Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaten

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maratonos adomány-"kérő" email, változtatás nélkül, a végén a lényeg, hogy mit nyújt a maraton:   Szia!   Több mint 100 ezer Ft-al támogatta eme 2 alapítvány a Maratont és ebből is látszik, hogy mennyire FONTOS, hogy TE is hozzájárulj egy olyan jövőhöz,…..
szaten 2009.04.11 07:30:17
@jdavidpeter: Lényeglátó, ütős, idevágó megjegyzés ,köszönjük hogy megosztottad velünk.LOL
Van két, szcientológiához köthető, igen rokonszenves célokkal működő kezdeményezés...
A blog egyik olvasója küldte ezt az emailt, amit kapott.   Tisztelt Wise cég tulajdonosok! Veress Andrea vagyok, a Buda Misszió munkatársa! Egy kéréssel fordulok Önökhöz. Hatos osztályú auditornak képződöm,de még az elején járok,most zártam a Tanulói Kalapot amely a…..
szaten 2009.04.07 11:59:26
@anonim én: ezt kaptam válaszul Kix től én egy napig ezen nevettem , de találó. Ez Pszinetológus :
"Kix · www.vasrud.com 2009.03.14. 20:01:35
@szaten: Ehhez azért még tegyük hozzá, hogy vagyunk jó páran, akik nem utálják. Egyszerűen csak szánalmat érzünk iránta.

Szcientológus szeretne lenni. Azonban már nem lehet. Még az egyházból is kidobták. Még nekik sem kellett. A megnyilvánulásaiból arra lehet, következtetni, hogy még a szci egyház is "gáznak", kezelhetetlennek, menthetetlennek tartotta. Ezért kitették. A hozzászólásaiból látszik, hogy ez mennyire fáj neki. Még mindig auditálást szeretne. Pedig lehet, hogy Warlimont és a pszichológia sokat tudna segíteni neki.

Ott van még az eszement gyűlölet, amit a drogfogyasztók ellen érez. Ha rajta múlna, ez összes rasztafari vallás követő embert kiirtaná. Neki már lehet én is mocskos drogosnak számítok, csak mert nem akarom felakasztani az összes dealert. Vajon azzal tisztában van, hogy az alkohol akár komolyabb függőséget és károkat okozhat, mint a fű? Vajon a misebort osztó papot is dealernek nézné?

Közben persze úgy gondolja, hogy "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter", vagyis, meg van győződve arról, hogy nála van az igazság. "Ő ad nekünk helyes adatokat." A fórum meghatározó elemének tekinti magát, nem veszi észre, hogy a legtöbben úgy nézünk rá, mint egy udvaribohócra.

Hát ezek a dolgok azok, amik miatt nem hiszem, hogy agyilag százas. Nem tudom gyűlölni. Kívánom neki, hogy kapjon szakszerű -szcimentes- segítséget.

De a fenti dolgok miatt van az is, hogy nem tudom komolyan venni. Ill. meg se próbálok vele érdemi kommunikációt folytatni. Ahogy a szakállas mondás tartja: ne vitatkozz hülyékkel, mert lerángatnak a szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal.

Röviden ennyi."
"mindenki hülye, csak én vagyok helikopter", vagyis, meg van győződve arról, hogy nála van az igazság. "Ő ad nekünk helyes adatokat."
Erről a megyőződéséről nem könnyű lebeszélni , szerintem nem igazán érdemes . Nála egy gyilkos is védelmet élvezne ha drogellenes lenne , mintha az felmentés lenne bármire.Miért külömb egy lelki sérültet a pszi karmaiba lökni mint droggal kínálni? Semmi különbség ,függést okoz mindkettő!

Nagyon jó érzés volt reggel a mérlegre állni, véget ért a stagnálás:91,4 Ez egyben azt is jelenti, hogy átléptem a bűvös -10 kilós határt, nagyon örülök neki. Jöttem is gyorsan megosztani ezt veletek:-)Jó érzés, hogy van ez a blog, támogatást, erőt ad. Igaz megesik,…..
Íme (de nyilván nem kell mindent elhinni benne):Tom Cruise kis titkai..
szaten 2009.03.25 13:29:50
@jhokka: Épeszű ember szelktál , bármi amit hallasz vagy látsz a médiában annak fele sem igaz . És pont , kiemelt felnagyitott részletek , szövegből kiemelt idézetek stb. Felnőttnek lenni azt is jelenti megtanulod mit tats igaznak és mit ne ,ez pedig magánügy.Legyne az bármilyen téma, vallás ,diéta , politika , sport . sok ember sokféle vélemény de ez igy normális. Tudod , az igaz ami neked az :)tudod?
Belső mailt idézek. Érdekes megfigyelni, hogy mennyire vakok - a problémát látják, de a valódi okot (a szcientológia vállalhatatlan természete) nem, és a "sajtó" stb. a felelős. Nyilván, ha én egy cég vagyok és kínos már a Maraton támogatása, akkor a…..
A Gyóntatási kérdéssor úgy tűnik, átlépett egy határon.   Ezt írta dr. Szikinger István:   Tisztelt Blogger !   A Magyarországi Szcientológia Egyház képviseletében azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a "Gyóntatási kérdéssor" című anyagot az…..
szaten 2009.03.24 06:23:11
@AnonHun: Figyelembe véve a megszólítást, ez valószínűleg mail volt.Nem tételezem fel hogy tisztában lennének Reformer személyazonosságával. Ha végig gondolod Jhokka és Reformer dolgait , vajon ki a szavahihető?Nincs oylan levél ami lvélpairon boritékban érkezett Reformer címére Blogger megszólítással , így nincs mit bescannelni, max bemásolni és azt már megtette . A levél oka ilyesztegetés , elrettentés legtöbb ember frászt kap ha csak ügyvédről hall ,erre játszanak.
Többször elhangzott már, hogy időnként az egyházon belül egy hazugságvizsgálatra is alkalmas eszközzel (E-méter) faggatják az embert a bűneiről. Tényleg van ilyen, ezt "konfessziónak" hívják arrafelé.   A "Hídon" ugye, ami a szcientológia…..
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA. Ezt is megértük... LETILTVA előadásai már a neten is elérhetőek...   Aki kíváncsi arra, hogy hogyan lehet valaki egyszerre demagóg, fölényes, irritáló és tudománytalan, annak érdemes…..
szaten 2009.03.14 11:51:00
@Pszientológus: "felém áradó értelmetlen utálat."
Tettél érte nem keveset hogy útáljanak.
Nem hiszem hogy hozzád hasonló etikátlan, rosszindulatú ember sok lenne az scn-ek közt , sőt legtöbbjük jóakaratú hiszékeny ember. A maradék akik manipulálják őket , na rájuk hasonlitasz .Nyilván amig a véleményed nem provokativ céllal dobod be a válaszok is enyhébbek, de téged kifejezetten éltet ha gyepálnak kissé és teszel is hogy legyen mért útálni .Ha már ennyire scn kedvelő vagy , nézd meg a tónusskálát és használd is , javadra válna.
Belső listán "nyereségjelentés" ... übermensch Homo novis született. A levelet változtatás nélkül közlöm, csak a neveket vettem ki.   feladó: K.T. Kedves Lista Olvasók! Ma rátaláltam az interneten egy olyan videoklipre, ami nélkül nem mertem volna megirni ezt a…..
szaten 2009.02.20 11:46:12
@al Dajjal: a zene gyönyörű, az jutott eszembe ha ennyit képes adni egyes ebereknek, hogy hazsnálhatják ennyire rosszra ezt a dolgot.
Milyen ára van az eufóriának amiről a srác ír, és nem az anyagiakra gondolok elsősorban .Mit kellet feladnia ?
Ha valaki agykontroloz , vagy az NLP, stb művelője akkor megveszi a könyvet vagy elvégez pár tanfolyamot és valóban magasabb tudatossági szintre kerül .
Nem feltétlen a módszerektől , attól hogy foglalkozik a problémáival nem nyomja el őket és megoldási módokat próbál találni rá .
A scn is igy indul és ami utána lesz miért válik ,válhat horrorrá?Úgy sajnálom hogy ennyi ember rámegy ....
Szcientológus belső levelezőlista egyik mai üzenete:   Igen! Minden egy ötlettel kezdődik. Kezdődik??? Elkezdődik??? Elkezdődött??? Valami elkezdődött! De sajnos hogyha jobban megnézitek ezt a dolgot, azt hogy Clear bolygó, akkor láthatjátok, hogy ez egy lezáratlan folyamat.…..
szaten 2009.02.17 21:46:19
@anonimcuccplx: Józan kritikai érzéked legyen zsebben ha bemész az scn egyházba. Annyira próbálnak megmenteni itt , nem ok nélkül . Böngészd át a blogot alaposan, ha utána még mindig van kedved az auditáláshoz menj.
Aki alapvetően erős személyiség annak ez egy tapasztalás és nem több , ha bármi gondod gyengeséged akad akkor kerüld őket .A gyenge embert asszimilálják,használd a józan eszed ha mégis mennél.És legyen a koponyád hátsó sarkában , mindened rámegy ha nem vigyázol .Anyagi és emberi értelemben . Légy óvatos!
(Az IAS a Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége (International Association of Scientologists), nekik kell a tagsági díjat és az olyan adományokat befizetni, amiért nem kapsz szolgáltatást, csak simán támogatsz. Erre vannak támogatói szintek is kidolgozva. Az egyházon belül az IAS a…..
szaten 2009.02.14 22:01:01
@mara1960: Szia ! Lehetne hogy elmondod mi történt veled? Érdekelne hogy tudtak és miben segiteni neked.
Sajnos , a pszihiátriákról sincs jobb véleményem mint az scn egyházról . De érdekelne valaki véleménye aki átment ilyen dolgokon , és nem hinném hogy a személyes tapasztalat propaganda . Kösz ha válaszolsz ...
Dániai tényfeltáró riport a Narconon dániai tevékenységeiről és a szcientológiához fűződő kapcsolatáról (február 1-én ment le):   Ausztrál TV "Today Tonight" főműsoridős show-jában Hubbard saját szavaival a Xenu történet:  Scientology Xenu…..
szaten 2009.02.10 21:38:39
@Pszientológus: nyugodj meg , és ne húzd fel magad . Folytasd a kezelést , ha vége akkor folytassuk az eszmecserét.
Ja és egy rövid megjegyzés , el tudom képzelni milyen vagy .
Megkeseredett örökké dühös , és mindenkivel szemben kritikus , kivéve önmagadal. Semmibe veszel másokat , nem törödsz semmilyen társadalmi érintkezési szabályal. És azt hiszed az internet nem minősit téged. Nem kell hogy mosakodj , a kommentjeid elmondanak rólad mindent . Ha van családod , sajálom őket és mindenkit aki hozzád van kötve. Amúgy a véleményem rólad csak úgy változik , ha látom képes vagy huzamosabb ideig úgy irni ahogy egy felnőtt embertől elvárható . Mit vár egy olyan ember aki egy szerencsétlen autista halálán poénkodik , milyen vagy ? ILYEN !!!
szaten 2009.02.11 08:52:34
@Pszientológus: még szerencse hogy van mibe kötnöd:). Folytasd a kezelést , rádfér.
szaten 2009.02.11 10:44:43
@Pszientológus: jó majd ha lesüllyedtem addig hogy embereket akarjak felakasztani , és egy autista halálát poénnak tartom akkor majd megkerelsek. Remélem erre nem kerül sor . Javaslom hogy keress arra alkalmas teret ahol kiélheted a bizar dolgaid . Részemről ennyi , kezeltesd magad. Még nem sikerült levetkőznöd a scn beidegződéseid.nem érdekel mi a véleményed , nem számitasz .Nem vagy felnőtt , csak egy dühös ordibáló gyerek ne félj nem bánt senki amig nem bántasz másokat.
Szánlak néha , minek kellett veled történni hogy ennyire letorzuljon a személyiséged? Kívánom hogy találd meg a leki békéd , és azt is hogy az legyen a legnagyobb gondod ...... hogy igy kommolok ..
Friss promóciós anyag SZJA 1% ügyben, minden bizonnyal hiteles statisztikákkal: Bizonyára sokan megkeresnek ebben az időszakban az adó 1%-kal kapcsolatban. Társadalmunk jövője szempontjából fontos lehet, hogy ha ez az 1% egy építő és mindannyiunk számára túlélést…..
Az alábbi történet szépen bemutatja a szcientológusok által közkedvelt, kapcsolatmegszakításnak nevezett intézményt. Ehhez - állítólag - csak akkor folyamodnak, ha már semmilyen más megoldás nincs egy konfliktus kezelésére. Saját tapasztalatom viszont az, hogy elég könnyen…..
szaten 2009.01.14 22:09:59
@boszizsu:
Szia!Nem akarok ítélkezni midösszesen pár dolgora szeretném felhvini a figyelmedet .Van hogy az ember párját nem szereti valamelyik szülője , sőt olyan is van hogy egy gyerek nem tudja elfogandi hogy az ő szülőjének új párja van .Átgondoltad hogy érezheti magát a gyermeked, mi vehette rá azt a pici lányt hogy téged az ÉDESANYJÁT otthagyjon?Gondosz rá jót teszel e vele a gyerekednek ha egy olyan ember ítéletére bizod aki nem vérszerinti szülője ? Teljesen természetes hogy egy gyerek ahogy nő résztvesz a család életében , leviszi a szemetet kitakaritja a szobáját , esteleg el lehet küldeni pékhez egyébb... korából adódóan egyre többet lehet rábizni . Mindenki így tanulja meg , kötelességei is vannak nem csak jogai . De .. magyaroszágon TILOS a gyerekmunka ,szórólapozz te a pároddal .
MÉGEGYSZER HANSÚLYOZOM NEM A TE BELÁTÁTSODRA VAN BIZVA , TÖRVÉNYTELEN EGY GYEREKET DOLGOZTATNI .
Amit anyud mond abban semmi rossz nincs, legyen állásod fizessenek érte . Saját kereset , emelt fej .
És komolyan gondold át , ha neked és a párodnak a kisfiad csak kolonc engedd hogy anyud nevelje fel . Biztonságban lesz.A párod éretlen a gyereknevelésre , vegyél neki egy kutyát , ha az túléli a nevelési módszereit akkor bizd rá a fiad.
Nem elsősorban feleség vagy , kérd meg a párod segitsen meghatározni mi a szereped ANYA VAGY ELŐSZÖR MÁSODSZOR HARMADSZOR , FELSÉG CSAK AZTÁN .
És anyud adott mégegy esélyt , a gyerekeid hamar felnőnek , tőlük nem biztos hogy kapsz .
szaten 2009.01.15 14:15:29
@Ötletgazda:
Szia! Csak egy kérdés , ha minden a legnagyobb rendben miért jött el a kislány?
Vizsgáljuk meg közelebbről. Az AskTheScientologist blogon már egyszer egy szempontból ezt a témát körbejárták. Ez a megközelítés pedig a következő - a szcientológia egyház és a különféle, önfejlesztéssel foglalkozó üzleti vállalkozások összehasonlítása az elsődleges…..
szaten 2008.12.28 15:35:40
@anyós: Én a helyedben a média nyilvánoságághoz fordulnék .Ha másképp nem fenyegets szinten, igazából akinek joga van fellépni az a vőd, a gyerekek apja. Egy fókusz vagy aktiv riport az írott médiában i helyet biztositana számotokra , ennek az illető úr a lányod párja biztosan nem örülne.
Sok sikert , de bármit teszel gondold át milyen hatása lesz az unokád életére .
szaten 2009.01.08 12:26:34
@anyós: Hol az unokáid apja? Mintha őt nem érdekelnék ennyire a saját gyerekei..., mentsd ami menthető.
De maradjon visszaút a lányodnak , előbb utóbb csak felébred.
A koppenhágai OT-szinteket szolgáltató szervezet legújabb magazinjából mellékelem az OT-nyereségeket. 18 és 40 millió HUF körüli összegekért ilyen képességeid lehetnek!      Szavak:ötödik dinamika - minden élőlény összességeposztulátum -…..
szaten 2009.01.05 13:39:47
@Guten Morgen!: posztuláltam hogy a beteg agyaddal csinálsz valamit , kiveteted... minek van ha úgyse használod?Pszientologus , mustermark vagy hivd magad ahogy akarod , te akkor is egy beteg elme vagy.
szaten 2009.01.05 21:22:10
@Reformer: KÖSZÖNÖM :)))))))
Kicsit lazábbra veszem a figurát, ha már egyszer év vége van.   Az egyik fórumozó felvetette az exscn.net fórumán, hogy az Anonymous mozgalom azért is eredményesebb minden eddigi antiszcientológia megmozdulásnál, mert abszurditásban vetekszik a szcientológia abszurd…..
szaten 2009.01.03 21:17:07
@Warlimont: és látványosan kIderült hogy egy pszihiáternek mondott ember is lehet tökéletesen érzéketlen .Egy 16 éves fiú meghalt , és biztos vagyok benne senki nem találná viccesnek ha az apja ezért lett szcinetólógussá hogy segitsen rajta.A beteg gyerekek szüleinek 90% eladná a lekét hogy a gyereke meggyógyuljon.
Nem hiszem hogy egy gyerek halála poénkodásra lenne ok. TISZTELT DOKTOR ÚR!
szaten 2009.01.04 09:15:16
@Guten Morgen!: szerintem te pszientológus vagy...egy -egy mondatban is ugyan úgy benne van a sok düh ami benned van.
Úgylehet tévedés , de ha te vagy kérlek kérj segitséget , nem húzás vagy roszindulat de komolyan beteg a lelked.

Lovag "Warlimont szerintem csak arra célzott ".. szerintem meg nem . Egy fiú halála nem kéne hogy téma legyen , főleg nem ilyen összefügésben .
Születnek emberek betegséggel , és ha ő valóban orvos tudnia kell , a remény amivel óvatosan kell sáfárkodni . Sok orvos is megtette már hogy életben tartotta a reményt egy betegben vagy annak szüleiben . De az egyház meg a teh az egy dolog , az a szegény halott fiú meg még egy.Ne keverjük össze a kettőt.Hogy látens homo lenne? Ahhoz képest hogy egy gyönyörű nő férje és két gyerek apja ....én nem tudom :)
Egészségkárosító hatások, a fogyasztók megtévesztése, Lenkei  és Miklovicz Attila, aki a szcientológia egyház mellett (ld. Miklovicz Attila megsemmisül) a Lenkei-birodalom PR-jával is foglalkozik mellékállásban.  Videó (38:05-tól kezdődik, az eredeti oldalon lehet…..
A legfrissebb nemzetközi szcientológia újságban pár oldalban megemlékeznek a két magyarról, aki nemrég megkapta a szcientológia egyház legmagasabb kitüntetését.  …..
szaten 2008.12.18 21:40:00
Rémálom blog Scientology alert 2008.12.01 20:32:00
Csak egy apró figyelmeztetés mindenkinek, aki a BME/ELTE felé a hídfőtől vezető sétálóutcán kialakult kis ideiglenes karácsonyi vásárban közlekedik a közeljövőben: egy szcientológus kirendeltség is kitelepült oda, Ingyenes stressz teszt álnéven. E-méter, Dianetika,…..