Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nlite!

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 23-án vasárnap este a TV2 tévétörténelmet ír, mármint kicsit sárgát és savanyút, hogy egy klasszikust idézzek, és csak itthon, de ettől még hírértékű, hogy az HBO az egyik saját gyártású sorozata, az Aranyélet első évadát országos tévén is elérhetővé teszi. Jó, a cél egyértelműen az, hogy…..
nlite! 2018.09.03 15:40:42
@huncut_kata: Pont leszarom melyik maffiabanda uzletei hogy allnak. Az zavar csak, hogy egy tetves sorozatbeszamoloban is errol kell olvasnom.
nlite! 2018.09.03 16:56:43
@temprasordog: és akkor a gyászjelentésemben is kitérnek majd lőrincre ? Egyvalamire rádöbbentem most. Bazzeg, az emberek tényleg vevők erre, meg a migránsozásra. Én kérek bocsánatot.
Salvatore Miglino jó érzékkel (azaz parázott az anyósától) kapcsolta be az iPhone-ja kameráját, mikor legutóbb hazavitte a gyerekét a vasárnapi apukázás után: várd csak ki a videó végét. (Btw az iPhone-on kívül ennyire FOS felvételt mer készíteni bármelyik hasonló…..
nlite! 2011.12.13 16:38:19
Tajvanban legalábbis. Korábban írtam arról, hogy a tajpeji városvezetés felszólította az Apple-t és a Google-t: hét napon belül adják vissza a pénzét minden vásárlónak, aki elégedetlen az online üzletből származó, megvásárolt tartalommal.Még egyszer nem vezetem, le, miért…..
Subba Barlangrajz: A DJ süket! 2010.08.21 11:30:00
Vajon hol készült?via..
No, egy újabb, 3 éves ügyre került ma pont. 2007. május 9. Néhány órával az MSZP dunaparti felvonulása előtt közölte a rendőrség, hogy kedden különböző robbanószerkezeteket találtak egy csepeli panellakásban. Közveszélyokozás előkészülete miatt két férfit és egy nőt…..
nlite! 2010.05.26 17:48:04
A gazdag orosz energiamoguloknak is van gyerekes oldaluk. A különbség csak annyi, hogy sokkal drágább játékokkal szórakoztatják magukat: már nem műanyag modellhajókat tologatnak a szőnyegpadlón, hanem igaziakat rendelnek, elképesztő összegekért. A legnagyobb orosz hajómogul pedig…..
A Jobbik politikai sikerének záloga: saját politikusai. A Jobbik ugyanis azért kap bizalmat szavazóitól, mert jobbnak és különbnek látják őket a többi politikusnál. (Fotó: Index) Az elmúlt hónapban a Jobbik számos politikusa kellemetlen helyzetbe került rendezetlen magánélete,…..
 Kedves bloggertársunk, noked-lee ajánlott fel nekünk nemrég egy remekbeszabott posztot, ami szerintem annyira profi, hogy megérdemli, hogy átfáradjunk hozzá a teljes írásért.Ha már szóbakerül a modorosság...2010.01.05. 01:29 ...akkor írnék is egy posztot annak egy…..
Az FBI minden kéznél levő photoshopperét bevetette, hogy megalkossa a szakáll nélküli Oszama bin Laden fotóját, és ehhez még egy ártatlan spanyol képviselő képét sem átallotta felhasználni. Kétségtelen, hogy a Most Wanted listán lévő fotó elavult, és ha Oszama tényleg…..
"Az interneten olvasva jutottam el az Önök honlapjára. Ez adta számomra talán az utolsó esélyt a segítség kérésre.2004-ben vettünk fel ingatlanfedezetű lakáshitelt, amikor házat vásároltunk gyerekemnek, de sajnos a hitelt csak úgy adta meg a bank, hogy a megvásárolandó és…..
nlite! 2010.01.17 13:09:15
@wmiki: itt mi most másról beszélünk. A gyereknek nincsen se élettársa se lakótársa, se semmilye, egyedül lakik a lakásában. Minek akkor mégegy lakást venni ?
nlite! 2010.01.17 13:10:17
@hitelkarosultak: Azért mondanám hogy offtopik, mert itt már kár azon okoskodni, hogy "miért vette fel a hitelt" , valószínűleg a levélíró is ezen gondolkodik minden este elalvás előtt.
Bigyóblog Photoshopos mágnesszett 2009.12.10 09:54:00
A hűtőre mágneseket kell tenni, mert az oda való. Az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel, van például legós, belga képregényes, vegasos. Photoshop-fanoknak azt hiszem az kötelező, a legjobban akkor mutat, ha egy fotót teszünk alá, mintha éppen szerkesztenénk.  …..
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..
Néhány szót szólnék a főként fiatalabb (10-16 éves) korosztály msn-ezési szokásairól. Számomra szembántó, fájdalmas, gyilkos dolgok ezek.Az első ilyen dolog, amivel szembesültem, az az "alszok", vagy kockábbaknál "seedel a gép, alszok" állapotjelző…..
Subba WC pumpa fétis 2009.10.08 09:15:00
Jó csajok WC-t pumpálnak, nincs nagyon mit hozzáfűzni, maximum a kínzó kérdést: mi történik a posztképen ( ahol pont nem csaj pumpál ) ?..
nlite! 2009.10.08 11:17:30
Egy rutinfeladatnak mondható tevékenység, a mobilválasztás kapcsán vizsgáltam meg a T-mobile honlapját. Tegyük fel, hogy meglévő T-mobile ügyfélként egy emailezésre, 500 cím tárolására, internetezésre és fényképezésre (min. 2 megapixeles) alkalmas telefont keresek.A…..
Az amerikai twitterelők tonnaszámra kezdték el megosztani, hogy mit csináltak abban a több mint három órában, amikor eldosolták tőlük a kedvenc webes játékszerüket. Íme néhány segélykiáltás az offline vadonból... millbrook_king: #whentwitterwasdown i just watched videos on…..
A közel fél éves intenzív munka meghozta eredményét, és az Ergománia bekerült a Goldenblog legjobb 10 tanácsadói blogja közé. Az eredménynek azért is különösen örülök, mert a mezőnyben jó pár erős és régóta futó blog is megmérettetésre került. A versenyző blogok…..
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
Szegénység blog Üzenet 2009.06.17 12:00:00
Találtam valamit, amit szeretnék megosztani minden ismerősömmel (nincsenek sokan), akik néha még idetévednek. Akiknek szól, tudják, miért... ..
Szegénység blog Bürokrácia 2009.04.03 10:43:00
Egészen nevetséges helyzetek adódnak SZE munkakeresésével kapcsolatban. (Nem, egyelőre még nincs kilátásban új munkahely.)Ott tartunk, hogy próbálkoztunk meggyőzni a főbérlőt, hogy a szerződésünk szerint írja alá a nyilatkozatot, hogy ideiglenes lakcímként bejelenthessük az…..
Szegénység blog Ki se látok 2009.02.25 09:00:00
Mármint a munkából.SZE ma állásinterjúra megy, testhez álló feladat lenne számára a munka. Nagyon csinos volt ma reggel ingben, zakóban. Tegnap este átbeszéltük, milyen kérdésekre számíthat, és lehengerlően kedves és magabiztos válaszokat adott. Bízom benne, hogy sikerül…..
nlite! 2009.02.25 11:28:21
Szegénység blog Asszimilálódni? 2009.01.31 10:00:00
Azt vettem észre, hogy Pesten az emberek nem boltba, hanem közértbe járnak. Megjegyezni! :)..