Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sn4ke

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..
sn4ke 2007.01.22 23:20:49
Csáp Géza Mennyi is az annyi? 2007.01.15 15:24:00
Nem szívesen lopunk a Színes Bulvár Laptól, Pécsről Budapestre utazva azonban megütötte a szemünket egy cím, amiben azt kürtölték világgá, hogy egymilliárdot kaszált a Nox, vagy valami hasonlót, erre azért felfigyeltünk, kaszinóban jártak, bejött a fekete?Nem, mint…..
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
sn4ke 2007.01.08 17:58:51
A sorozatrajongók eddig is kedvelték a csatornát, hiszen itt aztán lehetett tobzódni ezerrel, a teljes CSI család mellett Kés/Alatt, Narancsvidék, Simpsons, Szex és New York, és még ki tudja hány, szívünknek oly kedves kis darab (Lois és Clarke) is itt volt látható, de a 2007-es…..
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Napokkal ezelőtt Om Malik írta a blogjában, egyre több GMail-felhasználó jelzi, hogy minden átmenet nélkül eltűntek a leveleik, nemrégiben pedig egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket erre a másik topikra: Lost Everything in My Account..email,contacts,sent mail.. A Google hivatalos…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
sn4ke 2006.12.15 04:38:31
mókus: vmelyikből idéztem!

na ezek:
privi.hu/embeer (súlyos szöveg)
privi.hu/harsh (elvileg 20 éves aki írta ...)

most hogy egy 20-30 lapot végignéztem egyre inkább azt hiszem, hogy az oldal egy kifejezetten kreténekre szakosodott gyüjtőhely vagy mittudomén :(

érdemes még nézegetni gportal lapokat.... azok néha jobbbak mert a többségük nem tudja kezelni a saját lapját sem és a vendégkönyvbeírások ottmaradnak... ;o)
A saját idegesítő termékét valami c-kategóriás celebbel eladni próbáló cégek sora igen hosszú. Valahogy a Vatera-Hobo párosítás mégis különösen hülyének tűnik. Ez a teljesen nevetséges, a felesleges részletekben többször is elvesző közlemény meg…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
Különleges férfi kell ahhoz, hogy a meleg bőrszerkósok és a kutyaszexesek szubkultúrája végre közelebb kerüljön a szélesebb magyar közönséghez. David Merlini ilyen különleges férfi, ahogy azt december 1-i könyvbemutatójának dísze is bizonyítja...
sn4ke 2006.12.01 13:57:58
Lassan a történészek maradi társadalmát is elérte a tények és a kizárólagos igazságok iránti jellegzetes posztmodern gyanakvás, utat nyitva az eleddig történelmietlennek és komolytalannak tartott alternatív, spekulatív, más néven non-faktuális történetírásnak. Ha képesek…..
Még délelőtt írtuk meg, hogy levetette a tévécsatorna saját anyagait a nevezett videómegosztóról. Az előző postban megszólalt a Videobomb, így most jöjjön a másik fél. Aki válaszol: Kolosi Péter, az RTLKlub programigazgatója... Rendszeresen szokták ellenőrizni a…..
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
sn4ke 2006.11.16 13:43:08
A Comment:com úgy tudja, hogy a Gazdasági Versenyhivatal tízmillió forintra bűntette a Sport Klubot, amiért önreklámjaiban hamisan állította, hogy csak náluk láthatóak a Barcelona, az Arsenal és a Liverpool mérkőzései. Mert, hogy a Viasat3-on és még az MTV-n is lesznek ilyen…..
Webisztán Re: mobil iWiW 2006.11.16 10:40:00
Nemrég írtunk arról, hogy az iWiW esetleg mobilverziót is indítana. Ennek kapcsán írt nekünk egy másik közösségépítő szájt, a Barátikör.com részéről Keller József, aki elmesélte, hogy náluk - igaz nem a magyar mutációra, de - van mobilos verzió.  Azt írtad, hogy…..
sn4ke 2006.11.16 10:55:50
Testvérblogunk a Mobilisztán szellőztette meg néhány perce, hogy (első pletyka) mobilos videómegosztó szoftver készül. Sőt, (második pletyka) hamarosan jön az iWiW mobilverziója is. Videó mobilra? Ez nehéz menet lesz. Kevés idehaza a kompatibilis készülék és adatforgalomban…..
Fábry megbüntette Annácskát, semmi másról nem volt itt szó. Bilincsben hozták be a testőrök a plasztiklányt ("műanyag a fiú, műanyag a lány, műanyag az igény, műanyag a vágy" - énekelte a Warpigs anno), akinek semmi más szerepet nem osztottak, mint a szőkenőt a…..
hogyvolt Hogy volt: Topmodell 1x06 2006.11.07 12:32:00
Az oldalt látható kép beszúrásával ugyanazt érjük el, mint amit a műsor kiagyalói annak felépítésével: Judit láttán mindenki azt hiszi, hogy a békaszájú értelmiségit szavazta ki a szakértő zsűri tegnap este, pedig nem is, hiába erre hegyezték ki a tegnapi részt az…..
Ezen a héten indul a Szombat esti láz második szezonja, és ezt a jeles eseményt mi mással ünnepelhette volna meg a bulvármédia, mint hogy nyilvánosan levágják Stohl András haját, és az egész procedúrát a címlapokra teszik. (Remélem, a Tv2 ezúttal ráérez a trendekre, és Viva…..
Elugrana velem egy étterembe a közelbe? Szeretnék pár dologról Önnel beszélni” – mondja recés hangon valaki. Amíg nem néztem a képernyőre egy sorozatgyilkost vizionáltam, de a jó öreg megbízható Derricket láttam magam előtt. A Duna Tv ment ugyanis. Én azt is értem,…..
comment:com Szex péntekre 2006.10.27 16:48:00
Péntekre legyen szex, mert miért ne. Ha ismeretterjesztésre vágyik, vagy csak nem tud okoskodás nélkül élvezni, akkor válassza a Viasat Explorert, ahol este tíztől a Fluffy Cumsalot - Pornósztárok felfedett nevei című dokumentumfilm megy. Meztelen nők vallanak karrierről,…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..