Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tpcic

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvédnek nem is kellett nagyon erőlködnie a mai két jogi abszurdért.   Az egyik hír szerint megalapozatlanság miatt az ügyészség megóvta a városi rendőrkapitányság határozatát, melyben 14 ezer forint pénzbírságra büntette a helyi tévé riporterét, aki…..
Gondolatok a könnytárból Mogulok 2009.07.31 08:00:00
351 éve (1658) lett a mogulok uralkodója Aurangzeb.A mogulok (mughalok) a mongolok iszlamizálódott népe, akiknek már csak annyi közük volt a mongolokhoz, hogy Dzsingisz kán utódainak vallották magukat. A közép-ázsiai török nyelvű iszlám dinasztiát Babur alapította 1526-ban. A mai…..
Szoktátok nézni a Hustlert? Az XXL-t? Inkább a Viasaton futó lájtos erotikus filmeket, amikben mindig van fátyolos fény, kis szex, belógó fikusz és hatalmas szerelem? A levelet beküldő M. István (nem biztos, hogy anyukája előtt is vállalja) a romantikus pornók nagy rajongója. Ja,…..
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..
tpcic 2007.07.30 18:09:38
elektroma.5555, teljes mértékben egyetértek veled, én is megnéztem CsKP honlapját, no meg a kiáltványt is.
Kiáltványról: Az már a fejlécen szemetszúrt hogy mit keres a főcím alatt a MR logója, úgy tűnt, mintha maga az MR kezdene éhségsztrájkba Cskp munkaviszonyának megszűntetése miatt. (most ne fussunk bele a hamis látszat keltésének tárgyalásába) A másik meg az, hogy szerintem abszolút kitűnik a kiáltványból, hogy egy megkeseredett, sikertelen és sajnálatraméltó ember kiabálása az egész, sok, bizonyítékokkal alá nem támasztott vádakkal,és persze az elengedhetetlen pszichozással a létbizonytalanságról. Amire többször utal szegény CsKP, (nyomná le a torkunkon, de nem megy basszus), hogy, lásd "MÉG MEG SEM KÖSZÖNTÉK"(!!!) az eddigi munkájukat. Komoly az érvrenszer. Nagyon vicces.
Honlapról: visszatérve elektroma.5555 észrevételéhez, na igen. Nem tagadom, hogy nőként kénytelen vagyok megjegyezni még pluszban azt, hogy véleményem szerint CsKP valószínüleg egy pedo csávó, de minimum perverz. Idéznék honlapjának főoldaláról: "Ám ha férfi vagy, akkor kérlek, hogy a kattintást megelőzően távolítsd el a monitor közeléből a kedvesedet, mert igazán nem szeretném, ha az ő utánam való epekedésétől nem tudnál aludni. A féltékenység amúgy is csúnya dolog, verekedni meg nem akarok..." Szerintetek? Ez mennyire beteg? Ja, és így indít: "Egy szenzációs pasi, Cs. Kádár Péter honlapja" muhaha
Szemezgettem a menüből is: Csévizsla, Őszinteség, Szerelem, Buli-Net, Majdhívlak, Pornó.
Ennyi elég? Muhahahaha

A szívatási potméter kiugrott a helyéről, annyira csúnyán elbántak Bee-vel, amit mi csak harsány vihogással vettünk tudomásul, bár szívünk mélyén átéreztük a balekság intézmányes rendjét. Ez annyira vicces történet, hogy javasoljuk levédetni, nehogy az S.O.S. szerelem!…..
tpcic 2007.07.30 01:32:20
A rasztafiú megszívta, és mi hangosan nevetünk. Tanuljuk meg, személyiségünket akkor sem szabad feladni, ha kurva nagy csimbókokból áll a hajunk, rágcsálók élőhelye és hiszünk Bob Marley feltámadásában.   Egyszer régen volt egy fiú, aki szeretett volna velem járni.…..
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..