Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diagonal

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JóVáros Blog Ébredj Théoden! 2014.01.08 06:00:51
Nekünk most Hősökre van szükségünk, nem kiszívott lelkű, mesterséges kómában tartott zombikra. Aragorn már kihúzta a kardot, gyűlik is szépen a sereg, az elszántak maroknyi csapata fölemelte Gondor zászlaját. És egyre többen lesznek. És tán hallod, bár tudomásul venni nem…..
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
Diagonal 2013.03.15 17:09:31
@camilló: + 1962. március 15. csütörtök
Tegnap az MSZP nevében Mesterházy Attila pártelnök is megtette nyitólépését az Együtt 2014 által felállított sakktáblán. Maguk is együttműködésre, ellenzéki kerekasztal felállítására szólítják fel az Orbánt leváltani igyekvő erőket. Természetesen úgy, hogy a…..
Alig pár nap leforgása alatt három szocialista politikus gondolta úgy, hogy fel kell ajánlania Orbán Viktornak a Mesterházy Attila vezette párt szolgálatait. Először Suchman Tamás, majd Szekeres Imre, végül a budapesti elnök, Molnár Zsolt. Nem tudni, hogy van-e emögött elnökségi…..
Orbán Viktor, aki korábban az országgyűlésben az európai ügyekért felelős bizottsági elnök volt, húsvéti üzenetében bejelentette, hogy a Föld kocka alakú, a tudományos felfedezések fabatkát sem lendítettek a zemberiségen. Kimondta a tutit: vagy fundemantalista kereszténység,…..
Diagonal 2012.04.09 17:13:05
@Tivadar főkancellár: "...államtól nem kap támogatást és elismerést. Aki akar (és megfelelő számú híveket gyűjt),..." No akkor az /kat.,ref..stb/ egyházak erő alapján tartsák fenn magukat oszt meglátjuk melyik életképes. Így a Mi adóforintjainkból és kiváltságos előjogokból könnyű rajoskodni.