Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agentT

0 bejegyzést írt és 787 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csökkenő népesség és az elöregedő társadalmunk következtében mind gyakrabban merül fel – némileg tévesen, – hogy a jelenlegi demográfiai folyamatok mellett bizony rossz lesz majd nyugdíjasnak lenni 30-40 év múlva, és az akkori nyugdíjasok a jelenleginél jóval kisebb…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
A fotón az új ukrán legfőbb ügyész, a szélsőségesen soviniszta (többek közt) magyargyűlölő Szvoboda párt színeiben politizáló Oleh Mohnickij (különben igen dekoratív) lánya, Marjana, és barátnői pihenik ki a forradalom megpróbáltatásait. A képet Vitalij Moroz ukrán…..
agentT 2014.02.25 12:38:08
@Bloodscalp: Nem, hanem majd a bajnaiék :)
Na majd ők megmentenek
mentem röhögni :D :D :D :D :D :D
Az egyes nyugdíjrendszerek között jelentős különbségek akadnak, félő ugyanakkor, hogy ha a demográfiai folyamatok fenntarthatatlanok, akkor teljesen mindegy, hogy az adott ország a különböző rendszerek közül melyiket választja.Az elmúlt években a nyugdíjrendszerek átalakítása…..
agentT 2013.10.27 21:23:03
@desw: "Hiába szülsz ide 1 millió kiskölköt, ha csak kb a 25%-a lesz érdemi adófizető, a többi pedig eltartott lesz vagy kivándorol."
Jó, akkor meg kéne szüntetni pl a megélhetési gyerekgyártást a tudjukkiknél.
Máris jobbak vagyunk, mert feleannyi lesz az eltartott.
Vagy akkor az a megoldás, hogy ne szülessen egy gyerek se ezután, és akkor nem lesznek eltartottak (se)?
agentT 2013.10.27 21:33:50
@desw: "Babázzon, aki akar, a saját költségére és felelőségére."
Oké, de akkor te ahhoz a saját felelősségre felnevelt gyerekhez, ha mondjuk kitanul orvosnak, nem akarsz elmenni vizsgálatra ugye?
agentT 2013.10.27 21:37:25
@Lord_Valdez: Az overclass esetében meg minden gyerek a kényelem rovására megy, mert ha foglalkozni kell vele, akkor kevesebbet lehet Mallorcára szaladgálni, meg baszakodni a jachton. Bár mondjuk a nevelőnő megoldás lehet. régebben gyerekek voltak, most meg családtervezés.
Nincs keresnivalója Európában olyan országnak, ahol törvényt fogadnak el a parlamentben, amelyhez hasonló jogi munkát csak Szaud-Arábiában a Korán védelméről hoznak. Előttünk a jelenet: Semjén Zsolt fatvát kiállt a dán karikaturistára, mert a Szent Koronát illetlen…..
agentT 2013.03.23 04:09:05
A dán karikatúristák nem egy idegen nép idegen vallását gyalázták, hanem egy etnikumét, amely vallási vezetői, immjai, valamint pl Kadhafi által többszörösen deklaráltan fel kívánja számolni kontinensünkön a kereszténységet, a demokráciát, továbbá a jelenlegi államalkotó népeket.
Éppen ezért a dán karikatúristák akciója üdvözlendő, és éppen ideje lenne már, hogy tőlünk nyugatabbra győzzenek a nemzeti erők és pártok, mert például nekünk is elemi, elemi érdekünk, hogy a kontinens vezető hatalmait németországnak, Franciaországnak és Nagy-Britanniának hívják, ne pedig Új-törökországnak, Eualgériának és Észak-Pakisztánnak.
Az iszlám európai térhódításának mindenáron gátat kell vetni, és hihetetlenül jó dolog, mikor olyan politikusok, mint például Angela Merkel vagy James Cameron kijelentik, hogy az ún. multikulturalizmus megbukott, illetve egy értelmetlen humbug.
Tökéletesen érthetetlen számomra, hogy a fajvédő hódenagyonmagyarok miért az értelmetlen zsidózásban élik ki magukat. Talán azért, mert szerintük az a nagyobb baj, ha van Magyarországon néhány izraeli érdekeltség, nem pedig az, ha a tőlünk nyugatabbra lévő európai terület egyik legnagyobb városát lassanként Londonabadra lehetne keresztelni.
Hogy mikor jön el a történelmi pillanat, mikor jön létre az igazán egyesült Európa, mely (talán orosz segítséggel) képes, és ami talán még fontosabb, AKAR megszabadulni a megszállóktól, azt nem tudom, de számtalan jelből, nyilatkozatokból, eseményekből (például a burka betiltása Franciahonban) és a rasdikális oldal előretöréséből láthatja aki nem vak, hogy fordul az idő kereke.
Tisztában vagok azzal, hogy most le leszek rohadtrasszistázva, de egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kellene toleranciát tanúsítanom valakik felé, akik az egész, létem alapját képező kultúrát és civilizációt kívánják felszámolni. Szóval puffoghattok nyugodtan, nem érdekel.
Engerland Ezt érzed 2012.06.08 21:45:00
Tudom, mit érzel. Tudom, milyen várni. Hogy majd csak jobb lesz. Ülni és nézni a tét nélküli meccseket. Belefásulni, több tonna súllyal belenehezedni a fotelbe. Remény nélkül. Fáradt vagy, töri a szemed a ki tudja honnan belekerült homok. Félretolod a sört. Leveszed a hangot, hogy…..
Mert valami történt. A harangozás ügyében nyilvánosság elé került konfliktus csak a jéghegy csúcsa lehet.Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár, az állami ünnepek fő szervezője azt kérte az egyházaktól, hogy a nemzeti összetartozás napján délután, a trianoni szerződés…..
agentT 2012.06.05 21:47:21
@Max val Birca: Elvben igazad van, de ha megnézed, a fidesz két év alatt elérte, hogy a népszerűsége lecsúszott a béka segge alá, valahová az MSZP környékére. Ebben a helyzetben az általad említett 12-13% (sőt, ha levonom a nem-fideszes, meg a lelkészére nem gondoló híveket, akkor a maradék 5-6%) eszeveszetten fontos lehet. Ha olyan kiélezett lesz a verseny a következő választáson, mint pl 2002-ben volt, öt-hat százalék (hogy stilszerűek legyünk) a menyországot vagy a poklot jelenti.
Van egy gyanúm, hogy innentől kezdve mindenki, akinek van egy kis zsarolási potenciálja (tehát meg tud szólítani x embert) és nem tartozik közvetlenül a kormányzat irányítása alá, hasonló engedetlenséget fog mutatni. Pl Gaskó.
Ami meg Jobbikot illeti, lehet, hogy nem szeretik őket egyházék, de riogatni még riogathatnak vele. mármint hogy áttolják oda a szekeret.. még ha valójában nem is tennék.
agentT 2012.06.05 21:53:07
@Max val Birca: A globalista katolikus egyház lelkesen áldotta meg a tengelyhatlamak fegyvereit a keleti fronton, legalábbis egy tábori lelkészről se tudok, akit bántott volna a klérus, amikor megáldott egy ágyút, a derekán viselve a Gott mit uns feliratú övet.
Meg ha jól emlékszem, akkoriban a pápa se törte össze magát, hogy nagyon kikeljen a führer ellen...
Amivel csak annyit akartam mondani, hogy a katolikus egyház balra ugye nem nyitott, de a jobb oldalon inkább politikai szélkakas, és ha a Fidesz nagyon összebútorozik a reformátusokkal (pl Balogh ugye), akkor keresgetni fogja a kapcsolatokat a jobboldalon másfelé is, bizony ám.
Morcos Bajusz házelnök tegnap aszonta a Nyírő József nem-újratemetésen: válasszuk szét az irodalmat a politikától. Ebben az esetben hajlok erre én is, sőt, tovább megyek: hagyjuk ki belőle Nyírőt, és foglalkozzunk kizárólag a politikával. Mert a székelyeknek adott pünkösdi…..
agentT 2012.05.28 16:20:14
@nu pagagyí: ekem nem szimpatikus, és nem értek egyet azzal, hogy a háború hülyéknek való.
Nagyon halkan mondom, de talán azért nem volt régebben annyira aljadék a világ, mint most, mert minden generációnak meg kellett egyszer-kétszer védenie a hazáját.
Látszik Európán, hogy hetven éve nem volt háború.
Persze nem mondom hogy legyen, merhátugyeahumanizmusmegezek...
agentT 2012.05.28 16:23:36
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: London, Varsó, Rotterdam, Coventry... ezek gyermeteg próbálkozások voltak pl Drezdához képest (Vonnegut - Ötös számú vágóhíd) amit csak hirosimához lehet hasonlítani.
De persze vágom amit mondasz, és csak annyit akartam mondani, hogy a büntetéseket is mérhetnék egyenlően, de persze a dicsőséget se mérik úgy.
agentT 2012.05.28 18:26:36
@a szív fészkei: Én nem a német haditechnikát említettem, fel se bukkantak a Messerek és a Tigrisek, te.. ó istenem, én vagyok a hülye, hogy leállok..
         Mint azt maroz kolléga észrevételezte, egy bizonyos Nyírő Gyula nevű író újratemetését nem engedélyezték Romániában. Legalábbis a fél magyar internet szerint.    Nem tartják meg Nyirő Gyula író újratemetését vasárnap…..
agentT 2012.05.28 12:01:09
@tyto: :DDDDDD
Nem kételkedem eléggé???? :DDDDDD
Wahhh
szerinted én elhiszek ezeknek bármit? :DDDD

ha vezető lennék...
betiltanám az összes pártot, az enyémen kívül
agentT 2012.05.28 12:03:11
@Kettes: Ezen nagyon jót derültem most, köszönöm. :)
de tényleg :))
agentT 2012.05.28 12:17:28
@jotunder: szerinted nem vettem észre?
Ó istenem, mindig olyan komolyan vesznek, mindig érvelgetnek, meg vörösödik a fejük meg mit tudom én :DDDDD
Bedolgozom egy eléggé hallgatott internetes rádiónak, annak sincs szerkesztősége, naképzeldel :)))))

amikor eljuttok a gibbonozásig meg hasonlókig, akkor már nagyon szoktam röhögni :DDDDDDDDDDDDDD

na, már nem vagyok index címlapon, mentem
alkossatok már valamit, mindegy miről :)
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
agentT 2012.05.02 18:45:33
@Hertelendi: Oké, és igen az, de a téma maga provokatív. Illetve nem is a téma, a blogbejegyzés.
Én mentem, sziasztok.
agentT 2012.05.02 20:34:34
@СubE: És a te kibaszott metszett faszú apád miért nem a Jordánban bokáig állva verte ki, hogy ne szabadítson a világra az anyád redvás méhéből egy ilyen retket, hm? Mi, mózes, miért? Haragudott a világra, így büntetett minket?
Orbán Viktor nem is olyan rég nyilatkozott valamit, ami félelmetesebb, mint elsőre tűnik. Elsősorban azért, mert vannak, akik tényleg ezt a szellemet képviselik. Orbán Viktor egy katolikus lapnak azt nyilatkozta, hogy az uralkodó felfogás szerint a hit, a vallás és a teremtés…..
agentT 2012.04.17 23:50:23
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Arról nem én tehetek, hogy a liberális mára szitokszó lett, vagyis rosszabbul járt, mint a szocialista meg a konzervatív, mert azok csak kiüresedtek meg antitézisükbe fordultak át.
hogy az alapkérdéshez is hozzászóljak (megjegyzem, laikusként) Azon gondolkodom, hogy egy olyan világban, ahol annak idején a csernobili sugárzás három nap alatt ideért, és megtette a maga aranyos kis hatását, feléltlenül szükséges-e a genteikailag módosított magot elvetni a genetikai módosulások létrejöttéhez? Mert ha a vilg országainak mondjuk a fele engedélyezi a GMO növények termesztését, a másik fele meg nem, akkor vajon megáll a határon a módosított növény örökyítőanyagát szállítzó pollen? hány év kell ahhoz, hogy a szél megoldja az engedélyezés/nem engedélyezés kérdését a maga módján? Öt? Tíz? Húsz? Mert nekem olyannak tűnik ez a dolog, mint ha mondjuk egy ország azt mondaná, hogy "mi nem engedünk több CO2-t a levegőbe, nálunk nem lesz klímakrízis"
agentT 2012.04.17 23:53:04
@dr. mesterseges szinezek: Nem írtuk újra a bibliát, gondolom ezt vágod, ellenben főleg az ószövetség egyes dolgaival kapcsolatban többször is elhangzott, hogy az idők során azért változtak a dolgok, pl nem járunk feleséget rabolni a szonszéd orszába, nem végzük állatáldozatot stb.
alapvetően azt nem értem, hogy az olyanok mint te, miért teszik ki az egyenlőségjelent a hívő és a gondolkodni képtelen bigott barom közé.
agentT 2012.04.17 23:59:21
@is:Én szeretnék egy olyan világban élni, ahol nem csak a holokauszt létéről lehet vitát folytatni, hanem minden bolondnak joga van teljes komolysággal hirdetni, hogy a föld lapos.
A számadattal kapcsolatban meg a fene emlékszik pontosan már hogy hol olvastam, de valami fénykép is volt, hogy először négymillió volt kiírva, aztán még a bejárati táblát is lecserélték másfél milliósra Auschwitzban.
azért nem szeretek ebbe az irányba elindulni, meert némélyek erre képesk úgy reagálni, mint a kuruc.info, higy ja, ha csak másfélmillió, az semmiség.
Nem mintha az én világomban a kuruc.info ne férne el. elfér, meg az Index is, meg a népszava, meg a Magyar Hírlap és nemzeti sportot is szoktam olvasni, meg a nude.hu -n nézegetni a pinákat. És le......., akinek ez nem tetszik.
Ma van a Holokauszt emléknapja, szombaton volt a katyni mészárlásé. Jó időpont, hogy elgondolkodjunk. No de nem a nácizáson, és nem is a komcsizáson, hanem azon, hogy miként lehet feldolgozni ezeket az eseményeket, és magunk mit tehetünk, hogy szembenézzünk az elmúlt 100 év magyar…..
agentT 2012.04.16 20:58:39
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: lájk. Nagyjából igazad van, és inkább csak szónoki kérdés volt. bármelyik általam felsorolt népirtásból (+ Bosznia +random a tatárok óta) lehetne permanens médiatéma, de hogy nézne már ki egy belgák által haláltáborba zárt kongói négerekről szóló sindlerlistája, meg ki adna rá lóvét...
pontosítás, tényleg nem az örmények kapcsán tört ki a II. vh, de nem is a zsidók szopóágra kerülése miatt. Még 44-ben sem bombázták le az Auschwitzba tartó vasútsíneket a nyugati szövetségesek, nehogy háborút kezdtek volna értük. Az meg, hogy Ruandában néger ölt négert.. ja, értük nem kár? És ha véletlen valamelyiknek Áron a kerineve? Akkor se? :DD
agentT 2012.04.16 21:29:10
@csusz: aha, a délszláv válság, Szebrenica (jól írtam a nevét?) meg két évtizede történt, a határainknál. Nem hetven éve, Európa belsejében. És mielőtt jönne az az érv, hogy "nem voltak magyar áldozatok", jelezném azt is, hogy magyar áldozatok a Délvidéken is voltak, vagy ötvenezren, mikor titóék megrendezték a karóbahúzogatós bulit, 44-45-ben. Arról mégse beszél senki, csak a holokausztról. Komolyan, ha olyan hét van, hogy péntekig se holokauszt megemlékezés, se holokauszt konferencia, se holokauszt anyámderelyéstérdekalácsa nem volt, kezdem kellemetlenül érezni magam. Merthogy egy jó holokusztozás nélkül nem telhet el hét e hazában.

vladys - értem én, de attól még az örmények meg letttek jól népirtva, hogy nem lettt belőle háború, nem változtat a dolgon :)
agentT 2012.04.16 21:47:50
@csusz: Érdekes módon pont a holokausztrajongók szokták azt mondani, mikor az ukrán hétmillió áldozat szóba kerül, hogy nem a számok számítanak. akkor most számít az áldozatok száma mégis?
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
agentT 2012.04.16 20:10:43
@agentT: Kiegészítés: És amíg ilyen fa.sz módon bírtok ugatni erről az október 23-i terrorról, addig teljesen, teljesen hiteltelen és nevetséges minden jajongásotok a demokráciáért, a vinnyogás a jogállamiságért, a sírás rívás az antiszemitizmus (jajistenem) meg a fasizmus fenyegető réme miatt. Szarháziak.
agentT 2012.04.16 21:22:36
@Geo_: végigolvastad a hozzászólásokat? hány hülye írta eddig le, hogy "csakacsőcselékrohadékfutbalhuligángyújtogatókkal keménykedett a rendőrség"? <--Ez persze csak a zanzásítása volt az általuk mondottaknak. Na?
Magyarország csendes, újra csendes….. Azt gondolom, hogy az EU hibát csinál, amikor Magyarországra kényszeríti a 3 százalékos államháztartási hiánycél teljesítését. Erre sok érvet lehet felhozni: - a közszféra le van rohadva…..
agentT 2012.04.16 04:35:32
@[megmondoember]: 1985 óta mondja kb az aktuális vezetés, hogy a szuri kicsit fájni fog, de utána sokkal jobb lesz. Mindeközben minden sokkal roszabb, semmivel nem jobb gazdaság helyzete, semmivel nem kerültünk közelebb a világ elejéhez, és semmivel nem várható szebb jövő, mint harminc éve, sőt. A terápia meg most is olyannak néz ki, mint ami előtte olyan hú de nagyon bejött: vegyünk fel még több hitelt, hogy az eddigiek adósságcsapdájában valahogy kapjunk egy korty levegőt, utána meg majd dögöljünk éhen, építsünk le piacosítás címen mindent, ami létezik (a tanügytől az egészségügyig, de remek ötlet lenne a hadsereg eladása is, csodálom, hogy még eddig senkinek nem jutott eszébe). Az egész úgy rothad, ahogy van, és kurvára mindegy, hogy Orbánék vannak-e hatalmon, vagy a balos banda, mert ugyannak a fasznak a végét tömködik a szánkba. Ha nem tűnt volna fel az itt az indexes blogokon okoskodó jófejeknek, a nem is annyira hülye magyar nép pont az utolsó reményét veszítette el Orbánék senkiházi kormányzásában, ezért csökken a népszerűségük... de a senkiházi népnyúzó tolvaj gané ballereket se akarja a hatalomba vissza normális ember. Itt valami olyan kormány fogja feltenni a pontot az i-re, amelyik hajlandó kilépni ebből a mókuskerékből. Merthogy Orbánék nem hajlandók, csak mondják. Nincs se elszámoltatás, se gazdasági magunkra találás, se semmi. Könyörgés van a tetves hitelekért. Elég volt, én is a Jobbikra szavazok legközelebb. És kedves te, aki most szeretnél zsigerből lehülyézni, mert nem vagyok hajlandó elhinni, hogy nekünk már ebben az életben más szerep nem juthat, mint hogy szőrig szopjuk a nemzetközi pénzhatlamat, közben pedig rabszolgák legyünk a sajt hazánkban - nos neked azt üzenem, hogy menj el Londonba pizzakihordónak (a magyar fiatalság nagy részének jövőképét lelentő elfoglaltság) és rettegj onnan, hogy jaj a demokrácia, meg jaj a fékek és ellensúlyok és jaj vége a világnak. Hülye.
Štiks bácsi a tavalyelőtti húsvéti nosztalgiaposzt után bár a tavalyit elalibizte, idén meglátogattuk pár, immár EU-érett horvát háborús hős ismerősünkkel, így húsz perc alatt gyönyörű dolgozatot hozott össze nekünk némi rábeszélés után. Köszönjük neki…..
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
Human resources = humán erőforrás; magyarul: személyzetis. Külön állatfajta; tisztelet a kivételnek. Eddig megúsztam az állásinterjúkat, nekem a munkahelyemen van hozzájuk szerencsém. Augusztusban történt, hogy a „humánpolitikai” osztályról el kellett hoznom egy-egy,…..
agentT 2010.12.17 12:37:01
@IgazMagyar: Ez igaz, de nem értem. Ha a facility (régebben karbantartók voltak) keres egy csőszerelőt, és nincs ott a szakmai vezető, akkor Magdika a HR-ről megmondja, hogy Pista bá' a maga harminc éves szakmai gyakorlatával nem megfelelő, mert be van törve a körme, és furcsán dőlnek a k betűi az írásbeli teszten? Ez vicc.
agentT 2010.12.17 12:38:12
@lancester86: Ez igaz, nálunk is átkeresztelték őket rendszerinformatikusra. Mondjuk már fociban se partjelző van, hanem asszisztens. Globalizáció, na.
agentT 2010.12.17 12:42:07
@gályarab: Basszák meg a kurva adatvédelmüket. Ilyenkor, az elutasító levélben van adatvédelem, de egy vadidegen HR-es ribanc interjún kérdezhet olyanokat, hogy az embernek hol dolgozik a csaja, terveznek-e gyereket, össze akarnak-e házasodni? Olyankor nincs adatvédelem?
Az egyik német érdekeltségű, hobbieszközöket árusító cégnél (jól körülírtam, mi?) olyan van a felvételi jelentkezési lapon, hogy
- hol melózik a csajom
- milyen munkakörben
- mennyit keres
Adatvédelem?
Menjenek már a faszomba, azt nem kérdezik meg, hogy hányszor dugunk hetente?
Meg lehetne, mert aki keveset, az frusztrált. Szóval lenne rá indok.
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
agentT 2010.12.11 13:51:57
@kukatr: Mármint melyik?
Merhogy nemigen szoktam óvatoskodni.
agentT 2010.12.11 14:00:23
@szanalmas: Hopp, ez a hozzászólás eddig elkerülte a figyelmem.
Szerintem tévedésben élsz. Szerintem azt gondolod, hogy valami hűdenyugatiasodott egyetemista fasz vagyok, aki elmondja a tutit a kádár-korról, oszt közbe' meg szart se tud róla.
Ehhez képest hadd mondjam már el barátom, hogy 1987-ben elvittek az iskolából (mondom az iskolából) a rendőrök Pestre az ORFK-ra, mert az öltözőszekrények friss festésébe belekarcoltuk egy haverommal hogy ruszkik haza. Megúsztuk írásbeli figyelmeztetéssel + kibasztak a kiszből amit persze mélyen fájlaltam.
Ez nem mártírkodás és nem is hősködés, csak jelzem, hogy nem kell elmesélned, milyen volt. Kösz a megértést.
agentT 2010.12.11 17:30:39
@szanalmas: Ugye egyébként minden rendben van?
Mármint ott fönt, a nyaktájéktól fentebb...
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
agentT 2010.12.10 13:09:37
@rozilabus: Te nézed a Class FM reggeli műsorát? Az a komoly...
agentT 2010.12.10 13:20:37
@Macskavirág: Mit tudunk a belga királyról? Én pl. semmit. Távol álljon tőlem a szándék, hogy személyében megsértsem az uralkodót, de manapság ugye divat a gender ideológia és roppant menő dolog buhernak lenni. Egy csomó mindenféle egyed, akinek lóbálódzik valami a lába között, olyanokat vall magáról, hogy ő "férfitestben élő nő" meg más hasonló finomságok.
Én utálom és megvetem a másságot, mint úgy általában minden devianciát, de azért lássuk be, az általad feszegetett kérdés 2010-ben nem olyan egyszerű. :)
Majd ha egyszer normális világban élünk, könnyebb lesz átlátni ezeket a dolgokat. :DDD
agentT 2010.12.10 13:26:55
@coco: Így van. Lenin meg Lenin, nem Uljanov. Sztálin meg nem Dzsugasvili. Verdi meg tisztán Giuseppe. Ahogy gondolod.
Subba Szexi csevej a Villában 2010.12.08 02:17:00
Nem tudom, hogy máskor is ilyen erős tartalommal bír az egyelőre csak éjjel működő online adás a Való Villából, mindenesetre ha ezt mindig így tolják, rendszeres néző leszek! Alig tizenöt perc alatt megtudtam, hogy Béci szeret véres puncit nyalni, és dugott már seggbe úgy nőt,…..
agentT 2010.12.08 13:07:23
@átlátó: lájk
 Még ha ők direkt erre is kérnek, akkor se! Akkor főleg ne! Az itt leírtak talán másokat legyintésre késztethetnek, hiszen semmi olyat nem fogok mondani ami a durvább kategóriába tartozna: A szóban forgó cégnél nem fenyegettek meg, nem aláztak meg, még csak szexuálisan sem…..
agentT 2010.12.06 07:43:00
@SlafRock: Komolyan? Pedig már alig várom hogy visszairkáljanak, hogy: Óóóó. de hát ez egy ilyen világ, meg ha munkát akarsz le kell menned kutyába, meg ilyenek.
Nem rég voltam interjún. Az asztal másik oldalán egy kis pina, szerintem nem volt még huszonhárom, de a végtelen élettapasztalatával meg a háromszínű műkörmével emberi sorsokról szokott döntéseket hozni, gondolom mert sikeresen felszoptam magát a pozícióba. A HR-esek 95 százaléka egyébként ilyen.
Na, szól egy ilyent a punci, hogy: "van valami kérdése?"
Erre én: "Kisasszony, amit elmondott, az szimpatikus nekem. Össze tudná fogalni a cégfilozófiát mitegy esszenciálisan?"
Na ez megfogta. Valamit morgott, aztán közölte, hogy majd értesítenek. Lófaszt se értesítettek, de nem is vártam.
A HR-esek döntő többsége ilyen.
Üzenet a kommentelőknek: nem, nincs igényem észosztásra. Van melóm, csak elmentem megnézni egy másik lehetőséget. Azért engedtem meg magamnak ilyet.
Ha pedig valami HR-es felszopó picsa is olvassa a szavaimat, neki is egy üzenet: Menj el dolgozni valahová, te élősködő senki!
agentT 2010.12.06 07:44:13
@agentT: mármint nem én, hanem ő. Tehát nem "felszoptam" hanem "felszopta".