Regisztráció Blogot indítok
Adatok
géza11

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
Azt mondja OV, hogy vincit voluntas tua. A kiejtést hagyjuk, mondjuk azt, hogy egyházi latin volt (voluntasz tua, így, "a" hanggal "á" helyett? Viktor, Viktor...), bár ez nem igaz. És azt mondja utána OV, hogy "Győzedelmeskedjék hát a te akaratod!". Nem…..
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
 Ákos új klipje minek van? ..
géza11 2010.04.07 14:58:38
@upcszarjonsunt: amíg nem szóltál, észre sem vettem, de már engem is zavar. :D
bbbeeuwwwwwwwwwllllllllllllllllllllllllllllllllllllllbwwwwwwwwwwwwbsrnnnndsfhnnnnnnnnnnnnhfsnddddddddddddddddddnfsdddddddddddddddddd     nsfddd..
Olvasónk több utastársával együtt sietett az átszállással, a kalauz meg beszólt, mert bliccelőnek nézte őket, pedig csak a vonatot akarták elérni... Tisztelt Blog!Történt velem egy érdekes esemény szeptember 21.-én hétfőn, az Amicus nemzetközi gyorsvonaton. Azért most…..
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
Írásodat megnézték, kiállításodról hallottak,koncertedről beszéltek, filmed vetítésén összefutottak. /Jónap Árkád noteszéből/ Kritikus az lesz, aki nem lehet művész, mintahogy áruló az, akiből nem lehet katona. /Gustav Flaubert/ "Emberek, akik nem képesek írni,…..
géza11 2009.08.02 12:38:46
Flashy beszél morgás 2008.10.21 17:27:09
Október 21 van, a Tesco tele van csokimikulással. Persze decemberben, amikor már valóban időszerű lenne, nem lesz. Ahelyett, hogy az ember az ünnepek rendes idejében ráhangolódna lélekben, gondolna a szeretteire ahogy a nagy könyvben meg van írva, kénytelen hónapokkal előbb…..
géza11 2008.10.25 20:57:17