Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bartzee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Most egy eltérő témáról szeretnék egy kis összefoglalót elétek tárni. Ebben a jelenlegi magyar közlekedési kultúra mélységeit szeretném feltárni. Mivel elég sokan vagyunk autósok, ezért úgy gondolom elég sokunkat érint a lenti problémák halmaza. Én budapesti vagyok és…..
Végre megérkezett a mozikba a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, amiben helyén van a látvány, a sztori és a színészi játék is, ugyanakkor a klasszikus Csillagok háborúja-hangulat mégis mintha hiányozna belőle. Ettől függetlenül kötelező mozis nézés, hiszen abszolút van…..
bartzee 2016.12.18 12:42:10
        Mindig Állunk Várunk – igaz, nem éppen ez a MÁV-rövidítés pontos megoldása, ám az államban külön államként regnáló „szolgáltató” (minő meglepetés…) ismét a sződligetieket érintő vonalon borult meg leginkább. Mert most speciel fa borult a sínekre, a szél szétszaggatta a felsővezetéket,…..
Viszik "az egész falat a picsába" - mondták, és így is tettek. Édesanyám (66 éves) vásárolt egy lakást, és elkezdte a felújítást, hogy beköltözhessen. A postaládában talált szórólap alapján hívta a Panel Star Kft-t nyílászáró-csere ügyében. Már az első pillanattól…..
bartzee 2016.07.15 05:06:41
@panelstar:
Ugyanezzel a névvel,de másik cégnévvel, hasonlóan rossz tapasztalatokba ütköztem.Csak remélni tudom,hogy véletlen.