Regisztráció Blogot indítok
Adatok
évicka

330 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezennel ezen a helyen, és ebben a formában befejezzük a blogolást, és anyukám új helyen, új formában folytatja.:)Annyit elárulok, hogy ennek az oka Alíz babánk születése, és az, hogy neki is legyenek lejegyezve kicsi életének történései, viszont Anya két blog írásához nem…..
Minden szombat reggel kezdődött. Óriási, lázas készülődés, pakolás, kis csomag, nagy csomag, közepes csomag, és még ez, meg még az... Szóval rendesen megtelt a kombi autó a cuccainkkal.:-P Érkezés után szinte azonnal nekiláttak Apáék felépíteni a tábort, ami kb 12…..
...néhány kép:..
NAgyon büszke voltam a gyermekemre, mert eddig az elalvás minden gond nélkül történt. Két hetes kora óta egyedül alszik el, nem kellett soha ringatni, dédelgetni, hozzá bújni... Kicsit féltem az átmenettől a kiságy és a rendes, korlátok nélküli ágy között, de zökkenőmentesen…..
Tegnap délután még felment a lázmérő higanyszála 38,3-ig, akkor még kaptam is egy adag Nurofent, de azóta láztalan vagyok. :-) Igaz, a hasmenés még tart, de az sem veszélyes, tegnap például dél óta nem is volt semmi ilyesmi a bugyorban, igaz, hogy ma hajnali ötkör azzal keltem.:-S…..
Péntek este meglátogattuk a DoktorNénit. Nem nagyon volt ínyemre ez a látogatás, valahogy nem szeretek oda menni, mert a DoktorNéni mindig meghallgatja a szívemet, ami ugyan nem fáj, de én roppantul úúúúútálom.:-SS Most is, mikor megláttam, hogy közeledik felém, már el is kezdtem…..
Tegnap a délutáni alvásból ébredve már nem kértem uzsonnára semmit. Mondjuk ez elő szokott néha fordulni, de azért mégis. Aztán Magdikáéknál (Apa keresztanyja) megettem egy fél, na jó, háromnegyed banánt. Majd a Bercelen (a helyi "szőlőhegy";-P) kb 5 szem…..
Néhány kép az elmúlt napokból:..
Anyának van egy kedvenc parfümje, még az esküvőjükre vette, és különleges alkalmakra tartogatta. (De akkor miért nem olyan helyen tartogatja, ahol én nem érem el...:-O) Ma aztán szépen bementem a fürdőbe, levettem a szekrény polcáról, és hoppppp...kicsúszott a kezemből. :-O A…..
Íme:Ugye, milyen ügyes vagyok???;-P ..
Esténként ezt szoktuk imádkozni Apával és Anyával: Én Istenem, jó Istenem, lecsukódik már a szemem, de a tiéd nyitva Atyám, amíg alszom, vigyázz reám!                      Ámen  …..
Apa és Anya életében az is hagyomány, hogy Pünkösd-hétfőn kirándulni mennek a barátaikkal. Akárcsak idén. :-) Reggal arra ébredtem, hogy nagy a sürgés-forgás idehaza. Egy csomag szendvics ide, egy rakat ruha oda, és már kész is voltunk. Épp csak én rohangáltam fel, s alá,…..
Ugye, milyen ügyes vagyok??;-)..
Tegnap reggel Józsi bácsi jött értünk, akit én nemes egyszerűséggel vagy Jóbácsinak, vagy Tiszinek hívok (Anyáék is Tiszinek hívják), bekötötték az ülésemet az autóba, elköszöntem Apától, és már indultunk is. Dunaalmásra mentünk, egy hétvégi házikóba a szőlőhegyen,…..
Kis falunkban újabb lehetőség adódott, hogy eljárjunk valami programra, ami itt van helyben, ahol korombeli gyerekekkel lehetek, és jól érezhetem magam: a zeneterápia. Egy nagyon kedves néni tartja, aki nem sokat cicózott, rögtön énekelni kezdett. Mondjuk én jobban díjaztam volna a…..
Hétfőn délelőtt Anyának és a pocakban lakó Testvéremnek jelenése volt a kórházban a 19 hetes ultrahangon. Engem is magukkal vittek, mondván, a múltkori uh-t is mennyire élveztem, és milyen jól elvoltam. Na, ez most nem így volt.:-S Először is óriási tömeg volt!!!:-O Másodszor:…..
Vasárnap volt Győrben a baba-expo. Anyukám úgy döntött, hogy márpedig oda nekünk el kell mennünk, egy csomó dologra szükségünk van. El is mentünk, jó hosszú sor fogadott minket. Aztán bent a tömeg, számomra az unalom, egy idő után Apa is kezdte únni az egészet, így aztán nem…..
Szombaton Apa elvitt magával lottót feladni, és ha már ott voltunk, kaptam egy fagyit is. Hogy milyet?? Hát persze, hogy csokisat... Hát kérem, így néztem ki, mikor hazaértünk:  ..
Múlt héten pénteken Anyával megejtettünk egy látogatást a DoktorNéninél. Anya már jó előre elmondta, hogy mi fog történni, hogy a DoktorNéni meghallgatja a szívemet, meg a tüdőmet, és egy szurit is kapok.:-S Útnak is indultunk, be is mentünk a DoktorNénihez, Orsi nekilátott…..
Apa és Anya már évek óta Ágtalálkozón ünneplik a május elsejét. (Az Ágtalálkozó egy keresztény ifjúsági csoport találkozója, ahol Pér-Töltéstava-Pázmándfalu, Tata, Mosonmagyaróvár és Sashalom csoportjai találkoznak egymással) Nem volt ez máshogy most sem, Tata mellé,…..
Eddig a kiságyamban aludtam. Voltak kisebb-nagyobb problémák, például úgy egy hónapja úgy gondoltam, kiugrom belőle. Akkor Apa megszerelte a kiságyat, és annyival lejjebb került a matrac, hogy ne tudjak kifejelni belőle. Azonban már méretileg is kezdem kinőni, meg egyébként is,…..
Megígértem, hogy néha adok hírt a tesómról is, aki Anya pocijában nődögél. Már 18 hetes, kezd látszani Anya hasa, én pedig nagyon szeretem simogatni, puszit adni neki. Anya tegnap volt doktorbácsinál, aki mindent rendben talált, és nagyon elégedett volt Anyával. Hallották már a…..