Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bugris

131 bejegyzést írt és 2085 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán új szlogenje az "Új irány Magyarország" valahonnan már ismerős. Bár ez előzőleg sem volt másként. Emlékszünk, néhány éve Orbán Viktor nagygyűlése Hajrá Magyarország! -gal ért véget. Kissé kínos volt, mert a dologról – stílszerűen mondva –…..
Amikor a Széles Gábor által alapított, gazdasági adóként induló csatorna hirtelen jobbra kanyarodott, még kevesen vették komolyan. A HírTV-nél talán még örültek is, hogy az egyre kínosabbá váló arcokat begyűjtötte tőlük.Pörzsétől könnyű szívvel megváltak, Bayer…..
Már Almássy Kornél IDF alelnökké választásakor kiderült, szakadni fog az MDF ifjúsági szervezete. Nincs is ezen semmi meglepő, alig volt még olyan vezetőválasztás magyar politikai szervezetnél, legyen az bármilyen kicsi is, amely után az alulmaradt fél ne volnult volna el…..
bugris 2009.01.04 00:24:10
@Bockó: Szabad, nyilván az alapítók is szellemesnek vélték. Bár ha az ember különböző fórumokat olvas, valahogy feltűnik, nem a kifinomult társalgók jellemzője az IQ emlegetése.
És sok mindent párosítanak mostanában a konzervativizmushoz, úgyhogy nem lepődök meg semmin, de az iq-zás számomra kifejezetten proli dolognak tűnik. A műveltség, kifinomultság, tájékozottság viszont erény, konzervatív erény is.

Meg persze azt is alapból tudni kellene már, ha valaki egy politikai szervezetet alapít, hogy egy névvel elsütött vicc csak első hallásra szellemes, egyre többször hallva egyre kínosabb. Vagy ezek szerint nem is terveznek hosszabb távra?

No de ez mellékszál, inkább arról akart szólni a bejegyzés, hogy milyen divat lett a konzervativizmus emlegetése, és milyen felületességhez vezetett jelen esetben ez a divat.
Boldog új évet, sok boldogságot, és itt a Törzskocsmában sok konstruktív vitát kívánok mindannyiunknak!   ..
Vágási Ferivel, Lenke nénivel és a dúshajú Oli úrral kívánunk áldott Karácsonyt minden kedves olvasónknak. (És emlékeztessen e filmecske is, a karácsonyfa tűzveszélyes dolog, fogadjátok meg Etus tanácsát, és ne feledjétek a vizeskancsót.)..
A hír ez: Nem indulhat a ferencvárosi időközi választáson az MDF, a MIÉP és a Magyarországi Szociális Zöld Párt jelöltje, mert nem tudtak elegendő (750) érvényes ajánlást összegyűjteni.Azokból a szelvényekből, amelyeket az MSZP jelöltjére töltöttek ki, 1.152 volt hamis,…..
 Ferencvárosban három képviselőjelölt nyilvántartásba vételét tagadta meg a helyi választási bizottság, mivel vélhetően ajánlószelvényeik jelentős része hamis volt. A testület mindhárom esetben feljelentést tesz közokirat-hamisítás és a választás rendje elleni…..
Nyilván nem mondok nagy újdonságot: színes hírekben a helyi lapok utolérhetetlenek. Sajnos ha nem valami celebbel történnek cifra esetek, kevés az esély hogy az országos média is felkapja ezeket. Olyasmi pedig nem szokott megesni, hogy Kelemen Anna vagy Rogán Antal házikedvencét…..
Oly sokat bírálják, okkal meg ok nélkül, az amerikai elnökválasztáson alelnökjelöltként alulmaradt kormányzóasszonyt. (Akinek pedig elnökjelölttársával legalább volt humorérzéke.) Most megannyi támogatója nyilván szomorú. Nekik küldöm:  ...és persze mindenkinek, aki…..
A Nemzeti Csúcs csattanós pofont ad a gazdasági világválságnakNos, nagyrészt végigszenvedtem a Nemzeti Csúcs megbeszélésnek nevezett ülését. Igen, az ülés nagyjából tökéletesen lefedi az egész esemény lényegét. A megbeszélés kifejezést meg felejtsük is el ez esetben.…..
A blog méltánytalanul elhanyagolt zenei rovatához hadd nyúljak vissza ma az évforduló alkalmával. Mindenféle külön politikai üzenet nélkül, csak a nosztalgia kedvéért. Aztán mindenki érezze azt, amit két éve érzett, ha jót azt, ha nem jót akkor azt, ha dühöt, ha félelmet, ha…..
Törzskocsma Ki monnyon le? 2008.08.28 11:59:00
Nos, visszatérve az előző posztra, megállapíthatjuk, hogy kisebb zavar támadt a gépezetben. A balos fórumok közönsége Schmitt Pál fejét kívánja, miközben például az mszp.hu véleményrovata már megengedőbb, a sportért felelős Gyenesei miniszterrel egyetemben. Talán nem esett…..
Nagy bánatunkra a fanyalgás és a másikramutogatás sem olimpiai sportág, így ezekben a számokban csak magunkat tudjuk szórakoztatni. Az elmúlt két hétben nem akadt sporthír heveny politikai kommentárok nélkül. Miután az olimpiai csapat a közvélemény várakozása alatt…..
Szégyentől vöröslő arccal bevallom, rendszeres olvasója vagyok a nemrég beindult Napi Borzasztó Szóvicc blognak. Így a nyári punnyadás közben ennél komolyabb dolgokat nem is olvasok. Hogy merüljetek velem e szellemi pöcegödörbe, meg is osztok veletek pár általam kreált…..
Most olvasom, hogy Barsiné Pataki Etelka előterjeszésében a FIDESZ hároméves költségvetést javasol 2011-ig (ha jól olvasom, akkor tehát 2009-2011). Még nem tudom, hogy a javaslattevő szerint mi legyen ebben a hároméves költségvetésben, így azon nem morfondírozhatok, hogy ez jó…..
Rövid közlemény jelent meg ma a Bombagyáron:Lekapcsolták a Kuruc.info főszerverétIdeiglenesen beérett a cionista vetés. A sok száz ellenünk irányuló feljelentés egyikét nem tudtuk idejében hárítani, így meghozta akártékony és deviáns kisebbségek által óhajtott eredményt:…..
A Reakció utolsó nyomtatott számában megjelent írás, és az arra érkezett hozzászólások szülték az Árokásó blogot. A két oldalról átkiabáló megmondóemberek egymást erősítő indulata és hisztériafaktora garanciája lehet a blog hosszú és sikeres működésének. Ha…..
Tikkasztó nyári napon nem lennénk jó kocsmárosok, ha nem tennénk egy korsó hűvös sört olvasóink asztalára. Ne menjünk hát el szó nélkül a héten megjelent új Heineken-reklámkampány mellett. Megrögzött blogolvasóknak nyilván feltűnt, hogy az elmúlt napokban az olvasottabb…..
50 éve hogy Nagy Imre nyakára hurkolták a kötelet, és 5 napja, hogy ma regnáló utódja ismét elhatárolódásra szólította fel ellenzéki riválisát.Magam nem hiszem, hogy egy párt vezetőjének el kellene határolódnia egy másik párttól, mint ahogy rokontól és…..
A divat nem mindig logikus. Az újabb politikailag korrekt divat az előítéletek elítéléséről sem az. Ettől még népszerű és elfogadott. A moonbat ostobaság belátásához nem kellene nehéztüzérség, de az érvelés öröme végett segítségül hívjuk Thomas Bayes-t is: Nemhogy a…..
Gyakran elgondolkodom a Blikk címoldalán. No nem Fekete Pákó vagy Kelemen Anna kalandjain, hanem a standard képeken. A „Nicole (22) most szállt ki a medencéből, de nincs, aki megtörölje a hátát” típusúakra gondolok. Most tekintsünk el az olyan pikáns részletektől, hogy…..
bugrisblog Szabó-Kovács 7-4 2008.05.17 08:07:57
Gyurcsány Ferenc kinevezte 36. miniszterét is. Ezzel a rendszerváltás utáni tárcaosztók között masszívan az első helyre állt. Mentségére szolgálhat az SZDSZ kilépése a kormányból, de azért jegyezzük meg, az Antall- és az Orbán-kormány is átélt egy koalíciós partnerrel…..
Mi van itt már? Egyszer csak feltűnt a főváros piszka? És mi lesz itt még? Akkor mostantól a Gyurcsány-kormány egészpályán letámad? Leállítják a négyesmetró építését? Csak úgy genyázásból a kormány nemzetbiztonsági célokra rekvirálja a pesti combinókat? Gy. Németh…..
Törzskocsma Szabó-Kovács 7-4 2008.04.29 09:34:00
Gyurcsány Ferenc kinevezte 36. miniszterét is. Ezzel a rendszerváltás utáni tárcaosztók között masszívan az első helyre állt. Mentségére szolgálhat az SZDSZ kilépése a kormányból, de azért jegyezzük meg, az Antall- és az Orbán-kormány is átélt egy koalíciós partnerrel…..
bugris 2008.04.29 12:41:12
Kis adalék:
blogol.hu/comment.php?log=430165
www.origo.hu/itthon/20080428-uj-miniszterek-a-gyurcsanykormanyban.html?pIdx=5
Valószínűleg hamarosan majd többet is tudunk arról, hogy s mint történtek is ezek a dolgok.