Regisztráció Blogot indítok
Adatok
őszecske

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem csoki... 2014.09.05 21:02:13
Apci párnáján.... Tőlem :-) ♥..
őszecske 2014.09.09 13:22:34
:)
Vajon csak az átlagembernek okoznak gondot az ősz hajszálak? Nos, úgy tűnik, hogy egyáltalán nem. Millió cikk szól arról, hogy egyik-másik, egykoron sármos férfi mennyire leeresztett, így már a kutyának se kellene… Pedig a nagyrészük csak megőszült, és esetleg egy kicsit…..
ez a video. És, ha minden igaz, mindjárt itt a könyv is az Ocho Macho együttesről, amit Tóni írt. Már alig várom! :-)Szeretem őket! cikk róla: nyugat.hu..
őszecske 2014.05.14 14:53:13
Mert persze lehet, hogy még így is épp, hogy túl sokat írnak: nem értek én a pártpolitikához, követni meg se kedvem, se időm nincs a folyton változó pártdirektívákat. De az tény, hogy lappadt, apadt, mit ne mondjak, megsuvadt, hogy plasztikusabban ki ne fejezzem magam, szóval hogy…..
Szerintem Dönci 2013.12.19 07:00:00
Dönci cicám egyedül maradt, sajnos Loncika meghalt. (Frici-Öcsi macs mostanában csak kajálni jár haza.)Egész nap csak lődörög, néha Bandi játszik vele, de az egy ilyen kölyök macskusznak kevés, ezért beszoktam engedni a házba, kap labdát, játékot, és jól nevelt macska…..
őszecske 2013.12.19 09:04:36
Szerintem macskuszok 2013.10.01 07:00:00
Cicuskáim szépen növekednek, bár Anyáéi szerintem sokkal szebbek. Egy alomból valók, ráadásul két hétig én etettem azokat is, mégis nagyobbaknak látom őket. Kicsit aggódom, hogy mi lesz télen, nehogy megfázzanak, de remélem nem lesz baj. Egy szép kis kutyaházuk van, akár a…..
őszecske 2013.10.01 09:51:08
Nem találom a helyettesem,Nem találom a helyet sem,Nem talál helyettem a helyettesem helyet sem. Egy napot szeretnék,amikor nem én vagyok.Valaki más én és én addig egy másik helyen vagyok. Nem csinálnék semmit,csak azt nem csinálnám,amit akkor csinálnék,ha valaki más…..
őszecske 2013.09.01 09:49:18
Tamáskámtól egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot kaptam ajándékba, ami nagyon tetszett, fantasztikus jó volt, még mindig a hatása alatt vagyok. Három nap, reggel fél kilenctől este fél hatig. Az első nap fáradt voltam, mint a kutya, nem láttam a kimerültségtől, második nap…..
Szerintem Fekete-fehér... 2013.03.28 22:35:00
A tegnapelőtti bejegyzésem után, úgy érzem illene írnom már egy olyan igazi "optimista anissat". Ha az utóbbi 24 órás kedélyállapotomat kéne jellemeznem, az  még mindig kicsit fekete-fehér. Talán ez a télies idő játszik velem....Tulajdonképpen úgy néz ki, hogy tele vagyok…..
Szerintem Spenót 2012.11.22 19:28:03
Ezt a hatalmas adag spenótot ma szedtem a kertben, holnap fincsi ebéd lesz belőle! Hihetetlen, hogy november 22.-én nem fagy be a popsink, majdhogynem egy szál pólóban lehet délkörül lődörögni kint az udvaron. És még ráadásul a kertben szorgalmasan terem a finomság, ha ez így…..
Most lép hatályba az a jogszabályváltozás, amely újabb pofon lesz a rokkantnyugdíjasoknak. A szabályváltozás szerint az özvegyi nyugdíj szempontjából a rokkantnyugdíj egyenrangú lesz az öregségi nyugdíjakkal, így nagyon sok rokkantnyugdíjas még inkább a tönk szélére kerül.…..
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
Update: Frissítettünk a rendszeren, átalakítottuk a mentési folyamatot, így remélhetőleg nem lesz több eltűnő bejegyzés. Klasszikus poszt létrehozásakor, a rendszer automatikusan elkezdi a mentést bármilyen karakter lenyomása után kis idővel elmenti azt. Így a gomb megnyomására…..
őszecske 2011.10.08 11:37:03
Úgy jelentkeztem be ahogy mondtad...de azon az emailcímen egy név alatt több nevem létezik. Valamikor ugye adva volt az Indaneten, indapasson, hogy lehet több nick név. Most ezen a nevemen (egy másikon) valahogy bejutottam, persze a régi adminban vagyok... Ha fent, balra visszalépek egyet, ez látható:
"A kiszolgáló nem található

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) .blog.hu helyen.

* Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés."

EZT MIÉRT ÍRJA KI?
A fő nevem alatt, az email cím, az összes nick név azon fut. Vagyis 1-en!!!!
Nem mondod, hogy a különféle nick neveimen, nyissak mindre egy-egy új emalcímet és jelszót, hogy rendesen betudjak jutni!!!?... Mert ez eddig így néz ki!!! Minden nick nevű blog egy azonos gépen megy!!!! És egy azonos email címen! Egy azonos emberrel! Én értem amit mondotok! De, még sem úgy működik. Kora reggel működött rövid időre, tudtam is írni egy próbaposztot az egyik nick nevemen.
A magyar televíziózás egyik legszerencsétlenebb címe díjra is esélyes névvel bíró TV2-reality, az ÖsszeEsküvők hamarosan elindul a rögös úton, és próbál való világos nézettséget összeszedni. A műsorban 12 nő verseng hat faszi kegyeiért, amit csak akkor nyernek el…..
 A héten két blogbejegyzés "hadakozott" egymással:http://jakabandor.blog.hu/2011/07/27/tolem_ezert_nem_kapsz_munkatés ezhttp://ingatagingatlan.blog.hu/2011/07/30/tolem_ezert_kapsz_munkatÉrdekes ez a két blog így önállóan is (nyilván a 2. válasz az elsőnek..), de ami még…..
.Lelkesen tapsoltunk, hogy végre megmondta valaki a frankót - amit egyébként is mindenki tud...12 embernek adhatnék munkát havi 248 720 Ft nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom miért...- Kezdjük rögtön a legelején: a 248 nettó már önmagában felháborító a mátészalkai…..
Kedves Jakab Andor! Jellemző az ízlésemre, hogy el sem olvastam a blogbejegyzésedet, amíg meg nem jelent egy "hurráoptimista" ellentétpárja. Már a címe alapján sem voltam kíváncsi rá. Gondoltam, "nem akarsz foglalkoztatni, jól van, ha te így, hát így, biztos van…..
őszecske 2011.08.01 08:54:38
@Árpi: Te is jól látod, mint én és többen a dolgokat, csak hosszú évek óta, akinek kéne látnia NEM LÁTJA, nem tesz ellene semmit! És mindenki csak tönkre megy ebben az országban... :(
Szerintem csak úgy... 2011.03.16 08:17:00
Annak idején regisztráltam a facebookra és egy jó ideig nem használtam. Aztán bele-bele kóstoltam, és megszerettem. A másik közösségi oldalt, akkor kezdtem mellőzni, amikor beindult a hírfolyam stb. mindenféle marhaság, hülye alkalmazások. Egyszerűen az agyamra ment, amikor…..
Sokan érzik úgy, hogy azok, akik a nyugdíjuk mellett dolgoznak elveszik a fiatalabbak elől a munkalehetőségeket.  A nyugdíjasok viszont úgy érvelnek, hogy nem örömükben, hanem kényszerűségből dolgoznak. E témával kapcsolatos vélemények – pro és kontra – : Ilka…..
Tanulságos, de egyben blogíróként csalódást keltő volt tegnap az index címlapján szereplő blogokat olvasgatni Orbán Viktor európai parlamenti szerepléséről.Íme a kora délutáni állapot sorban:Tóta W. Lesznek egy testtéOrbánnak össze kell szerelnie hasadt személyiségét, mert…..
őszecske 2011.01.21 11:27:16
@Tidal Wave: kicsit jobban körül kellene nézni a blogok között... :)
SzKaresz Barlangász karácsony 2009.12.16 18:30:00
A nótabeli ócska ház, az erdőszélen lassan már legendává vált. Ez volt az a hely, ahol az indul a bakterházat olvastuk fel esténként, mindmáig emlékezetes sikerrel. A karácsonyt is sokszor itt töltöttük. A nap természetesen favágással kezdődött, majd leporoltuk a fenyőinket, amit a kisherceg…..
SzKaresz BUÉK 2010.12.31 17:34:00
SzKaresz Skypolatory..
őszecske 2011.01.06 15:30:25
 Egy csodálatos kézzel vert csipke fehérnemű csodás ajándék lehet, de eddig sajnos csakis nők részére vásárolhattunk ilyet. Nos, ennek ezennel vége! Semmiképp se hagyjuk ki, hogy párunkat, akit a világon mindenkinél jobban szeretünk, idén ezzel a páratlan ajándékkal…..