Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizsgázó

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegénység blog Adrenalin 2008.12.04 10:00:00
Ismeritek az érzést, amikor egy sikeres tárgyalás után úgy mész haza, hogy nem tudsz aludni, pörögsz, és hegyeket tudnál megmozgatni?Érzem, hogy a helyemen vagyok. Azt csinálom, amit szeretek és amihez a legjobban értek.Lehet, hogy ez most vicces lesz, de ilyenkor megváltozik a nyál…..
Ennyi volt, én tényleg mindent megpróbáltam, de már nem okoz örömet a Grace-hogyvoltok írása, és a "nagy akarásnak szarás a vége"-elv alapján ez meg is látszott ez előző pár összefoglalón. Nem pusztítom tovább az agyamat a Grace klinikával, ha valaki akarja tovább…..
Vizsgázó A legpofátlanabb 2008.11.25 12:35:00
A - szerintem - valaha volt legpofátlanabb vizsgázó a családomból került ki. Emberünk készült ugyan, de a nagy készülésben, éjszakázásban elaludt, már csak az írásbeli végére ért be, amikor a diákok sorban álltak az indexükkel, hogy beírassák a jegyet. Hát beállt ő is a…..
Volt egy kedves, idős földrajztanárom áltsuliban: a földrajz mellett mesélt sok mást is, pl. az akkor még fetisizált amerikai életstílusról. Hihetetlen ember volt, rettegtünk tőle, mint tanártól, de imádtuk az óráit, mert mindig poénkodott. Elmesélte például, hogy ő hogyan…..
Vizsgázó Az első puskám 2008.11.21 08:35:00
Hát igen, ez megmaradt bennem. Nem hittem volna akkori önismeretemmel, hogy mernék ilyet csinálni. Ötödikes voltam, nem tudom, ez korai vagy késői a kezdésre, mindenesetre napközis voltam, és különórára eljártam angolra minden szerdán 3-ra.A napközistanár kikérdezett mindenkit,…..
Szegénység blog Sodor az ár 2008.11.18 12:00:00
Kommentelők: ez már nem a régi Szegénység blog. Most ez van, ez jön ki belőlem. Rendszerint évek hosszú munkájával felépítek egy elképzelést saját magamról, saját magamnak. Aztán történik valami zavarbaejtő, odasodor az élet valaki mellé, akire nem számítottam, vagy…..
Vizsgázó 2008.11.18 16:17:35
Vizsgázó Tételeket gyűjteni 2008.11.18 15:24:00
Az egyik legjobb dolog a vizsgázásban – szerintem. Szeretem rendezgetni, szerkeszteni, összevadászni, érdekességekkel kiegészíteni a tételeket. Kicsit olyan, mint a gyűjtőszenvedély. (Tudom, őrült vagyok, sosem tagadtam :) Szerintem sokat emel egy-egy felelet értékén, ha…..
Vizsgázó Soha többé vizsgát! 2008.11.17 09:22:00
Mi vitt rá, hogy ilyen blogot nyissak? A legutóbbi vizsgám, október végén. Nehéz volt, szó szerint belebetegedtem, lázasan, levegőért kapkodva ültem be vizsgázni, nálam már csak a vizsgáztatók voltak sápadtabbak, nem tudták mire vélni. Sikerült, négyes lett, végső…..