Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Ske_

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Phonecast Mi lesz veled Xperia? 2020.07.08 15:52:29
   A Sony a japán ipar egyik ékköve. A hatalmas cég csúcsminőségű műszaki cikkek ezreit dobta és dobja piacra még ma is és akárcsak az LG vagy a Samsung, a telefonos piacon is maradandót kíván alkotni. Az utóbbi években azonban egyre messzebb kerültek céljuktól, ugyanis az egykor közkedvelt Xperiák…..
Régóta tudjuk, hogy Orbán Viktor környezetében csak néhányan engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy olykor beszóljanak a rendszernek. Ilyen az egykor szebb napokat megélt showman, Fábry Sándor, aki most is kicsit odapiszkált a Fidesznek. Egy nyilatkozatában a napokban épp azt magyarázta, hogy az…..
_Ske_ 2019.11.12 11:57:42
@MAXVAL bircaman közíró:
Te nem fogsz itt semmit lerombolni, max ott Bulgáriában, ott rombolj, amit csak akarsz.
Nekünk meg hagyd meg, hogy úgy döntsünk a saját sorsunkról, ahogy jónak látjuk.
Felesleges minden ostobaságodat ideönteni, mert már senki nem vesz komolyan.
Érdemei elismerése mellett kinevezik nagykövetnek Pornográfiába. (Szele Tamás újságíró, Facebook.com, 2019. október 12.) Ő a Fidesz mutogatós bácsija. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, 2019. október 13.) Borkai hamarosan a történelem vénuszdomjára kerül. (Tardos János újságíró,…..
_Ske_ 2019.11.06 12:08:27
@Ekrü: Ritka szánalmas fidesz féreg vagy. Régen nem igaz az, hogy a legjobb védekezés a támadás.
Lemondott. Örüljünk, nem tehetett mást. Már túl kellemetlen volt a fidesznek. Törődj bele.
Horváth Csaba egyetlen nap alatt visszakozott és már be sem akarja terjeszteni azt az indítványt, amely szélesítette volna polgármesteri jogköreit a zuglói ingatlanok ügyében. Tette ezt aznap, amikor Botka László kilépett az MSZP-ből, melynek korábban még miniszterelnök-jelöltje volt, s amikor a…..
_Ske_ 2019.10.29 15:11:59
@MAXVAL bircaman közíró: Anyádat kellett volna meddővé tenni, még mielőtt megszületsz. Egyre ostobább vagy. Ha még lehet ezt fokozni.
„Attól, hogy az egyházaknak, elsősorban a római katolikus egyháznak időről időre szembe kell nézni egyes tagjainak súlyos visszaéléseivel, ha tetszik világi törvényszegéseivel, ettől még az apostoli anyaszentegyháznak a hitbeli és evangelizációs legitimációját, az elmúlt kétezer évben betöltött…..
_Ske_ 2019.10.22 20:30:57
@Ballib vagyok mert rettegek: Te súlyosan beteg vagy. És megpróbálod másokra aggatni a betegséged. Szegény, még sajnállak is.
A jó öreg kutatások szerint bizonyított tény, hogy egymás közti kommunikációnk jelentős része nem verbális, azaz számokra vetítve a kommunikáció 55 százaléka gesztusokon, 38 százaléka hangokon és csak 7 százaléka szavakon keresztül zajlik. Mindez egyértelműen bizonyítja a testbeszéd fontosságát,…..
Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete nemrég lezárult játékában az európai választásokhoz kapcsolódóan 7+1 kérdést tettünk fel uniós intézmények döntéseiről: arról, hogy valójában milyen intézkedéseket hozott az EU az utóbbi időben. Ezek helyes megfejtéseit olvashatjátok most...
_Ske_ 2019.06.15 07:34:00
@HUNGARIAN FIRST !!!: Te magadtól vagy ennyire hülye, vagy súgnak?
Birkát legalább tudom, hogy tök beteg.
_Ske_ 2019.06.15 09:30:21
@apro_marosan_petergabor: Biztosan megártott neked a nagy meleg.
De inkább egy ideidézek releváns véleményt:
"Pedig nincs olyan, hogy keresztény Európa. Nincs olyan, hogy keresztény kultúra, nincs keresztény nemzet. A Biblia szerint nincs. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy keresztény nézőpontból ne lenne fontos a kultúra, vagy a nemzet. "
www.evangelikus.hu/kotoszo-kereszteny-kultura
Ízlelgesd. Bár megérteni biztosan nem fogod, te is csak egy agymosott idióta vagy, aki a fideszpropagandán él.
Slow Motion Minden punci szép! 2019.06.02 10:21:36
Provokatív és figyelemfelhívó címet választottam, hogy elérjem és átüssem a figyelmi küszöböt. Ez az írás nőknek és férfiaknak, fiataloknak és öregeknek, hétköznapi (laikus) személyeknek és szakembereknek (orvosok és pszichológusok) egyaránt szól, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek a női…..
_Ske_ 2019.06.04 05:28:02
@Beátrisz: Maradjunk annyiban, hogy NEKED ettől lesz szép valaki. Nekem pl. kifejezetten nem tetszenek a vékony (nem kórosan sovány, de az sem) nők, szeretem, ha "van rajta mit fogni" :)
De azt nem állíthatom, hogy a vékony nők nem szépek, csak mert nekem nem tetszenek.
Nemzetbiztonsági ügyekhez annyit konyítok, amennyi rálátásom van rájuk: semennyi. És igyekszem ennek megfelelően nem írni ilyesmikről. A politikai bulvár viszont eleve nem érdekel. De vannak szüleim és vannak gyerekeim, és én se örülnék, ha egy nap címlapra tennék s olyanba kevernék bele őket,…..
_Ske_ 2019.02.21 20:13:18
@MAXVAL bircaman közíró: Pont, ahogy te teszed nap mint nap. Nyomorult vagy.
Ha valamelyik áruházlánc kasszájához érek, sokszor az az első kérdés, hogy rendelkezem-e az általuk kibocsátott kártyával. Ilyenkor szerényen azt felelem, hogy én szegény vagyok, nekem nem telik ilyesmire. A pénztárosok okosabbja érti a poént és nevet, a csacsik csak bámulnak. Az ő kedvükért…..
Légy önmagad, vállald fel önmagad! Világszerte magazinok tucatjai hirdetik ezt a szlogent, miközben az aktuális lapszámokat hibátlan bőrű, dús hajú és tökéletes alkatú modellekkel próbálják eladni. A szétretusált kiadványok címlapjai tizenévesek millióinak életét nyomorítják meg, mivel ők – a…..
_Ske_ 2019.01.13 11:33:19
@maxval balcán bircaman: Ajánlom figyelmedbe a cikkben levő idézetet:
„A tökéletlenség szép, az őrület zsenialitás, és még mindig jobb nevetségesnek lenni, mint halál unalmasnak.” - Marilyn Monroe
Nyomorult egy életed van. Szánlak.
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
_Ske_ 2019.01.01 12:04:03
@DugóBoss: Igazad van, egyétek a szart, 3 millió fideszes légy nem tévedhet. :P
Ez a jó a irány duma meg beragadt nálatok. Az a baj, hogy ez az irány a szakadék felé mutat, de sebaj, élj csak te is ebben a álomvilágban, amiben a csúti geci kisemmiz téged is. Tapsolj hangosabban, mert nem hallatszik el az égig...
JogÁsz Dübörgünk 2018.12.29 19:00:00
A csőd szélén a New York Times. Kép: blitz.al A világ egyik – eddig – legolvasottabb lapjánál kitört a botrány. Számos újságírót elbocsátottak, többek ellen fegyelmi eljárást indítottak. Az amerikai olvasók levelek ezreivel árasztották el az újságot, milliók…..
_Ske_ 2018.12.30 18:42:18
@maxval balcán bircaman: Hoztad a színvonalat. :) Te meg egy büdös bolgár senki vagy és senkit sem izgat, mi van veled, pláne senkit nem érdekel a véleményed.
Több ezren akarnak házavatóra menni hozzá...
_Ske_ 2018.12.27 08:23:47
@orbántrollirtó: Hagyd ezt a nyomorultat. Ül valahol Bulgáriában egy panel lakásban a sokadik emelten, és onnan nyomja a faszságait. annyi köze van a magyarokhoz, hogy itt született. De nem volt neki elég balkán ez az ország, ezért disszidált (vagy kitoloncolták) és most azt hiszi, hogy azzal, hogy itt nyomatja az antiliberális szövegét, ő most hazafi. És ezért - remélem - pénzt se kap. Saját kútfőből ilyen hülye.
   Tisztelt Államtitkár Úr! Én nem ismerem Soros Györgyöt. Sosem találkoztam vele. Nem dolgozom egyik „soros szervezetnek” sem. Semmilyen formában nem kaptam vagy kapok tőle semmilyen juttatást vagy támogatást sem. A tanulmányaimat sem finanszírozta semmilyen módon. Sem belföldön, sem külföldön.…..
_Ske_ 2018.12.19 20:29:09
@Rettegek mert ballib vagyok: Nagy a sötétség, és ezt te bizonyítod a legfényesebben.
_Ske_ 2018.12.19 20:30:42
@bpbp78: Kár belefeccelni az időt, ez is csak egy fizetett fidesz troll, azt írja, amit a központ mond neki, hogy írnia kell, különben kipenderíti a gecibe. :) Bár lehet, hogy ennek csak örülne...
_Ske_ 2018.12.19 20:31:34
@Rettegek mert ballib vagyok: Nem b+ Ha nem lopták volna el a fél világot, akkor lennénk igazán jó állapotban.
Vajon Orbán "akormányamunkásokkalvan" Viktor miniszterelnök melyik mesét hallgatja?..
_Ske_ 2018.12.12 10:42:41
@midnightcoder2: "utána nem szétlopni mindent ami mozdítható, és ott tenni keresztbe a hazai vállakozásoknak ahol lehet"
Na ez az igazi öntökönlövés. 10 éve már a gazdáid vannak hatalmon és pont lett volna rá lehetőségük, hogy ne lopjanak szét mindent, ami mozdítható és támogassák a hazai vállalkozásokat.
Ehelyett pofátlanul és nyíltan mindent ellopnak, sokkal többet, mint a korábbi kormányok, és a multik seggét nyalják.
teccikérteni?
_Ske_ 2018.12.12 10:59:05
@midnightcoder2: Szépen felmondtad a leckét. Jár a kockacukor.
Szegényeknek nem volt más lehetőségük, mint még többet lopni. Ne röhögtess...
A miniszterelnök szavai felülírhatnak minden jogszabályt, ha Orbán Viktor szükségét érzi ennek. Lényegében ez derül ki abból az eseménysorból, melynek tanúi voltunk az elmúlt napokban. Ma már nem csupán nyomokban bírálja felül a törvényeket pártunk és kormányunk vezetője, hanem szisztematikusan…..
_Ske_ 2018.12.08 22:41:47
@Francba már megint nem az Orbán bukott meg.: Mondd csak, élvezed, hogy naponta leszopod a fidesz faszt?
Gretta 2018 legmerészebb ruhái 2018.12.06 16:44:39
Átlátszó ruhák, kezeslábasok és ruhának aligha minősíthető tüllcafatok takarták az exhibicionista celebek legközönségesebb szettjeit, melyeknek hála idén is létrejöhetett ez az összeállítás. Mit mondjak: volt miből válogatni! Lássuk a 2018-as év legprovokatívabb ruháit!   © Xavier…..
Egy törvénytervezet elleni tüntetésre összejöttek vagy tízezren az Alkotmány-utca torkolatában, szemben a Parlament főbejáratával. Egy moderátor felolvasta a külföldi szervezetek rokonszenv-táviratait, és egy kivételével a szónokok szavaiból egyetlen mondatot se jegyeztem föl. Székely Tamáséiból…..
_Ske_ 2018.12.08 22:31:14
@maxval balcán bircaman: Figyelj gyökér! Tudom, hogy nekem semmi sem drága, hiszen nem itt élsz, neked mindegy, milyen törvényt hoznak itt Magyarisztánban, mert te ott tengeted a kurva életedet Bolgárhonban.
De akkor a faszért pofázol bele abba, ami az én életemet keserítheti meg! Remélem egyszer valaki eltördeli mind a két kezed, hogy többet ne tudj leírni egy mondatot sem. Mondjuk én a nyelvedet is kivágnám, hogy beszélni se tudj.
Először meg sem tudtak mukkani. Utána viszont zsigerből reagált a Fidesz kommunikációs apparátus az egyre kínosabbá váló ügyre: Gyurcsány és Soros. Ki más? Azonban, ahogy telnek a napok, egyre röhejesebb magyarázatokkal rukkolnak elő - védve a védhetetlent...
_Ske_ 2018.11.25 20:57:00
@taga20: Imádom a szabad szájú nőket. :)
Pont ugyanezt gondolom én is. :)
De mondjuk rég rájöttem, hogy ennek a bolgár senkiházinak nem szabad válaszolni. Nyomorult élete lehet, folyamatosan nyomja itt az index blogon, szerintem minimum 10 éve nem dugott nőt, úgyhogy én csak szánom szegényt. :)
_Ske_ 2018.11.25 20:58:53
@Magánvéleményem: Szerintem azért fogadtuk be, hogy ha majd nekik kell menekülni, akkor legyen szövetséges, aki befogadja őket. :P
A Corinthiában várja a menekülteljárást Orbán barátja. ..
_Ske_ 2018.11.14 12:01:55
@balcán maxval bircaman: Mert mondjuk nincs útlevele te idióta! Pont olyan migráns, mint aki a zöldhatáron jön útlevél nélkül.
_Ske_ 2018.11.14 12:03:00
@balcán maxval bircaman: Te tényleg idióta vagy. Mondjuk jogerősen börtönbüntetésre ítélték és ilyenkor elveszik az okmányait.
_Ske_ 2018.11.14 12:03:59
@balcán maxval bircaman: De nem utazhat te elmebeteg, mert elítélt bűnöző!
Reflektor Feljelentem a Ripostot 2018.11.09 12:19:28
„A kormány (és vidéke) most már minden határt átlépett!” Ismerős, mondhatni elhasznált, élét vesztett kijelentés. Hogy azért-e, mert a kormány (és vidéke) tényleg havonta lép át valamilyen határt, vagy mert frusztráltságunkban mindenre ugrunk és talán ezért is hiszik, hogy mindent megtehetnek…..
_Ske_ 2018.11.09 14:40:05
@maxval balcán bircaman: Egy gerinctelen féreg vagy, nem más. Embertelen, hazug, gyalázkodó antiliberális faszkalap.
_Ske_ 2018.11.09 14:44:47
@maxval balcán bircaman: Nem, ez mind igaz.
_Ske_ 2018.11.09 14:45:49
@Ma Baker: Hű vagy a nevedhez:
"She had no heart at all
No no no heart at all"
Csak mondom Szemétség 2018.10.28 02:17:48
Előre megmondták, akik értenek hozzá, hogy ebből baj lesz. A szemétszállítás jól működött, de persze a Fidesznek ehhez is hozzá kellett nyúlni. Már évek óta tapasztaljuk, hogy nem az igazi a dolog, nekem például fogalmam sincs, hogy tartozom a szemétszállításért vagy túlfizettem, mert totális káosz…..
_Ske_ 2018.10.29 11:17:59
@maxval balcán bircaman: Te egyre hülyébb vagy. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy teljesen megbolondultál. Tolod itt a saját propagandádat. De az a baj, hogy attól, hogy sokat ismételgeted ugyanazt, még nem lesz igaz. Ezt a kormány sem képes felismerni. És egyre többet hibáznak.
De mondjad csak, egyre jobban mulattatsz. :)
Magyarország ura és parancsolója úgy akar visszavonulni, mintha nem vonulna vissza: írásbeli garanciát nem fog adni arról, hogy az egyetem jogszerűen működik, elégedjenek meg a szavával. Higgyék el neki becsszóra, hogy nem nyúl a CEU-hoz...
_Ske_ 2018.10.26 22:12:34
@paraszthajszal: Szóval olvastad mások diplomamunkáját. Hát ez remek. És hol olvasható a tied?
Mellesleg az általad agyonemlegetett gender szak igazán kis szelete a CEU-nak. Annyira kicsi, hogy alig látszik a többitől. Gazdasági, üzleti, matematika, algoritmusok, politika tudomány, nemzetközi kapcsolatok, hálózat és adat tudomány... De nem sorolom tovább. Nyilván ezek nem mondanak neked semmit, mert leragadtál a buzizásnál...
Szánalmas vagy az összes haveroddal együtt, akik csak és kizárólag a fityisz propagandát fújják anélkül, hogy bárminek utána néznének. De nyilván minek is, úgysem értesz belőle egy kukkot sem.