltak, ami tobbszor felbukkan a kozvetites alatt.
Es Anglia mellett az angol cimer szerepelt, ami nem osszekeverendo a brit cimerrel. Tudod amikor ket orszag focivalogatottja jatszik, akkor az orszaguk cimeret viselik, nem pedig a labdarugo szovetseguk cimeret.

Fikazni, fikazni, fikazni..
(na azt te tudsz kispofam)