Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tukacsakos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hatvan új IVECO kukásautó áll forgalomba a közeljövőben Budapesten Az MGKKE üdvözli a földgázzal hajtott hulladékgyűjtő teherautók beszerzését Budapest, 2014. január. 21 – A Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület (MGKKE) üdvözli, hogy a Fővárosi…..
Rendszeres olvasóink közül talán sokan emlékeznek még Aoki Kunio történetére. A japán világutazó kettőötvenes Suzuki Djebeljével átmotorozott többek közt Szibérián, Ukrajnán és Románián is. Magyarországra érve a Király utcai hostelben szállt meg, ám motorját reggelre…..
Az Égéstér 97. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
tukacsakos 2013.12.05 17:54:35
@visszakettopadlogaz: nagyon jó kis legenda

Az elöltöltős mosógép azért jobb, mert jobban néz ki, jobban dizájnolható. Engem speciel qrvára nem érdekel, de felvetődik a kérdés:
Kinek lehet egy kalap pénzért mosógépet eladni? Nagyanyámnak, aki 30évente vesz egy mosógépet 50ezerért, vagy egy 30-as picsának, aki nem sajnál 3évente 120ezret egy gépért, mert az már nem tetszik neki. Vajon miért csak a Zanussinak fontos, hogy egy olyan egyszerű alkatrész mint a mosószeradagoló könnyen tisztítható legyen?
Hiába baromságnak tűnik, hogy az elöltöltős a jobb, mégis kb milliószor annyit költenek a fejlesztésére. Ahol hasznot lát a gyártó ott fejleszt. Szerintem ezzel a gondolattal lezárhatta volna Roland a mosógépes részt, és most az autókról beszélnénk
Az Égéstér 93. adásának kommentposztja...
tukacsakos 2013.11.11 17:22:29
@hangacsi: Nem azt mondom, hogy mindenkinek alternatíva a villanyautó, de hülyeség azt hangoztatni hogy nettó baromság, amikor több tízezer autós rosszul van ha több mint 100km-t kell vezetnie. Nem fogja, és nem is kell elérnie az 50%-ot a villanyautónak, de szükség van rájuk.
Mindannyian hagytunk már ezt-azt autó tetején vagy a motorháztetőn. Ebben a videóban is hasonlót látunk, igaz, itt egy kerámiabögre maradt a SUV lökhárítóján. A motoros észreveszi, leemeli és beadja az ablakon: mi ez, ha nem jófejség? Nekem sikerült már így elvesztenem…..
Már akkor elveszítettem a Nemzeti Sportot, amikor a bolgárok elleni 2005-ös döntetlen után Auf Wiedersehen! címlappal kedveskedtek a nagyrabecsült Lothar Matthäusnak. Egy szaklaptól nem szerencsés ilyen írás, csak ha már tényleg nincs semmi esély a vb-részvételre, de akkor…..