Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annus731211

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online marketingben az talán legjobb dolog hirdetőként, hogy nagyon pontosan tudunk célozni. Több olyan célzási lehetőségünk van, amely a nem online marketingben lehetetlen, vagy csak nagyon nehezen kivitelezhető. Ennek számos oka van, de elsősorban az, hogy különböző eszközök, szolgáltatások…..
  Lehet mindkettő, de ne keverjük sem a sorrendet, sem az okokat. Nagyot robbant az egyik kólás cég legújabb kampánya. Érzelmekre ható kreatívval és üzenettel állt elő: a szerelem, az szerelem, légy homoszexuális, leszbikus, vagy hetero. És egy így is van, bárki identitásától függően választhat…..
  A váci balettiskolában suli után szorgalmasan gyakorolva a Nagy Renáta nevű kislány még nem gondolta, hogy 15 évesen a balettcipőt a kifutók világára fogja cserélni, és még gimnazistaként bejárja majd a világot. Arról pedig nem is álmodott, hogy még 30 éves kora előtt egészen az Oscar de la…..
Ismered azt az érzést, amikor hiszel egy eszmében, majd miután szembesülsz annak gyakorlati megvalósulásával, szájtátva, ujjaidat az arcodra tapasztva körülnézel és azt kérdezed magadtól: te jó ég, hogy jutottunk el idáig? Valami ilyesmi érzés fogott el az Itt és most nézése közben is, ám ami…..
Látványos, hatásos beállításokban az áprilisban érkező évad is bővelkedni fog, ráadásul kimozdulunk Gilead falain túlra, a Kolóniára, ahol az élet amellett, hogy nettó szívás a nőknek, még veszélyes is, környezetszennyezés, mérgező vegyszerek és/vagy radioaktivitás szennyezte talaj, munkatáborok,…..
Már vagy fél éve töltöttem fel, de legalább ennyi ideje erre sem voltam, így hát csak most ~~ Fogadjátok sok szeretettel a magyar nyelvű BR könyvet, pdf formátumban. Vigyázat, sok oldalas!     Takami Kósun - Battle Royale "Van rosszabb az iskolánál" Valahol, valamikor egy diktatórikus…..
Naiv ügyfél nem várta meg, hogy a karácsonyi szezonban leverjék rajta az elmaradt tranzakciós adóbevétel miatt kivetett újabb adó áthárítását. Amikor megtudta, hogy a Start számlája havidíja 990 forintról 3690-re ugrott, megszüntette számláit a K&H-nál. Természetesen…..
annus731211 2013.11.06 17:04:19
@Kukabúvár【ツ】: A KHban ez 400....
A háromnegyed évszázada létező magyar szinkronszakma a filmkészítés egyik háttérterületéből művészeti ágazattá nőtte ki magát Magyarországon a kezdeti időkben és ennek megfelelően elnyerte a kritika és a közönség elismerését. A piaci lehetőségek kiszélesedésével…..
Utolsó nyilvános megjelenésén mutatkozott ma reggel Széll Tamás, az Onyx étterem séfhelyettese, aki Magyarországot képviseli a lyoni Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjén. A versenyről még írok majd részletesen (ezt is érdemes elolvasni róla), de addig is pár aktuális hír,…..
Leállt a megújuló félben lévő MSZP zuglói szervezetének honlapja, mert a régi-új elnök nem fizette ki a stábot. A honlap készítői enervált, bús üzenetben mesélik, milyen gerinces eljárással intézte az ügyet a megrendelő szocialist vezető: dogozhattak hónapokig, de a pénz…..
világevő Pic dáma 2. 2011.12.30 08:30:00
Bocs a rossz szóviccért, nem is méltó a "szerelmemhez", az egyetlen franciaországi 3 Michelin-csillagos séfnőhöz, a világ legjobb 50 éttermét megválasztó Restaurant magazin (ahol a Noma az első) szerint a világ legjobb séfnőjéhez, Anne-Sophie Pic-hez, akinek a…..
annus731211 2011.12.30 17:15:11
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
Oké, hogy 12 m², de tényleg csak a rezsó alatt fért el a vécé? (tuxboard)Eladó egy kör alakú ház négyzet alaprajzú tetővel (im)Panellakás mintakavalkáddal (tipp: Anita)A folyosóra rakott székeknek vajon mi a funkciója? Szekrénynézés?Dzsungeléletérzés SzentendrénKastély…..
Egy snájdig középkorú úr végiglépdel egy hosszú folyosón, majd megáll a kamera előterében elhelyezett pulpitus előtt. Rövid szónoklatba kezd. Beszédében látható elégedettséggel jelenti be, hogy utasítására megöltek egy embert. Úgy véli, hogy a sok ember halálában részes…..
Anthon Berg – régi de nagyszerű márkanév Dániából Dániáról többségünknek valószínűleg az jut eszünkbe elsőre, hogy nem sok minden jut eszünkbe róla. Megvannak persze az általános iskolai tanulmányok (főváros, királyság, szigetek stb.), és hamarosan megérkezik a…..
A visszaszámlálás megindult, csak most nem a pisztoly mered Dem mellkasára, hanem a kasza a sorozat felé. Még három rész és meglendítjük kalapunkat, meglengetjük hófehér zsebkendőnket és fellélegzünk, mert nem lesz második évad ebből a botrányosan elbaszott sorozatból.…..