Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tocsi

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első részéből olvasóink megtudhatták, hogyan született a sorozat ötlete, miben állt a két évig tartó előkészítő munka, hogyan kezdte meg a stáb a forgatást és a túrát, milyen technika állt az operatőrök és…..
tocsi 2008.11.18 13:14:07
Én ezt találtam a Pali bácsiról: www.mtv.hu/videotar/?category=54

Ők voltak a szupercsapat:)!
Épp a hétvégén túráztam ott Katalinpusztán a kéken...a Naszályra, ahol Ő elhunyt.
Nem krimi, nem is szappanopera, és mégis a Másfélmillió lépés Magyarországon az egyik legismertebb és legkedveltebb magyar sorozat. 1996-ban Magyar Örökség-díjjal tüntették ki, de születése nem ment könnyen, és a forgatást is hosszú munka előzte meg. Az…..
Már régóta foglalkoztat ez a dolog, hogy miért nem terjedt el hazánkban ez a jó dolog. Talán megint csak a pénz hiányzik ehhez? Nem csak pénzkérdése ez, hanem az emberi hozzáállásban is. Zöldet a tetőkre, - erkélyre, teraszra is - eddig csak pár helyen láttam. Az emberek is…..
Szervusztok!Ezen a mai szép napon, gondoltam elkezdek valamit és persze folyamatosan szerkesztem majd remélhetőleg;)Ebben a blogban a városi környezetről és a Hazánkban megtalálható természeti értékekről fogok írni ill. képeket felrakni. Saját tapasztalataimat írom le. Egy…..