Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imiren

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még most is nehéz megszerezni egy jó állást, hiába ment már el elég sok ember külföldre. Ezért nem árt, ha az interjú előtt állók ismét átveszik a leckét: mit nem szabad elkövetni egy felvételi beszélgetésen...
Mostanában egyre felkapottabbak a bakelitlemezek, egyre több helyen lehet beszerezni, és vásárlópiaca folyamatosan bővül. Mivel ez egy kezdőknek szóló cikk, és én is inkább csak hobbigyűjtő vagyok, ezért megkérem az okoskodó lemezhuszárokat, mellőzzék az okoskodást. Első lépés: Szerezz be egy…..
Gyerek vagy nem gyerek...Kényes téma, mely naponta szembe jön velem mindenhol. Kezdjük azzal, hogy 35 fölötti, hajadon gyermektelen nő vagyok. És hogy miért? Ennek rengeteg oka lehet: nem akartam, nem lehetett, nem jött össze, nem volt megfelelő partner hozzá és szerintem tudnánk még pár okot…..
Egyre több helyen bukkan fel ez a nyelvidegen förmedvény, ami sajnos az alkalmi szövegkörnyezetek ismeretében nem annak köszönhető, hogy az ifjúság érdeklődése ismét a hagyományos művészeti formák felé fordult - jóllehet "az epika elbeszélő irodalom, az irodalom három…..
A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból.  Leverte a Szent Korona másolatát egy szlovák hostesről a buzgó magyarméter - aki egyébként később levelekben kereste fel a hvg.hu szerkesztőségét, miszerint mégsem így történt, hanem úgy…..
A német lenne az első javasolt idegen nyelv az oktatási államtitkárság nyelvoktatási stratégiája szerint, írja az Origo. A dokumentum korábbi változatához képest (ami tavaly már szerepelt tekintélyes sorozatunkban) kicsit finomodott ugyan a hangnem, de a lényeg ugyanaz maradt:…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
imiren 2012.10.30 15:51:10
@Leilan83: és még egy páran: ha nem olvassátok a Modorost és nem tudjátok, miről szól, akkor ne írjatok hülyeségeket. Ez a poszt pl. a Határátkelő Blog írásainak kifigurázása.
Az ilyeneké:
hataratkelo.blog.hu/2012/10/25/ezert_kellett_eljonnunk_magyarorszagrol
“Bezzeg akkor nem tiltakoztok, amikor kirabolták az öreg nénit a cigányok!” “A magyarellenes szlovák nyelvtörvény ügyében miért nem szólaltatok meg?” “Hol volt a TASZ 2006-ban, amikor a rendőrök kilőtték az emberek szemét?” Ilyen és ehhez hasonló kommentek, kérdések…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
comment:com Tévétorna Hesnával 2012.04.07 16:34:00
Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig…..
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
imiren 2011.05.23 23:20:29
@kerdesek05: Füred tényleg sokkal jobb, szebb és hangulatosabb. Siófokra csak bulizni járnak, meg Beach House-on testet mutogatni az emberek, 'oszt viszlát. Azt úgy szeretjük, Füredet meg így :) Nekem Füred a Balaton fővárosa.
Vastagbőr Dajcstomi reagálása 2011.03.31 10:40:00
Hivatalos állásfoglalás természetesen nincs, talán meg se próbálták elmagyarázni a kommunikációs szakik Viktornak, hogy mi is az a Twitter, ahol a 23. szülinapon köszöntőt mondó kedvence ámokot fut. Tamás viszont jó udvari bolondhoz méltóan élvezi a kitüntetett figyelmet,…..
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Modorosblog A Renyhe Ember 2010.12.06 07:00:00
A Renyhe, Rendetlen, Igénytelen az maga a szabad ember, a saját maga ura, a függetlenség élő szobra. Nem hódol be a konvencióknak, hamis kispolgári hagyományoknak. Ő élni akar, nem megfelelni - így érzi jól magát, de nagyon. Illetve... életét a Rendmániásokkal folytatott…..
-Jolikám, ne hülyéskedjetek már, ezt a drága étkészletet... vagy rátok szakadt az OTP? ;-) Írtuk az utóbbi vendégséges posztokban nagyrabecsült szándor tanult kolegámmal. Hosszú-hosszú ideje zavarnak olyan bevett, udvariaskodó szokások, amelyeket még ha tényleg illik is…..