Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyúlontúli

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
Nyúlontúli 2009.08.13 16:07:25
@jazmin90: Boldog vagyok mellette, (különböző műszakban dolgozunk-alszunk) gyakran alig várom hogy felébredjen és lássam a mosolyát. De szexel kapcsolatban gyakran érzem úgy mint kötelesség. Az befelé "na ne, már megint".
Nyúlontúli 2009.08.13 16:36:55
@jazmin90: Ez a gondom. Fogalmam nincs ha tudnám megoldanám vele.
(Nekem hozzáállásom, hogy menstruáljon gyakrabban. Három-négy nap kihagyás után azért nekiesek mint tót az anyjának. :) )
Nyúlontúli 2009.08.13 16:56:49
@jazmin90: ergerberger-rel nem kell törődni, hagy figyelmen kívül a hozzáaszólásait. Minden fórumon ezt csinálja. Psziho haverom megalkotta a profilját (ami baromi pontatlan kevés infó miatt). Valószínűleg 19-21 éves szülei jómódú középosztálybeliek, de sokat dolgoznak hogy megteremtsék a jólétet ezért őt hanyagolják. Ill tárgyakkal helyettesítik a törődést.
Ő visszahúzódó átlagnál jobb tanuló de kevés barátja van akikkel alig él szociális életet. Leginkább otthon ül és tévézik vagy netezik. A neten igyekszik megszerezni a figyelmet amit szüleitől nem kap meg. Ezt a minél sokkolóbb, botrányt kavaró szélsőséges hozzászólásokkal igyekszik elérni. Hogy rá figyeljenek, vele foglalkozzanak. Tipikus. Legnagyobb bünti neki ha levegőnek nézed.
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
Paizs József szigetvári polgármester értesítette a rendőrséget, amikor rájött: ő volt Ecsődi László mellett a Magyarok Nyilai merénylet-tervének kiszemelt célpontja. A szigetvári polgármester erről most maga számolt be. A Budaházy György vezette csoportnak már nyolc tagja…..
Az AXN azért szedte kettőbe a finálét, mert a nemzetközi forgalmazásba így adta át a Disney-ABC. Ennek köszönhetően egy jelenet, ami eredetileg ebben a 43 percben volt látható, átkerült az eredetileg duplarészes évadzáró második felébe. Bővebben itt írtam erről, kommentekben…..
Nyúlontúli 2009.07.20 22:41:39
A párizsi McCann (amely a korábban már bemutatott kotonnyulas szexfilmet is késztette),  ezúttal egy szokványosabb ötlettel rukkolt elő. A filmben egy a Forest Gumpból is ismert effekttel a városon keresztülszálló, üres Durex-csonagolást látunk, amelynek puszta látványától…..
Nyúlontúli 2009.07.19 05:34:10
@Flashzee: Én felhúzom a feléig azt tovább nem jön kicsit szorít, hát tovább nem jön. Szerencsére csak azért kell mert barátnőm nem szereti a bogyót így csak a gyerektől kell védjen mindenféle nyavalyától nem. Így meg elég az is ha csak a fél faszomon van gumi. :D
Nyúlontúli 2009.07.19 05:35:37
És nemcsak ezért. Gregory McKenna pert indít a cupertinóiak ellen többek között azért is, mert nyomon követik minden lépését, fenyegető üzeneteket küldenek az iPodjára és belerejtették a herpesz szót Mike Jones "Still Tippin" című számába.McKenna szerint…..
OurFashion Építkező Vogue 2009.07.17 11:55:00
Megláttam egy fotósorozatot, ami lenyűgözött, megtetszett, megjegyeztem. A képek főszereplője pedig teljesen véletlenül a mi Enikőnk, akit szinte fel sem lehet ismerni ezeken a beállításokon. A divat gyakran kerül különleges épületek környezetébe, így sokkal robosztusabb…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
Pokorni: Lendvai menjen a fenébe   „Menjen a fenébe! Hogy jön ehhez?” –  így reagált Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke a televíziós csatorna Reggeli Jam című csütörtöki műsorában Lendvai Ildikó korábbi közleményére, amelyben az MSZP-elnök…..
Nyúlontúli 2009.07.04 13:52:51
@Kettes: He ezt most nem értem? Írtam én valahol, hogy csináltak ilyet? Miért rajtam kéred számon?

Nálam a "...lófaszt mama...", és a "...menjen a fenébe..." pontosan ugyanolyan alfogadhtatatlan. Nekik nem minisztereknek kell lenniük hanem mónikasó szereplőknek. Így értettem.
Néhány napja, hogy megint lánclevelet fújt be a szél a mailboxomba. Kedves, de idővel bemagyarult barátaim egyike küldött vészjelzést, az aktuális összeesküvéselméletről, mely szerint a tudjukkik, ellopják a vizünket.KIEGÉSZÍTVE !*  Nem kevés munkával és…..
Egy demokratikus társadalomban a közösség számára hasznosnak ítélhető cél sem valósítható meg a demokrácia értékrendjét sértő eszközökkel. részlet a Magyar Gárda feloszlatását kimondó ítélet szóbeli indoklásából Egyik állandó kommentelőmtől kaptam egy videót,…..
Nyúlontúli 2009.07.03 20:08:12
@Pipas: Ennek nem igazán van elrettentő hatása. évszázados kiutatás.
Nem a várható 2000 év rettent el. Mert bűnöző abból indul ki hogy nem bukik le így tök mindegy neki hogy 2000 évre vagy 6 hónapra nem fogják elítélni.
A bűnfelderítést-megelőzést kell olyan szintre fejleszteni hogy úgy gondolja nem éri meg bűnözni mert tuti lebukik.
Nyúlontúli 2009.07.03 20:13:49
@Pipas: A legtöbb tolvaj-betörő (magyarul az olyan kis fajsúlyú bűncselekmények elkövetői amelyek felderítésére a rendőrség szarik.) elkövetői az iskolázatlan, tartósan munkanélküli rétegekből kerül ki (ja itt a 8%os cigányság tényleg 30-40%os részvétellel szerepel).
Legegyszerűbb tehát közmunkát szervezni orrba-szájba. Akár kötelező jelleggel, meg javítani az iskolázottságot.
Oké, ez már sok. Elérkeztünk az őrület egy magasabb dimenziójába. Super Mario és Luke Skywalker után Steve Jobs plüssfigurájával díszíthetjük a vetett ágyat. A Jobs-figura kopasz, megszállottan néz, és balerinatartásban pipiskedik.A készletet esetleg kiegészíthetjük Bill…..
Nyúlontúli 2009.06.13 20:49:06
Nem elég, hogy tiniszerelem, ami mostában alig volt, de alig tudom olvasni. Tinifordítót keresünk, bloghoz versenyképes jövedelemmel felveszünk.  Kedves Szakítos! Történetem 2 éve történt akkor kerültembe a középiskolába, teljesen új közösség senkit nem ismertem nem…..
A nyúlon túl Szar meló 2009.06.09 15:05:00
Nyúlontúli 2009.06.10 07:44:37
Ilyen, amikor egy diktatúra illedelmes lesz, és ahelyett, hogy tankokkal csinálna rendet, kiküldik az állami balettintézet tánckarát néhány leárazáson vett kockás esernyővel. A világpolitika fősodra, Peking a Tienanmen-téri lázadás huszadik évfordulója alkalmából be akarja…..
Gondolta, hogy majd összeugraszt engem és a legjobb barátomat, ezért elkezdett rá nyomulni. Mivel voltuk, és vagyunk annyira jóban, hogy ezt a barátom velem is közölte. Ezért úgy gondoltuk, hogy adunk egy kis leckét a lánynak.A kép innenKedves Szakítósblog! Közzétenném egyik…..
London a szakítások városa. A kép innen 30-on innen 28-on tul azt kell mondjam, hogy sok fele szakitos tortenettel rukkolhatnek elo, de most leginkabb egy -vegulis- igen vicces esetet szeretnek megosztani veletek. Evekkel ezelott hozott dontesem nyoman maig europat jarom, az alabbi story…..
Idióta kacatok Über zseblámpa 2009.05.30 09:45:00
Na ez már töfi, számos fény és lehetőség, vízálló és ütésálló kivitel, ilyet fogok kérni valami ünnepre magamnak, mert nagyon tetszik. A feje forgatható, 125 dollár, ami szerintem nem sok érte. Popular ..
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
Nem, nem Damon Hill... A kulturális háttérismeretek hiánya sok félrefordítás forrása - Kovácsné egy ilyet oszt meg velünk:Most jövök a Dolgok állása (State of Play) sajtóvetítéséről (milyen helyekre járok, mi...). Annyi hasznát vettem saját magamnak, hogy amikor két…..