Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeterGee

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
  Kicsit hangos, kicsit bárdolatlan és egyszerű, de nem ajánlatos piszkálni, mert csúnyán orrba verheti a jómódú kölköket. Vélemények azonos című írásunkról. ..
PeterGee 2010.01.25 18:24:38
@enthusiastic: Ott a pont.
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
Belsőség Levegő a bögyömben 2009.06.03 10:45:00
  Vannak jó ötleteik is, de nálam a Levegõ Munkacsoport elvágta magát. Keressünk már egy normális környezetvédõ szervezetet!  Vélemények az azonos című írásunkról...
Ha ez filmelőzetes lenne, ezt nézném életem végéig. Ennyi.    ..
Belsőség Korea az új Japán 2009.04.09 19:23:30
Az ix55 nagyon jó autó, remekül összerakták. Precíz és pontos, pont olyan, amilyennek egy japán autót elképzel a mi egyszerű, egységesített gondolkodású agyunk. Kívülről nem túl izgalmas, utastere azonban minden elvárást kielégít. Nem kínál olyan luxust, mint a prémium…..
Kéremszépen, Ivánék nem sz*roznak. Kergetik, lövik a BMW-t, simán az user arcába tolják a kézifegyvert - hiszen a feladatuk az, hogy semlegesítsék. Ott persze diktatúra van, semmibe veszik az emberi jogokat. Bizonyára ombudsmanuk sincs, vagy ha mégis, rettegve bújik meg valahol a…..
Belsőség Mozdony medium 2009.01.19 00:46:00
Mindegy, milyen oldalról, mindegy, milyen szögbõl nézzük, mindenhonnan ugyanaz a fölény sugárzik, talán már kicsit túl szájbarágósan prezentálva. Mintha az Audi még mindig fészkelõdne-helyezkedne a BMW és a Mercedes között, foggal-körömmel kapaszkodva kiharcolt helyéhez. A…..
PeterGee 2009.01.27 19:27:18
Nem értem, hogy Mo, hogy tarthat itt, hiszen ahogy nézem a forumot(nem csak ezt) mindenki ért a pénzhez, egy ország irányításához és persze a focihoz.

Az a baj velünk, hogy csak sír mindenki, hogy milyen szar, de tenni csak kevesen tesznek bármit is. Nem azokra gondolok akik SK rendszámmal járnak.

Nézd meg pl. USA-t ott is van gond rendesen. Ajánlom a America From Freedom To Fascism c. filmet. De ha szidni mered amerikát azonnal neked esik, mert ezek ellenére szereti a hazáját. Nálunk pedig mi van? Ha valaki valami jót mond az országról azonnal neki esünk, hogy mert ilyen szar, meg olyan szar. Gratulálok.

Mielőtt jönne az oltás. Nem állítom, hogy én értek az ország vezetéshez és a gazdasághoz, de nem is pofázok bele hogyan kellene csinálni.

A legjobban azok tetszenek, hogy oltanak egyeseket, mert szerintük akinek van 20 millája kocsira(kp. nem hitel) annak sokat számít 1-2 milla, azok ellenben nagyon tudják mondani mit kellene tenni a közös pénzel. Miben is különbözik bele szólni más pénzköltési szokásaiba és az ország pénzügyeibe? Semmiben alapvetően. (Persze ebbe is belefogtok kötni.)

Ez az egész adó dolog pont olyan, mint a bérezés egy multinál. Aki ott dolgozik az tudja. A melós több pénzt akar, hogy jobban dolgozzon. A cég több pénzt ad, ha jobban dolgozol. Patt helyzet.

Ha többen fizetnek adőt kevesebbet kell személyen ként. Ez most nem kormánypárti segg nyalás ez így van. Az adó egy jó részét ellopják ez tény. De, ha nem tetszik nem kell rászavazni. Nem megoldás a többség miatt? Alapíts egy pártot és változtasd meg onnan a dolgokat. Persze ezt nem tudja mindenki megtenni, de még próbálkozást sem láttam. Tehát csak a szájja jár mindenkinek és nem tesz semmit.

Demagóg és szűklátókörú és csúnya vagyok tudom, de nekem most ez fogalmazódott meg a fejemben. Akinek nem tetszik az így járt.
Elmúlt a karácsony, Péter sem a szeretet szellemében küldte el az alábbi, nyílt levélnek szánt írását. Nem csoda, hogy a történtek után mérges és ingerült, de vajon mennyire jogosítja ez fel arra, hogy bosszút álljon?Szóljon ez a levél annak a ribancnak és idióta pasijának,…..
Egy utolsó posztot még idetolok a Párizsi Autószalonról, nem aktuális dolgokról szól, hiszen ezeket az autókat egy jó darabig még nem forgalmazzák nálunk, mégis talán a legizgalmasabbak valamennyi közül. A GM-területtel szemben, azzal azonos pavilonban találtam a Brilliance…..
PeterGee 2008.10.30 10:53:32
Szabi01!

Az a baj, hogy nem nagyon lehet kikerülni, hogy ne támogasd ezt a rendszert. Már lassan minden ott készül. Tehát hiába veszel olyan terméket ami névleg nem kínai, ők rakják össze, tehát támogatod a rendszert.

Persze, ha az van írva valamire, hogy "Made in EU" az sem garancia. A cég ahol dolgozom TV-ket gyárt itthon. Most pár hónapja monitorokba kerülő main-lapokat is csinálunk, de csak egy TV-tuner kerül rá. Sokáig nem értettem miért nem teszik bele ott ahol a lap többi része készül. Azután a főnököm mondta, hogy kínában csinálják a lapokat. Tehát mivel nincs benne a tuner ezért nem késztermék, csak alkatrész, vagy félkész termék. Kevesebb a vám, olcsóbb behozni. Valamint, mivel itt szerelik készre már az lesz ráírva: "Made in EU". Mivel ezt így lehet az eu-ban. Na most akkor mi az ami nem kínai? Ha kiakarják kerülni a nagy vámokat és egyéb szankciókat azt csinálják, mint a Lada ukrajnában. Nincs kerék a kocsin mikor beviszik. Vagyis nem autó mikor elvámolják. Kevesebbet kell ráfizetni. Olcsóbban adható, többen megveszik, nagyobb nyereség. Ha hasonlót csinálnak a kínaiak, akkor az már nem is kínai autó lesz a jog szerint, hanem magyar, szlovák vagy lengyel attól függ, hogy hol rakják rá a kereket, vagy szerelik bele az ajtót pl. És hiddel nagyon sok ember nem is tudná, hogy valójában kínai kocsiban ül. Végig abban a hitben lennének, hogy eu-s a verda, tehát tuti, jó.