Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joeparker

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ESET kutatói egy új banki kártevőt fedeztek fel, amely új technikával képes átjutni a böngészők védelmén. A BackSwap elnevezésű vírus kéretlen levelekkel terjed, amelyek egy hamis JavaScript letöltőt tartalmaznak. A kártevőt terjesztő spam kampány eddig egyelőre csak a lengyel felhasználókat…..
joeparker 2018.06.05 15:39:24
Három éves kihagyás után tér vissza az ATV képernyőjére Gajdos Tamás, aki a csatorna híradójának műsorvezetőjeként július 4-én kezdi meg a munkát. Heti váltásban vezeti majd a reggeli, illetve az esti híradókat., először július 4-én, hétfőn reggel hatkor tűnik fel…..
joeparker 2016.11.12 07:44:25
Jelenleg nincs ötletem, hogy hova fordulhatok, ahol segíteni tudnak rajtam, de nem adom fel.Szeretném egészségesen tölteni a nyugdíjas éveimet.     Kedves Praxis!     64 éves nyugdíjas, belgyógyászatilag egészséges vagyok. Nyolc éve lettem rosszul egyik…..
Pont jó. Pálinka. 2008.10.27 06:37:00
Pálinkát hazánkban csak termett gyümölcsböl,tötkölypálinkát pedig csak itthon termett szölö törkölyéböl lehet elöállitani.További feltétel még,hogy a cefrézés hazánkban legyen,igy a párlás,érlelés,és a palackozás is.Egyik fajta pálinka készitésénél sem szabad…..