Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gattaca

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reflektor Lukácsi Katalin, aki van 2017.07.11 07:50:00
Volt egyszer egy olyan rendszer a világnak ezen a tájékán, amely előírta a minden erkölcsi megfontoláson átívelő lojalitást a Vezérhez és az Eszméhez (amelynek tartalma az előbbi aktuális érdekei alapján változott)...
8ker Teleki Pláza 2011.06.20 11:02:00
 A Teleki téri piac felett sokáig lebegett Damoklész kardja - most lecsapott. Az önkormányzat pályázatot írt ki, amit a Lidl Magyarország nyert meg, így ők építhetik újra fel diszkont áruházukat, mellé pedig a piac maradékát.  Így fog kinézni: Mit szólnak hozzá a…..
Gattaca 2011.06.20 14:36:20
@airdace: hát olyat, ahol 220 ezer forintért vehetnek négyzetméterenként helyet az eladók. Mert drága az a piacépület, amit felhúzni akarnak. Emiatt a piac drága lesz - még szerencse, hogy ott lesz a lidli.

Ez a piac kinyírása. Lett volna jobb megoldás, ha csak simán felújítják a mostani piacot: ötödannyiból kijött volna. Csakhát nem volt érdeke valakinek.
Clandestino Élet a Titicaca-tavon 2011.02.25 06:03:00
Miután átléptük a perui-bolíviai határt, az első nagyobb város az úton Puno volt, ahonnan kisebb-nagyobb hajók indulnak a híres úszó szigetekre, illetve a távolibb, és kevésbé turistás Taquilére és Amantaníra. A határ és Puno között tudtuk meg egyszer és mindenkorra, hogy Peruban csak az nem jut el…..
EDIT: Tegnap levették, egy kommentelő most beküldte. Közkívánatra.  Vége van mindennek. Képtelenek vagyunk bármi egyebet hozzáfűzni ehhez a vírusvideónak szánt szarhalmazhoz. Hivatalos, sajnos nem hekkelték meg őket. ..
Sólyom László a rendszerváltás óta a harmadik köztársasági elnök. Megválasztása nagyban hasonlít a Gödör-klub létrejöttéhez. Óriási igény volt a belvárosban egy olyan közösségi térre, egy olyan agorára, ahol nyugodt körülmények között a legkülönbözőbb emberek…..
Az Örülünk, Vincent? blog szerényen és alázattal köszönti az új Orbán-kormányt, szeretett vezetőnket, Orbán Viktort, szeretett vezetőnk vezető erejét, a Fidesz Magyar Polgári Szövetséget, leghűségesebb hazai tanítványát, a Kereszténydemokrata Népfrontot, valamint a vidék…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Mit ígérnek a pártok a drogpolitika terén? Míg a 90-es évek végén a drog még kedvelt választási kampánytéma volt, ma ez már nincs így. Ez egyrészt szerencsés, mivel visszaszorult a demagógia, másrészt viszont sajnálatos, mert nem ad lehetőséget a drogpolitikáról folytatott értelmes és józan…..
Gattaca 2010.03.26 11:50:00
@volánrulz: Lányi hazudik, sajnos. Sértett és sikertelen ember. Most meg csak egy eldobható eszköz Széles Gábor kezében. Sajnálom.
Gattaca 2010.03.26 12:37:05
@Samuzia: engem is érdekel, úgyhogy fel szoktam menni a kampámyoldalukra: lehetmas.hu/kampanyszamla
most nem túl friss, van egy hetes csúszás, de megtalálod a válaszokat.
Schiffer semmi ilyet nem mondott, láttam tegnap. Lányi hazudik.
Csak egy kérdés: az szdsz mikor kritizálta a multikat és lépett fel egy erős vidékfejlesztési programmal?

Lányi borzasztóan sértett, egyrészt személyesen, másrészt mert az LMP-nek sikerül, ami neki nem sikerült.
Az LMP nyilván NEM UGYANOLYAN ökopolitikai párt, mint az Élőlánc lehetett volna. De ökopolitikai, és ezt az is bizonyítja, hogy ma már sokszor több volt élőláncos van az LMP-ben, mint az Élőláncban magában...
Varánusz LMP álom: oszt és foszt 2010.03.26 09:23:00
A kispártok kopicé gyűjtő és listaállító versenyéből az LMP jött ki legjobban. Országos szinten választhatóságuk valós esélyeket teremt a parlamentbe jutáshoz, pláne, ha a riválisnak számító MDF lassan elvérzik. Eddig sokat piszkáltuk őket, hogy érdemi választási program…..
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
Gattaca 2010.02.16 13:02:14
@Ted Striker: és ez a Király Bálint egyébként milyen ember? Már azon kívül, hogy szoci volt.
Most, hogy az antifasiszta népfront a beismerő vallomások és az mdfszdsz tuszakodás következtében részben előzetesben van, részben röhejes, a gondolkodó ember azzal a túl aligha becsülhető rémálommal szembesül, hogy egy Fidesz (mérsékelt kormánypárt) és egy Jobbik (enyhén…..
Gattaca 2010.02.01 12:10:12
@TechMon: attól függ, mikor csalódott. 2006 ősze után már nem ér.
Végre egyszer valami jó irányba indulnának el a szocik energiaügyben, erre tessék beleszarik a Grinpísz. Tágra nyílt csipás szemű, szabadidejükben a cukiság blogon menedéket kereső fiatal csajok mesélnek arról, hogy az atomot ők nem támogatják mert az veszélyes. Meg a vízbül…..
Gattaca 2009.03.06 00:11:02
@br: Szadán most épült egy. 120 nm, 23 millából.
Azt hiszem tüdőgyulladásom van, mindenesetre rettenet rosszul érzem magam...A blog viszont nem állhat le, ezért itt a legújabb levél, amit egy számtalanszor elutasított roma tanító küldött nekünk.  Várom a véleményeket!T Szerkesztő!Rendszeresen figyelem a blogban megjelenő…..
Mandiner blog A nagy csend 2008.10.26 08:31:00
„Teremtsetek csendet. Isten szavát nem lehet meghallani a világ zajában” (Kierkegaard)  Tegnapelőtt láttam a konzervativizmust. Kora tavasszal, fehér kámzsában lapátolta el a havat a veteményesről, hogy répát ültessen a földbe a közösség számára.  La Grande…..