Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nniicckk

0 bejegyzést írt és 331 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés Szabadesésben 2020.05.15 11:22:42
Valóban egy kisebbség terrorizálja a többséget, miközben folyamatosan megpróbálja magát többségnek beállítani, hogy a terrort legitimálja. A magyar politikai társadalom struktúrája -- ismert módon -- úgy néz ki, hogy a választók harmada legitimálja a Fideszt (=Orbánt) a szavazataival (ezeket a…..
nniicckk 2020.05.17 13:57:30
@Reding Roli: A videoból az derűl ki, hogy rendőri pályára alkalmatlan aggresszív barmok bántalmaznak egy nőt. Remélhetőleg büntőeljárás índul ellenük, és a picsába kirugják mindegyiket.

De ez mostanság nem általános.
Tehát továbbra sem mérhető össze a 2006-ban történtekkel, amikor a liberálisok politikájának ALAPVETŐ része volt, a lakoság általános TÖMEGES bántalmazása, megfélemlítése, terrorizálása a rendőrség segítségével, hogy a CSALÁSSAL megszerzett hatalmukat megtartsák.
A filmek általában megpróbálják az adott korra jellemző használati tárgyakat bemutatni. Ennek köszönhetően a  történetekben a szokványos szobaberendezések mellett megtalálhatóak a korszakra jellemző hangtechnikai eszközök is. A klasszikus készülékektől kezdve (orsós magnók, lemezjátszók) a…..
Fedélzeti kamerás poszthoz való illusztráció aztán van bőven. Hosszú időre el is merültem bennük és most, hogy megnéztem egy halom autópályán készült balesetes videót, a karantén is sokkal jobb hely lett. Na szóval fedélzeti kamerás levél érkezett, amilyen eddig sose volt, úgyhogy nagyon számítunk a…..
Érzékeny pontján bökték meg a miniszterelnököt azok a diákok, akik a rossz színvonalú nyelvoktatás és az egyetemi felvételihez kötelezővé tett nyelvvizsga-követelmény ellen tüntettek. A több száz tiltakozó fiatal ugyanis ultimátumot adott Orbán Viktornak: 2019. szeptember elsejéig tegyen le egy…..
Feltűnően szemérmes a hazai média a péppé vert német topmenedzser és két fiának ügyében - legalábbis, ami a helyszín megnevezését illeti. Láthatóan senki nem akarja, nem meri elsőként leírni az érintett szórakozóhely nevét, mintha nem is lenne különösebben fontos, hol történt az eset. Sőt, gondosan…..
K-Blog NER Hotel: így állunk 2019.03.09 10:08:00
Tavaly a kormányközeli oligarchák látványos terjeszkedésbe kezdtek a hazai idegenforgalomban. A közbeszerzések révén néhány év alatt meggazdagodott vállalkozói réteg rövid idő alatt bevásárolta magát a legnépszerűbb hazai turistacélpontok hoteljeibe, éttermeibe - majd a szektorba jelentős összegű…..
Bár a nőnap erősebb hagyományokkal rendelkezik Európában mint az Egyesült Államokban, képzeletbeli gyökerei talán mégis az óceánon túlra nyúlnak vissza? Tekintsük át hát röviden, honnan is indult útjára ez a mára gyöngyvirág illatúvá szelídült hagyomány. Cikkek, és összefoglalók szerint először…..
nniicckk 2019.02.25 11:53:33
@Semper Fidelis: " ja, és hogy mi a pofátlan meg az indokolatlan áremelés"

Az egy otlet volt, nem tudom hogy kene kivitelezni, hogy mi alapjan hataroznak meg egy lakas valodi erteket. Az viszont biztos, hogy lakasarakat, a lakhatashoz valo jogot, azt nem valamifele luxus arveres kozepette kene kialakitani. Mert jelenleg ez folyik, az kapja a lakast, aki legtobbet fizeti erte, mint egy festmenyert, aminek a birtoklasaert, szorakozasbol milliardokat fizetnek az ultra gazdag sznobok.
A kormanynak a tamogatasbol a tamogatas helyett inkabb, 10 ezer szamra lakasokat kene epiteni, es azokat addni kedvezmennyel a csaladoknak. Ez mindenkin segitene, mert lenne lakasuk a csaladoknak, es az arak sem nonenek az egig, sot talan csokkenenek.
(A képre kattintva megnyílik a vonatkozó cikk a 24.hu-n) A fenti téma jó lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit bemelegítsünk a kombinatorika témakörében mivel némi kombinatorikára még szükségünk lesz, amikor odaérünk a valószínűségi eloszlásokhoz. Véleményem szerint a fenti cikk felvet néhány…..
nniicckk 2019.02.10 18:59:32
@lenörd hofstadter: "i de akkor is kell a szaki a lottózóban aki egyenként tolja be a gépbe a papírjaidat, számlát ad róla, és elküld a ku... mamába amikor megjelensz nála több ezer, tízezer kitöltött példánnyal."

Sosem voltam még lottózóba, azt se tudom mit csinálnak ott az emberek. Sms-ben vagy a weboldalon szoktam lottozni. A weblab elég gyors szokott lenni, kb 20 másodpercenként ellehet küldeni egy szelvényt. Egy megfelelően megirt szkripttel naponta több ezer szelvényt is belehetne valószínüleg küldeni.
Tipikus hétfői szituációval (a rossz dolgok általában hétfőn kezdődnek, például a munkahét) indítjuk a hetet. Tegyük fel, Kedves Olvasó ajtaja/kapuja előtt toporog, melybe épp az imént törte bele a kulcsot. A biztonsági zár jobban véd, mint a TUTO lakat, és ez demokratikus…..
Mi, magyarok borzadva nézzük a nyugati terrortámadásokat, de 165 fő elleni szándékos, kitervelt támadást diákcsínynek nevezünk. "Derékba tört kamaszkor, diákcsíny, nem akartak ők senkit megölni" - Magyarország egyéni felelősségtudatáról kapunk látleletet ezekből a közösségi oldalon szemezgetett…..
nniicckk 2019.02.05 01:38:16
@morph on deer: Hat szerintem nagyon kene keresned a terkepen olyan orszagot, ahol nem lehet szabadon venni, hasznalni a petardakat. Olyan ahol meg ilyen nevetseges hiszteria van mint nalunk olyan tuti nincs. Talan Romania az egyetlen, de ott sincs ilyen merteku elmebeteg tiltas.
Sokszor olyan technikai vívmányok lesznek az enyészeté, amikről sosem gondoltuk volna, hogy helyettesíthetők. Ilyen volt például a kazetta és a walkman, az MSN, és ilyen volt az alábbi öt, mobilhoz köthető szolgáltatás...
A mai 30-as, 40-es szülők még egy olyan korban nőttek fel, ahol nemhogy Internet, de még mobiltelefon sem igen létezett kamasz vagy fiatal felnőtt éveikig. Az ő gyerekeiknek, akik már digitális bennszülöttként jöttek a világra, természetes, hogy bármilyen kapcsolat vagy tartalom másodpercek alatt…..
És egy további, ami miatt mégse. ..
nniicckk 2018.12.14 01:39:06
@vwxyz: Szokasos hazug demagog ellenzeki botranyozas folyik. Nem reg ezek meg vasarnapi munkavegzesre koteleztek a dolgozokat, most meg az onkent vallalt tobblet munkat akarjak megtiltani az embereknek. Egyertelmuen kulfoldrol iranyitjak oket, senkit sem kepviselnek, csak botranyban erdekeltek.
Nincsenek tömegek az utcán. Inkább készül mindenki a karácsonyi céges bulira. Egymást törik ugyan az ellenzéki pártok és a szakszevezetek, hogy megmutassák: ők aztán most kiállnak a munkavállalók érdekeiért — szemben azzal a kormánnyal, amelyik az utolsó bőrt is lehúzná róluk a — hangzatos ellenzéki…..
 Bármikor, bárkivel megtörténhet.....
nniicckk 2018.12.03 19:46:17
@Pic: "Ha egy lány felvesz egy széles övet, aminek következtében mindenfajta komolyabb akrobata mutatvány és tudomány nélkül megmondom milyen színű bugyi van rajta és ráadásul még az arcomba tolja a melleit bimbóudvarig... Akkor bezzeg ő egy szexi és öntudatos nő!!?"

Felhaborito kettosmerce. Egy ferfit siman lecsuknanak, kozszemerem sertes miatt, ha olyan modon oltozkodnenek, ahogy noknek az termeszetes.
A Magyar Madártani Egyesület 10 hónapon át dolgozott azért, hogy betiltsák Tatán a tűzijátékozást november 1. és február 28. között, mivel itt található az Öreg-tó, ahol a vadludak nagy számban telelnek át. Szilveszter környékén eddig a ludak 70%-a menekült el innen. Az Öreg-tó 1977 óta helyi…..
Hamarosan kezdődik a száraz november, ilyenkor sokan teszik le a poharat. De mi történik, ha alábbhagy a lelkesedés? Néhány ötlet, amely segít alkoholmentesen élni egész évben...
nniicckk 2018.11.02 19:51:49
@szepipiktor: @Zabalint: Marhasag, hallgatolagos tarsadalmi megegyezes van arrol, hogy az alkohol az finom, meg meno, es ezert az emberek GYAVAK kimondani, hogy valojaban milyen undorito.

Ha kutyaszart enni, meno dolog lenne, akkor az emberek osszeszednek, es egymasra licitalva dicsernek, hogy milyen fantasztikus. Magukat is es folleg masokat gyozkodnenek milyen finom.

--te meg nem ettel ilyen finomat
--kostolnad csak a bernathegyiet
mondana a masik
Manapság egyre többször szóba kerül az a probléma, hogy a férfiak döntő többsége nem mer ismerkedni egy szórakozóhelyen, de szinte sehol sem, és ennek több oka is van! Úgy gondolom, hogy a mai társadalomban a nők egoizmusa a közösségi oldalak által fel lett tolva az egekbe, és mindenki királylánynak…..
Nem szeretek választani. Pontosabban nem is arról van szó, hogy szeretek vagy sem, hanem amikor a bőség zavarával állok szemben, akkor nehezen teszem le a voksot valami mellett. Még inkább így van ez olyan esetben, amikor a döntés hosszú távra szól, és a burkolat nyilvánvalóan ilyen. Mi van, ha…..
Megkönyörültek a szamarakon a görög turistaparadicsomban, Santorinin, ugyanis súlykorlátozást vezettek be a turistákra...