Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szurujjas

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz a gyöngyöspatai cigányok mellett az általa „börtönbiznisznek” nevezett ügyek szereplőit is beemelte a gyűlöletkampányukba, és így a lassan induló propagandakonzultációnak is részesei lesznek. Egészen elképesztő, hogy a Fidesz által generált problémáért a Fidesz az ellenzéket, az ügyvédeket,…..
Korábban írtam róla, hogy elbontottam a régebbi ólakat. Mivel kiköltöztünk ideje volt egy kulturáltabb megoldásnak. A birkák helye adott volt, nekik már megépült a helyük, így azt a döntést hoztuk, hogy a továbbiakban is ott folytatjuk az építkezést. A tyúkok helyét nagyjából megcsináltuk tavasszal,…..
Szurujjas 2018.03.10 09:42:30
@Indy79: Szia! Köszönöm a válaszod és a tapasztalat megosztását!
Úgy tűnik, hogy a mostani tél vonatkozásában nem, de az elkövetkezőre a tapasztalatok alapján érdemes ebben a rendszerben gondolkodni!
Sok sikert és örömöt kívánok a tavaszhoz és köszönöm mégegyszer!
jimmy
Sokat gondolkoztam, hogy legyen-e ilyen oldal, de végül is ha a tyúktartásra buzdítok mindenkit, akkor nem baj, ha megteremtem a lehetőségét annak, hogy vásárló és eladó egymásra találjon. Megkeresett egy cég, akik tojójérce neveléssel foglalkoznak, kitenném-e az…..
Szurujjas 2017.04.29 10:15:08
@Rosa Rugosa: Köszönöm! Megoldódott a monori kiállatbörzés - sikerült a forgatagban megtalálni azt az egy, tiszafüredi gazdasszonyt, akinek volt két illetékese, így még választani is tudtunk :-) S Kázmér azóta teszi is a dolgát :-)))) A dabasi állatvásári időpontokat azért köszönöm szépen. Van ott ui. egy rétesház (D-sári részen sztem, pár éve voltunk arrafelé, szóval minden bizonnyal kilátogatunk arra is .) Üdv: jy
Tyúkudvar Patkányok 2017.01.16 07:00:00
Ez is utolért minket.  Amíg számtalan állatunk volt, takarmányhegyek, széna, szalma, addig semmi. Ló, kecske, malacka nem vonzotta őket. Most, hogy csak a tyúkok vannak, talán a többi helyett lett patkányunk. Még ősszel egy szép délelőttön láttam, hogy fut az istállótetőn.…..
A következő írást Johi küldte, sűrű bocsánatkérés részemről, hogy csak most teszem ki, a cím is az ő nagyszerű ötlete!  Egy régi bölcsesség szerint a feleségek házasságuk elején abban reménykednek, hogy férjük majd csak megváltozik, de nem fog. A…..
Szurujjas 2016.09.01 20:58:45
@zellerlevél: A nyest ha epp olyanja van kepes akar 5 cm- es resen becsusszanni... Egyebkent a hasonloan kicsi nyérc is hasonló kaliberű kis gonosztevő es a vért kiissza az aldozatabol. Nem tul baratsagos latogato meg a görény es a nyuszt sem, utobbi raadasul vedett is....
Tyúkudvar Boldog új évet! 2016.01.01 17:42:37
  Minden kedves régi és új olvasónak békét és békességet kívánok az új évre. 2016 január 1 hóval indult, tyúkocskáim a beszalmázott, illetve a másik ülőrudas ól helyett nagy többségben továbbra is a fákon.  Meséljetek, mi van veletek? :) Araucana…..
Szurujjas 2016.08.25 23:52:16
@vgabriel: Sikerult az alapitás? Bordo es kendernagos kettos a magyar fajta szinvaltozat?
Tyúkudvar Parasztbarter 2013.08.20 12:22:22
Mostanában nagy divatja van a termelői piacoknak, egyre többeket érdekel a "házi áru". Jó ez, meg szép, meg legyen háztáji a menzákon, nagyszerű. Gondolom a népesség nagy része városban él, ahol a szomszédnál semmit nem lehet venni, legfeljebb nagy levegőt és persze valahogy…..