Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joogreg

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leslie levelének köszönhetően hétvégi büntető videókollekciónk a hisztérikus mörcsandájztermékek irányába fordult: Tegnapi kalandozásaink során a Gulliverben találtuk ezt a hiánypótló játékot. Igazán tartalmas szórakozás a 3+ éves korosztálynak. Bocs a képminőségért,…..
joogreg 2007.06.29 15:00:44
Mi a búbánat van ezzel az országgal, tényleg eddig ér a hollywoodi jogvédő vérmókusok keze vagy csak mindenki ennyire beszari és beszop minden hülyeséget? Legutóbb a Vodafone bírta úgy behirdetni első ránézésre igen kecsegtető mobil szélessávú internetét, hogy csak a sokadik…..
Subba A hét hőse dalban mondja el 2007.06.29 00:21:00
Egész egyszerűen nem tudunk megszólalni. Amikor már azt hiszi az ember, hogy olyan nagy őrületet nem tudnak mutatni, érkezik egy ilyen. Tessék kedves olvasók, bemutatjuk nektek a 18. kerületi Hunyadi Mátyás Gimnázium igazgatóját, és az ő elképzelését a szalagavató…..
A Homár titkos fétise az atomraszopatását videokamerájával rögzítő naivügyfél, mint Robert McKee, aki 7 órát ücsörgött egy Delta gépen a JFK kifutópályáján, étlen-szomjan, négy üvöltő gyerek között. Néhány óra földön körözés után a legénység közölte, jön a…..
Ezen a héten már úgysem fogunk semmi viccesebbet látni annál, mint amikor Gémesi György gödöllői polgármester kutyája, akit demonstrációs céllal vitt magával a Dune TV-be egy kutyaszarról szóló beszélgetésre - na mit csinált? Hát természetesen jól odaszart a stúdióba,…..
Subba Virág három esküvője 2007.04.16 12:27:22
Szoktatok álmatlan éjszakákon forgolódva azon gondolkodni, hogy vajon hová tűnhetett Fresh Virág, a változó felállású együttes egyik első tagja? Nincs ezen mit szégyellni, mindannyiunkkal előfordul. Ha viszont nem néztek rendszeresen nemzetközi pókerközvetítéseket, akkor…..
Subba Taposs Billre! 2007.02.26 12:28:00
Feltételezzük, hogy nem minden olvasónk vásárol rendszeresen a német jóízlés és cipőipar fellgvárában, a Deichmannban. Ezért is vagyunk renkívül hálásak bondok nevű rajongónknak, aki képes volt a kedvünkért lefényképezni az alábbi dorkót. Érdemes egyébként a…..
joogreg 2007.02.27 01:57:08
Számtalanszor dícsért kedvenc olvasónk, Kicsiskip újabb kincset bányászott elő valami kilencvenes évek eleji VHS-kazettáról. Egy német igazgató, négy nő, akikre a legjobban a "kurva" kifejezés illik, valamint egy korszak, amikor még elég volt annyit mondani a sikerért,…..
Subba Képrejtvény 2007.02.06 12:56:00
Ez a csokker ma Magyarország egyik legbefolyásosabb embere. Na vajon ki ő? UPDATE: Ez gyorsan ment, valóban Leisztinger Tamás az...
Subba Éjfél körül üzlet 2007.02.06 13:59:33
Guns N'Roses főcímzene. Farok mellől előkapott fegyver a Telesport-öltönyhöz. Keserű Béla, a bajszos fegyvernepper. Az Éjfél körül üzlet című műsor nekünk teljesen kimaradt, de szerencsére drága olvasónk, Kicsiskip ezt is képes volt megosztani mindannyiunkkal...
joogreg 2007.02.06 14:15:08