Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redline (törölt)

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pajkos fehérneműt gyártó Agent Provocateur nagyon vagány termékkel állt elő. Ez a csinos kis szvetter pényiszkés mintával 400 euróért fut. Finom részlet: a kívánatosan spriccelő brand jelzés.  ..
Belsőség Nem 3 in 1, de jó autó 2009.07.27 03:42:00
  A kupék eleganciája, a limuzinok kényelme és a kombik praktikussága egyetlen autóban. Az Audi szerint ez az A5 Sportback. Szerintünk meg egy ferdehátú, középkategóriájú ötajtós kocsi, annak viszont szuper.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Redline (törölt) 2009.07.28 22:43:25
@loláb: Persze. Ha valakinek tetszik egy adott modell, és a malacperselyben is összegyûlt az ára, nagyjából telibeszarja mások mit vesznek vagy gondolnak.
Belsőség Heti merítés 2009.05.10 18:09:00
Aranybarna ragyogás Az autót igazándiból kb. 1 évvel ezelőtt leletmentési jelleggel, hobbi célból vettem. Kiválasztásnál fontos volt, hogy benzines vagy benzin-gázos legyen. Végeláthatatlan szívás – vége Az egész ott kezdődött, hogy munkából hazafelé jöttömben egy…..
Redline (törölt) 2009.05.11 00:44:49
@qualitaet: A fakormány az egy nívódíjas darab :)
(El nem tudom képzelni, ki az a kifordult ízlésû állat, aki ilyet tesz egy Mercedesbe.)
Belsőség Látni, látszani 2009.05.08 14:14:00
Mit tehet az ember, ha idősödik, már a rokkantmatrica is szükségessé vált, egyébként meg fóbiája van a forgalomtól, paranoiásan retteg attól, hogy belemennek az autójába, ráadásul a Merkur egy olyan koszszürke Samarával áldotta meg, ami annyira beleolvad a szintén koszszürke…..
Redline (törölt) 2009.05.09 19:40:28
@prokee: "Én felnevelnék egy olimpiai bajnok fiút, oszt cinkelnék a Samarámat, bizony, csak röhögnék a markomba :)"

Gondolom, nem a pimpmyride-olimpián szerzett érmet a gyerek, ilyen háttérrel :]
Belsőség Tavaszi gumicserék 2009.05.01 12:09:00
Amikor kis híján eltaláltam az oszlopot a Subaruval, rájöttem: itt valami nem stimmel. Elfordítottam a kormányt, és az orra csak ment, ment az oszlop felé. Gázelvétel, kisebb kormányszög, és befordult. Hiszen most volt gumicserén, lekerültek az új Pirelli téli gumik, és jöttek…..
Redline (törölt) 2009.05.03 15:29:15
@Cornucopia: "nézzél körül kicsit télen elég gyakran száraz az út, persze te csak a havasra emlékszel."

www.origo.hu/itthon/20090216-lelassult-budapest-kozlekedese-a-havazas-miatt.html

Gondolom ilyenkor gyalog jársz.
Úgy döntöttünk, hogy a válságba beleszomorodott könyvpiacot kegyetlen tavaszi akcióval brutalizáljuk életre. Négy korábbi könyvünket (ők láthatók a mellékelt képen), csak most, csak tőlünk (vagyis itt, a blogon), öngyilkos áron, összesen 4000, azaz négyezer forintért…..
Redline (törölt) 2009.05.03 10:52:17
Belsőség A Bödön meg a Tehén 2009.03.20 20:20:00
Emlékeznek még a Bödönre? A fogyasztáscsökkentő-teljesítménynövelő csodaszerre? Winkler hosszútávú tesztje lassan a végéhez ér, nemsokára előjön a farbával. Engem is érdekel, de nagyon titkolózik, nem lehet belőle érdemi információt kiszedni.Valami miatt nem hagyja…..
Redline (törölt) 2009.03.22 22:05:11
@janó74: "Csináljuk meg nagyban, mondjuk a garázsban, ami egész éjjel gyártja nekünk a hidrogént."

Én inkább a sörgenerátorra szavaznék.
Subba Temetetlen múlt: K1 2009.02.18 12:10:00
Erre emlékeztek még? Mivel mostanában minden tele van '80, '90-es születésű emberrel, mindenhol ők rohangálnak és természetesen övék a világ, hát kötelességünknek érezzük, hogy egy picit adjunk nekik abból amiről lemaradtak. A részben szereplő férfi annyira időtálló,…..
  A kínai autógyárak eddig képtelenek voltak megvetni a lábukat Európában, ami nem is csoda: gyenge másolatokkal, vagy unalmas külsejű, a törésteszteken tragikusan teljesítő autókkal próbálkoztak. Most viszont úgy tűnik, tanultak a hibákból: a Chery új A6-os sorozata…..
Redline (törölt) 2009.01.31 12:21:15
@Daily Shark: Mindenkinek megvan a maga dákoromán elmélete.
  Nálunk jobban senki nem érti a felzúdulást, a pokoli, gyilkos indulatok zabolátlan felszínre törését egy-egy cikk kapcsán. Az anyázási lehetőség csak egy kattintásnyira van, sokan nem is várják meg, míg csökken a fejükben a nyomás. Ezekből pedig mi karácsonykor mindig…..
Redline (törölt) 2008.12.25 18:45:14
@Krisi: "Redline: és a nőket hány férfi szereti, mégsem értenek hozzá(juk) lófaszt se :)"

Lehet. Viszont ôk nem írnak cikkeket a nôi lélek rejtelmeirôl.
Redline (törölt) 2008.12.25 19:31:36
@Rocko-: Nem. Mint ahogy OP és PA cikkeit sem olvastam egy idô után. Hülyeséget, szemetet, minek?
Délutáni szabály: Két barátnő közé beékelődő ex mindig bajt okoz.A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor egy táborban találkoztam egy lánnyal (legyen E), akivel nagyon hamar összebarátkoztunk. Szoros barátság lett a dologból, együtt buliztunk, folyton nála lógtunk,…..
A magyar újautó-eladások egyhatodát olyan vevők adták eddig, akik az indulóár 15 százalékát sem tudták befizetni. Most megszűnnek az ennyire kockázatos finanszírozások, tehát minimum húszezer leendő új autós hoppon marad. Mit tehetnek, ha mégis kellene autó? Vélemények az…..
Fake? Photoshop? Volt már? Gipszstukkó, masszázs zuhanyfülke, aranyfülbevaló? Csak én nem láttam ilyen egyetemistákat 2001-ben?Sziasztok!2001-ben megesett történetem osztanám meg veletek. Két szakítás is lesz benne.A  főszereplő: Kamilla, Lilla és Józsi (álnevek,…..
Levélírónk választ vár, de addig is rögzítsük az örök vasárnapi szabályt: interneten nem ismerkedünk. Tényleg, szerintetek viccből írtuk a szakítóskönyvet? Internetes társkeresésre adtam a fejem. Első „élményem” igen negatív, ezt osztom meg most veletek. Mai…..
Már látom magam előtt a nekivörösödött olaszautó-gyűlölőket, régiautó-utálókat, a világ olcsóbb járművével járkáló felét köztörvényes bűnözőnek tekintő olvasókat, amint e poszt olvasásának első harmadában kicsit közelebb húzzák a monitort, alaposan kitágulnak…..
Belsőség Benik és a Tesco 2008.11.15 07:20:00
  Van ez a nyomtatott újságunk közösen az Expresszel, ha jól látom, még akad itt-ott az újságosstandokon, lapozzanak bele. Főleg használtautókról szól, de lehet benne mindenféle más, érdekes cikkre is akadni. Például az autóvásárlós-átverős írás, amiben most az…..
Belsőség Bőregér ha gyúr... 2008.11.12 12:40:00
Anno a csehektől rengeteg becenevet kapott, nekem a bőregér mellett leginkább a lefordíthatatlan "hadrolet" tetszett. (Ami leginkább rongyrepülőt jelent). Winkler ugyan rémülten konstatálta, hogy a mozgássérülteknek (is) készült jármű használata felért egy…..
Az újautó-vásárlást nem nekem találták ki. Egyszerűen tékozlásnak tartom, és nem is nagyon értem ezt a nagy magyar autót nullás kezdővel-mozgalmat. Haszonjárműnél oké, hiszen ha dolgozunk vele, akkor az termelőeszköz, és egy vállalkozás üzemeltetéséhez normális a hitel,…..
Belsőség Hail to the King, Baby! 2008.11.07 14:18:00
  Steve McQueen (1930-1980) Bullit-Le Mans-Nagy Szökés. Ez a három dolog ugrik be azonnal, ahogy egyik nagy kedvencem, Steve McQueen szóba kerül. Számomra ő igazi színész, nem amolyan mai nyálhuszár. Életrajzától eltekintenék, arról olvashat bárki. Amit azonban az…..
Írtam egy haveromnak a publival kapcsolatban. Sokfelé hallja az ember, hogy Svédországban mennyire rendesek, megállnak a zebra előtt, sosem hajtanak gyorsan meg ilyesmi. Az én barátom már 2 éve kint dolgozik, gondoltam megkérem, mondja el pár szóban, mi az igazság. Annyira…..
 Series_one barátom (aka Hosszúpuska) küldte át az alábbi linket "vazze-mekkora-turbót-raktak-rá" tárggyal.És tényleg. De nem csak ennyi. Harald Fairhair (Harald Hårfagre-Széphajú Harald) népe kemény fajta hírében áll (legutóbb a Wehrmacht győződhetett meg róla),…..
Drága Budapestünk, lassan a pénzes nyugati utazók is elhiszik rólad, hogy turisztikai látványosság vagy. Minden az idegenvezetőn múlik: ha kellő hipnotikus képességgel következetesen az épületek gyönyörű oromzatára tudja irányítani a rábízott csoport tagjainak tekintetét,…..