Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyafej

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A törvény miatt nem tudhatjuk meg, összetörték-e már korábban az autónkat. Így lesz a totálkárból megkímélt állapot, a gyanútlan vásárlóból balek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kutyafej 2012.11.09 09:39:39
@no_holy_shit: igazad van, akkor marad a módszerem.

1. Szervizkönyvet elkérni.
2. szervizszámlákat elkérni
3. magántulajdonossal beszélni
4. szervizzel beszélni
5. autót körbemérni minden elem sarkain és közepén
6. vétel előtt megnézetni szervizben (fél óra - kb 4000 FT)
7. tiszta állapotban, jó fénynél, felemelve körbenézni és minden fényezési hibát, kosz zárványokat, lakk megfolyást, színeltérést, gyanús lepattanásokat, egyenetlen fugákat, karosszéria rögzítő csavarokat átnézni.
Ha mindez jó eredményt hoz, akkor minimális az átvágás esélye.
addict BMW vs. betonfal 2011.06.12 10:08:00
Egy szenzációs videó kering a neten, amely úgy terjed a Youtbue-on, mint óvodában a vírusos hasmenés. A BMW Canada filmje az M1-es Cupét népszerűsíti és pár nap alatt máris több százezres nézettséget ért el. A videóban tanúi lehetünk, amint egy BMW betonfalakon hajt át. Na…..
Az alternatív vízkarcoló logikus válasz lehet a globális felmelegedésre és arra a felvetésre, hogy a Föld 2/3-át borító vízfelületet is „be lehet lakni” egyszer. Manapság nemcsak a klímakutatók keresik a választ a környezeti kihívásokra, hanem az építészek is. Olyan modelleket próbálnak megalkotni,…..
kutyafej 2011.04.24 08:28:51
@dosa125: A társadalom legfeljebb attól omlik össze, hogy egyre többeknek ilyen remek a helyesírása, mint neked! LOL!!! Javaslom, kontaktáld smitpalit ( az ÁLAMFŐT), hátha vállal korrepetálást! :DDD
Ment már 220-szal, de csak görgőkön, szabad ég alatt eddig „csak” 171 a rekordja. Nagy György újabb idényt kezdett, hogy egyszer az amerikai Nagy Sóstóban új kerékpáros sebesség-világrekordot állítson fel. Csütörtökön a szél nem kedvezett, de Vecsés és Üllő…..
A Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettesét eképpen vezeti föl ez a kedves társasági színes kiadvány, mint a TOP 100 ügyvéd egyikét: "Nehéz volt annak idején bekerülni, de Dr. Bérczes Róbert márciusban lesz negyven éve, hogy a pályán van." Annyira nehéz talán…..
kutyafej 2011.03.02 18:35:14
@Goompah: ezt ugye te sem gondolod komolyan???? SZT tiszt csak önkéntesből lett, mert ő neki jelentettek a besúgók, akik között már nem csak önkéntes volt. De aki használhatatlan jelentéseket adott, azt sem büntették meg, csak épp nem kapott kiváltságokat és nem csinált a BM tenyerén hordozva karriert. Ez azért még nem büntetés....
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
kutyafej 2011.03.02 15:43:44
@kapiksz: Nem hinném igazából, hogy egy 300e baradosra kialakított gyárnak sokat számít az itthon eladott néhány ezer vérszegény árrésű talicska. A magyar autópiac SEMMILYEN szerepet nem játszik az autógyárak volumentervezésében, mert akkora a volumene, mint egy statisztikai hiba. Ennyi.
kutyafej 2011.03.02 16:02:25
Winkler egy szánalmas hülye, aki nem tud túllépni azon a sérelmén, hogy a Suzuki le sem szarja a TC-t. Nem csoda, hogy leszarja, hiszen kizárólag fikázzák az autóit, így talán érthető, hogy a PR céljaik megvalósításban ez a szőkített "fenegyerek" nem túl hasznos láncszem.
Akkora szakember, hogy nála egy Honda Accord, amelyik az autós újságírói szakmát azért egy csöppet komolyabban és felkészültebben művelő szaksajtóban soha nem végzett komoly teszten az élvonalban. Tisztességes, jó autó, de sajnos ez kevés a győzelemhez pl. egy Passat és társai ellen.
De mivel Winkler kizárólag az érzéseire alapozva ír meg egy cikket, ezért senki ne is várjon tőle komolyan vehető (szak???)véleményt.
Annyira nem futja a hatalmas tudásából, hogy képes legyen legalább néhány opció felárát hozzáadni a kiválasztott autók árához és ezzel azonos felszereltségi szinten hasonlítsa össze őket, vagy akár tényleges fékutat, fogyasztást mérni, üzemben tartási költségeket megnézni, alkatrészkosár és még sorolhatnám
Mindezen túl a Kizashi egy messze túlárazott termék, amelyik jól láthatóan nem a magyar piacra készült, mert ezzel a listaárral nyilván teljesen esélytelen.
És a nagyzolós dumája a UPC-nek benyalással pedig egyenesen szánalmas. Egyrészt a bújtatott reklám miatt, másrészt nem hinném, hogy ez a hibbant csávó meg Karotta forgattak: ők csak szerepeltek benne és ezt a magyar nyelv más kifejezéssel jelöli, nem úgy, hogy "forgattunk". Ehhez megint ész is kéne, nem csak egy jópofizós autós blog a karosszékből megírva.
Bezzeg, ha a saját autójával kéne járnia, akkor jobban megbecsülne még egy nyamvadt Stiftet is!
kutyafej 2011.03.02 16:03:48
@harcsaparcsa: A 95% férfi az első ülésekre vonatkozik, hátsó helyekre kisebb méretekkel terveznek minden modellben. Amúgy viszont stimmel a mondandód.
Újabb állomásához érkezett a Nemzeti Toll Road Show. SkiccPali ezúttal a Veszprém megyeieket kápráztatta el ékesszólásával, bennem pedig lassan megérik a gondolat: én tulajdonképpen örülök neki, hogy ez a nímand lett a köztársasági elnök. Igaz, az alkotmányt nem érti,…..
   ..
kutyafej 2011.02.09 11:54:40
@ommm: A papír türelmes...én még nem láttam autós újságírót kis hazánkban, aki önrészt kifizetett volna.
kutyafej 2011.02.09 11:59:24
@ommm: Kifejtenéd, hogy melyik része baromság vagy csak kinyilatkoztatsz a népszerűség igazságerősítő erejével felvértezve?

Nem érzed felelőtlen magatartásnak, hogy egy ilyen helyen játszadoztok egy drága autóval, ahol könnyen lehet nagyon nagy kárt tenni benne?
Bizonyára kaptok elég felkérést olyan utcákra vonatkozólag is, ahol ezt talán biztonságosabban lehetne előadni...
kutyafej 2011.02.09 12:06:41
@ommm: Nem sikerült a lényeget megragadnod!
Nem mondtam, hogy nálatok dolgozik, csupán egy példa volt az autós újságírói "fenegyerekek" egyik ikonikus húzására.
Egy magatartás minta, ha így érthetőbb.
Persze nem állítom, hogy ti nem szólnátok rögtön az importőrnek, de őszintén szólva nem hiszem, hogy kicsengetnétek az önrészt hasonló esetben, pedig aláírtok egy ilyen nyilatkozatot az autó átvételekor.
De fordítsuk meg a dolgot: melyik autó volt az, amelyiket lezúztátok és utána fizettetek is?
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Öt ember őrizetbe vettek, az alaptalan hazugságokat azonnal cáfolták, a megemlékezésen gyülekező tizenöt újnácit pedig előállították. Úgy látszik, Pintér alatt valóban összekapta magát a rendőrség. (Fotó: vehir.hu) A West Balkánban történt tragédia kapcsán sokan…..
kutyafej 2011.01.18 16:33:34
@Lova: Nézz körül pl. a Nyugati téri aluljáróban és látni fogod, hogy nem tűntek el sehová. Ott vannak. Menj el a Váci utcába, járd végig kétszer fela-alá és látni fogod a párosával sétáló és leszólítgató lányokat. Ha ez az "eltűnés", akkor hurrá.
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
kutyafej 2011.01.07 14:04:39
  „Goodness is something to be chosen” (Anthony Burgess: A Clockwork Orange) „fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak, bevonni őket ebbe a folyamatba” (Részlet Gyurcsány Ferenc balatonőszödi…..
    A minap nagyon érdekes összeállítás jelent meg a Népszabadságban, Budapest meg nem épült felhőkarcolóiról, toronyházairól. Vannak köztük ismertek meg kevésbé érdekesek is, de ez a Madách téri elképzelés elég mellbevágó.  Illetve nem is igazán Madách téri, mert…..
kutyafej 2010.12.01 15:16:08
@tothh: az egyenes tragikus, de ha legalább így nézne ki este minden irodaház az Expo telkeken, akkor komoly látvány lenne...
kutyafej 2010.12.01 19:43:50
@karikaV43: Ezzel sajnos nincs egyedül. Ha népszavazást rendeznének minden új épületről szerintem a habos marcipán stílus lenne mindenhol a nyerő- :(
Meg kell csak nézni, micsoda hányadék házakat építenek a tehetősebb emberek is. Progresszív, modern épület elvétve akad csak köztük. Bezzeg a babás korlát, a mediterrán hányadék és még ki tudja mi minden, na az igazán népszerű...
kutyafej 2010.12.01 19:44:27
@d'oh: Megér egy pillantást a dolog, engem rendre lenyűgöz.
Talán csak átmeneti állapot, és holnap visszatér a pokol, de ma olyan simán mentem végig a többnyire dugóba roskadó Pesti rakparton, mintha vasárnap délelőtt lett volna. Nem is ezen az oldalon szoktam haladni, általában Budáról nézek át a pesti állóképre, de ma a Margit híd…..
A világ legnagyobb sushimozaikja készült el októberben. Mondjuk én azt se tudtam, hogy léteznek egyáltalán sushimozaikok, de ha a Guinness mondja, akkor nyilván igen, és ráadásul ez meg a legnagyobb. Szívesen ott lettem volna legalább a szétszedésekor... Érdekes módon az esemény…..
kutyafej 2010.11.05 10:58:03
@Kölyökképű: Köszi a pluszinfót, én mégis a japán verzióban bíznék ismerve a két ország gyártási kultúráját. :)))
kutyafej 2010.11.05 10:58:53
@világevő: kölyökképű kommentjéből már ez is világossá vált. Ma is tanultam valamit.
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
kutyafej 2010.10.30 11:17:01
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: bocsánat, igazad van! :)Még az ember is túlzás: a pondró, kukac, féreg nevek talán jobban illenek rá.
Basszus, én rémeket látok: kezd olyan fílingem lenni, mint a Kádár-rendszerben, amikor hányingere volt az embernek a sok hazug gumigerincű bábtól, mert mindegyik hasonló stílusban működött, mint ez a főseggnyaló. Volt ideje begyakorolni, miközben elintézte a L.A-i olimpiai játékok szoci bojkottját. Persze a döntés elől meglépett a gyáva szemétláda, nehogy később valaki az orra alá dörgölje! De ki hiszi már el, hogy a NOB elnökeként nem kellett részt vennie egy ilyen fontos döntésben? Muhaha...szánalmas féreg, nem több.
kutyafej 2010.10.30 12:32:21
@VRbagoly: Orbánt már Jézushoz hasonlítjuk??? OMFG!
TE LENNI TELJESEN ORBÁNFASZÁNFÜGGŐ?
"Bár alapanyagaiban megfelel az előírásoknak, lényegében hitvány másolat a fogarasi úti TESCO áruház parkolója!.." derül ki a botrany.hu szenzációportál híradásából. A turpisságra egy gyanútlan családapa, ifj. Ébenkófer Elemér (31) bukkant, amikor kisfiával, Ébenkófer…..
kutyafej 2010.10.25 09:13:10
MedIQ Fogászat Indiában 2010.10.19 07:40:00
Íme egy díjnyertes film arról, hogy dolgoznak egyes indiai fogászok az utca szélén fabrikált eszközökkel mindössze 80 rúpiáért. Döbbenetes...Az utolsó mondat azért megkapó: "Ha a kliens örömmel távozik tőlem, örömmel fogadom el a pénzt. Ha a kliens nem boldog, nem veszem…..
Belsőség Svájci bicska apának 2010.10.14 06:30:00
Szinte semmi különbséget nem látni rajta elődjéhez képest, aztán megyünk egy kört és saját magunkon meglepődve tudatosul bennünk, hogy kéne. Winkler állítja, ha egy sportoló javul hirtelen ekkorát, mindenki megkérdezi: kokszolsz, gecó? Vélemények az azonos című…..
kutyafej 2010.10.14 13:13:00
@megint: Pont a gagyi belső miatt lehúzás az egész. Meg azért az is érdekelne, persze a TC hangulatleíró tesztjeiből ezt sosem fogjuk megtudni, hogy milyen ennek az ócskavasnak a fékje, az ülései, a kezelőszervei, a lámpái, az ergonómiája, az extrák működése. Mert pontosan ezekben a pontokban jobb fényévekkel egy X5, egy ML vagy egy Tuareg. Ezek ugyanis a legigényesebb piacra kitalálta, nagyon komoly autók, míg ez egy jól hangolt teherautó csupán.
Tier kérdésére elég egyszerű a válasz, tulajdonképpen ő maga is tudja. Főleg lakott területen kívül veszélyes a motorosok számára a közlekedés, kisebbek, sérülékenyebbek, ha buknak, akkor lehet, hogy többé fel sem kelnek a földről. Az tény, hogy távolságival még nappal is…..
Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mondták ki a két politikai irányvonal mentén irányított Németország és az 1945-ben kettészakított Kelet és Nyugat Berlin egyesítését. A német főváros az elmúlt évtizedek alatt jelentős átváltozásokon esett át: megújultak főterei, utcái; fákat, bokrokat ültettek a…..
kutyafej 2010.10.07 16:23:10
@gogo boly: LOL Tudja vajon ezt a sok itthoni barnaagyú, akik ennek a gigantomán elmebetegnek még mindig hinnének?