Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasdinnyei

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a nagy szoborállítási lendületben valaki szobrot akar állítani a lusta, tehetségtelen, életében egy napot nem dolgozó, a szűkösen csordogáló adóforintokból mégis remekül megélő semmirekellőnek, Fodor Gábort biztatnám, jelentkezzen modellnek, mert - bár erős a mezőny -…..
Vasdinnyei 2014.04.14 11:20:21
@gabuscica:
Félek, hogy a győzelem öröme elvette az éleslátásodat.
Ha az embereket megkérdezik a liberális alapeszmékről, akkor egészen más eredményre jutunk, mint ha értékelniük kell a hajdanvolt MSZP koalíciós partner tevékenységét.
A dolog akkor kapott gellert amikor az SZDSZ küldöttgyűlése több mint 70 % arányban elfogadta a koalíciót, föladva ezzel egész addigi politikáját.Így történhetett meg, hogy Kuncze kioktathatta Kis Jánost a liberalizmus mibenlétéről.
Ezért aztán Barátom csinján kellene bánni az egyes eszmék társadalmi támogatottságáról szóló históriás énekkel.Arról ne is beszéljünk, hogy mindkét oldalnak komoly szerepe van abban, hogy a liberális eszmék lejáratásában és abban, hogy kifejezés momentán éppen szitokszó.
Ez egyébként válasz Csibefogó kollégának is.
Az SZDSZ nem csak Vas megyét, hanem a vidéket is elvesztette a koalícióba való belépésével.
Vasdinnyei 2014.04.14 11:27:22
@maxval a gondolkodó birca:
Kb annyira mint a KDNP-nek??
Vasdinnyei 2014.04.14 11:37:59
@Attila64:
Ezt ha bővebben kifejtenéd??
  Felejtsük el egy pillanatra, miről szól, mi van mögötte, ki van mögötte, mit gondolnak mögötte lenni, kit gondolnak mögötte lenni, ki gondolja mögötte lenni, tényleg mögötte van-e, egyáltalán: arkangyal vagy bérkengyel vagy mifene... Felejtsük el, magunk tettük vagy…..
Átvágó Újra itt az Átvágó! 2008.09.10 11:27:42
Kedves leendő játékosaim, nem is gondoljátok, hogy milyen boldog vagyok: végre hivatalosan is újraindítjuk az Index-szel kedvenc kvízjátékunkat. Az Átvágót készíteni nem volt rossz mulatság, de állítólag játszani is érdemes vele :) - legalábbis így tudom attól a rengeteg…..