Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lars

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már akkor is ő volt a rivaldafényben, amikor minden idők egyik legsikeresebb lánycsapatában, a Destiny’s Childban énekelt. Aztán a feloszlás után Beyoncé megalapozta szóló karrierjét a Dangerously In Love című lemezzel, bár sokaknak addig is úgy tűnt, hogy a Destiny’s Child…..
lars 2014.02.01 22:55:04
@MrZombieEater:
Akkor változtassatok nevet fasszopók.
Helyi idő szerint vasárnap este (nálunk hajnalban) lezajlott a 56. Grammy-gála a Los Angeles-i Staples Centerben. Ahogy az várható volt, a Daft Punk tarolt az estén. Összesen öt díjat kaptak, köztük az év albumának és az év felvételének járót is. Az év dala a Royals lett…..
lars 2014.01.27 14:42:31
@Phteven: Akkor aztán baszott kőkemény rokker lehetsz...
Belsőség Heti merítés 2013.12.29 09:18:34
Mother ship, az örökkévalóságig! Akinek van, tartsa meg, és ne érdekelje, hogy a feltörekvő kőművesek is ilyenekben ülnek! Fel kell újítani, be a garázsba, hétvégente elővenni, kikönyökölni belőle, pár év múlva megszerezni az OT-s rendszámot, aztán még pár év múlva…..
lars 2013.12.29 12:01:49
@Schütii: Te még nem tankoltál 2000-értte retek?
A Korn francia oldalán felbukkant egy új dal a bakersfieldi csapattól, a Love & Meth. A szám legnagyobb érdekessége, hogy nincs benne dubstep, de amúgy se nem rossz, se nem jó, olyan semmilyen. Nem tudjuk, hogy ez most hivatalos kislemez lenne, vagy micsoda, szóval lehet hamar eltűnik…..
Belsőség Heti merítés 2013.07.28 09:51:37
A delfinarcú Ami nagyszerű: avantgard forma, belső tér otthonossága, műszerfal borítása,belső tér variálhatósága és nagysága, alkatrészek olcsósága (már amikor egyáltalán kell), sose romlik el, nagyon gazdaságos, márkatársak összetartása és az üdvözlési szokások az…..
lars 2013.07.28 11:50:46
@Józsi a guminagykeres:
Jézusom...Ezen a poénon mennyit gondolkodtál?
Nézzétek meg amíg lehet, ahogy elnézem sorra blokkolja országunkat a kedves kiadó Véleményem: Valljuk be, ennek sok köze nincs a Limp Bizkithez. Inkább tűnik valami Linkin Park számnak és a klipben is hanyagolhatták volna azt a két fekete ritmikus gimnasztika fickót, meg a latex…..
Igazából pénzéhséggel és azzal vádolja Fredet, hogy diktatúrát tart fenn a bandában. Az utóbbi hetek csendje után a fellépések után újra előtört belőle a düh és elkeseredettség Sanyinkkal jól tud dumálni :P @FxSanyi the only one breaking the "family" and "fans" up is fred…..
lars 2012.05.29 16:30:53
@FxS: Kicsit megkésett a kommentem,ez a második hozzászólásnak szól.
Azóta, hogy 2005-ben megnyerte a GP2 bajnoki címét, tudtuk, hogy egyszer eljön ez a nap. Nem olyan hamar jött el, mint vártuk, vagy, mint a srác tehetsége indokolta volna, de ez sohasem rajta, sokkal inkább a középszerű versenyautókon múlt. Hat szűk esztendő után, Sanghajban végre…..
lars 2012.04.18 18:33:15
Kezdek aggódni, tekintve milyen fejek vannak annál a társaságnál... :D..
lars 2012.04.10 22:43:36
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
lars 2012.04.08 18:30:49
Tizenhárom, főképp instrumentális felvétellel május 14-én jelenik meg Carlos Santana legújabb, sorban harminchatodik nagylemeze, aminek a Shape Shifter lesz a címe, és amit a híres gitáros az őslakos amerikai indiánoknak ajánlott. Ehhez képest, meg úgy egyébként is meglepő és…..
lars 2012.04.02 22:15:34
I can honestly say that the spirit of Limp Bizkit is stronger than ever. Not only is the new music being made exciting and polarizing, our focus and determination is at an all time high. I feel that we have barely scratched the surface of reaching our full potential. At the same time,…..
Hölgyeim és uraim, nagy szar van. Lethal egy további burkolt sajnáltatás után (Staying positive !! It's always hard when you've been part of something for so long and the rug get pulled from your feet. I will #survive) végre konkrétan is válaszolt az embereknek. Rohadtul nem jókat So far…..
lars 2012.03.31 18:03:53
@Hotride: A TUT erről szólt?Utáljunk mindent ,mindenkit?facepalm....
Jó volna, ha valaki más is szólna már erről valamit. Ez a kommunikáció egy vicc. Állítólag készülnek az új dalok, de kb mindenki más városban van :S..
A Billboardnak nyilatkozottÖsszefoglalva: A dal nagyjából már kész, de még kell rajta kicsit csiszolni (magyarul keverni).Készülni fog a Ready to Go-hoz egy videó is hamarosanIngyenesen hozzáférhető dal leszLesz Tut part 2 is, EP formábanKi fogja használni, hogy a Cash Money…..
lars 2012.03.10 13:44:42
@freddyD: Így van!
SP – New Wave (Sony Music / Gold Record) Ha mondanom kellene egyetlen sort az eddigi SP-életműből, ami valamiért megragadt a fejemben, az egész biztosan az lenne, hogy "srácok, hé, a szoba nem tőlem meleg". Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt, SP keménykedős klipje idején…..
lars 2012.02.10 13:42:23
@kangep: Szerinted önerőből lett sikeres te b....szás???!!!
TComment Kéne. Nyolcér' 2011.12.21 07:16:34
Egy hétig erről áradoztam mindenkinek, aztán megtankoltuk és elővettük az árlistát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Elkészült a hősök Négy évszak című albumának hatodik videoklipje, aminek különlegessége, hogy ez egyben a zenekar legelső saját készítésű videója. A klipet Ozsváth Gergely, vagyis Mentha készítette, az operatőr és a vágó Barcza Sándor, Brash volt, most pedig a hajtás…..
lars 2011.12.17 15:01:50
Fred egy Podcastben elmondta, hogy a LB illetve az Interscope különváltak. A banda MINDEN albuma a Flip/Interscope lemeztársaságon keresztül jelent meg, úgyhogy véleményem szerint ez most egy nagy törés a bandának. Az Interscope manapság már inkább a popban utazik (Lady…..
Miért kellett ez az egész? Miért fenyegettek bírsággal több ezer autóst, miközben még azok sem ismerik a jogszabályokat, akik erre hivatkozva forgalomkorlátozást rendelhetnek el? ..
Köszönet illeti a  Blu-Ray Magazint, mivel ismét felajánlottak nekünk egy aktuális példányszámot, Blu-Ray melléklettel együtt!A játék megint a Facebook oldalunkon lesz játszható, így a részletek is majd ott lesznek világosak.Nyomás lájkolni!(Mellékesen jegyzem meg, hogy…..
A korábban megjelenteket/letöltésre ajánlottakat kihagytam. Szerintem az Autotunage lenne a legokosabb választás, mert egyrészt nagyon jó kis dal és az elején lévő intróval valami jó hülyülős klipet lehetne összehozni belőle  Melyik…..
Limp Bizkit Myspace Music interjú 2011.06.24 19:16:00
Nagyon frankó kis interjú, látni őket dzsemmelni. ..
...Megkérnélek benneteket, hogy1. A kommentek közé ne rakjatok ki linket. Elég hülyén néznék ki, hogy a Universal-al kapcsolatot teremtek aztán itt az oldalon ilyenek zajlanak2. Ha tényleg igazi rajongóknak tartjátok magatokat, vegyétek is meg az albumot. Holnap kikerül egy bejegyzés…..
lars 2011.06.23 05:17:58
@matheusthemaggot:
Az a fél év nemszámít:D