Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Astaroth-

8 bejegyzést írt és 377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a fényes utcán egy idióta odament egy 90 éves emberhez, és inzultálta, már ez szégyen lenne. De a 90 éves ember Dr. Schweitzer József nyugalmazott főrabbi és csak azért inzultálták, szóltak be neki, mert zsidó. Másik ok nem lehetett, az antiszemitizmuson kívül nincs más…..
A tegnapi Célpont adás után 99%-ig bebizonyosodott Gyurcsány Ferenc szakdolgozata plágium. Jelenleg az lenne meglepetés, ha kiderülne nem az. Természetesen mivel Gyurcsány Ferenc szakdolgozata rejtélyesen eltűnt, soha nem fog kiderülni az igazság, de aszerint, amit most tudunk, már…..
-Astaroth- 2012.04.30 18:37:19
@lesek: sőt, Gyurcsány a saját maga apja. A vendéglőben a Világvégén történhetett eme furcsa randevú. Ám minden bizonnyal érdekes felvetés, hogy Fletó írta volna Rozs szakdolgozatát. Azét a Rozsét, akit akkor még nem ismert, hiszen felesége révén csak később kerültek ismeretségbe.
-Astaroth- 2012.04.30 18:39:12
@egyenlítő: érdekes, hogy pont ezt hozod fel egyenlítő. Abban a bizonyos esetben ugyanis kimondták a bűnösségét. Csak már éppen elévült. Ettől azonban még mindig egy köztörvényes bűnöző. Hivatalosan is.
-Astaroth- 2012.04.30 18:40:31
@egyenlítő: azt nem mondtam, hogy okos. Te kérdezted a motivációt. Jó lesz ennyi is alapon.
Az Egymillióan a Sajtószabadságért facebook-csoport blogjainak egyikében felhívást intéz mindenkihez, hogy éljen írásos panasszal az alapvető jogok biztosánál a Médiatanács ügyében. Mint írják: "hogy a hatalmi önkényt megtestesítő médiatanács sérti a magyar…..
Ha nem gyűjtesz aláírást, nem lesz népszavazás. A szakszervezetek és az ellenzéki pártok aláírásra buzdítanak. A Kettős Mérce blog eddig sem rejtette véka alá, hogy szeretné, ha a kormány-buktató (munkavállalói jogokat védő és a Hoffmann Rózsa féle oktatási rendszert…..
A Milla és a Pesty-dokumentumfilm kapcsolatáról sokan és sokat írtak már. Nem is azzal szeretnék ebben a posztban elsősorban foglalkozni, hogy milyen tudathasadásos állapot, mikor a sajtó szabadságáért létrejött szervezet a cenzúra alkalmazása mellett ágál - mi több,…..
Ezt persze már tudjuk a Kétfarkú Kutya tevékenykedése óta, mégis figyelemreméltó, hogy most egy parlamenten belüli formáció bizonyítja. Az LMP-nek a közelgő kongresszuson több okból is nevet kellene változtatnia, erre kínálunk néhány javaslatot az alábbiakban. Egyfelől itt…..
-Astaroth- 2012.01.23 11:30:08
@Lavor509: egyértelmű, a megemelkedett benzinárak miatt (ami miatt a szlovákok is annyira gyűlölik a Zorbánt, hiszen nekik is ő intézte) a megemelkedett elektron-szállítási (szigorúan Ifával) költségeket nem tudják fizetni. :)
  (Az adatok forrása: http://torokgaborelemez.blog.hu. A grafikon beküldéséért köszi Gézának!)..
-Astaroth- 2012.01.22 19:13:46
Egy kép az ellenzéki többségről :)

kep.index.hu/1/0/263/2630/26305/2630520_fd1a64932237805117a0714a06931bc0_wm.jpg

Grafikont nem adok, ott a tiéd, az ellenzéki pártok oda fel sem fértek :D
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
-Astaroth- 2012.01.22 16:53:18
@milyen szép a Vértes, ó: Miért, te hogy neveznéd azt, hogy ha mondjuk most a Fidesz csinálna egy magánadópénztárat csupa fideszes érdekeltségű tulajdonossal, majd kötelezővé tennék, hogy az adód mondjuk felét oda fizesd be, ne pedig az államhoz. Az állam pedig oldja meg annyiból, ami marad, a magánadópénztárak meg majd 40 év múlva csinálnak belőle valamit, feltéve ha épp nem "rosszul fektetnek be", vagy nem "csődölnek be, pont mielőtt kifizetni" kéne. Szóval te ezt minek neveznéd? Mert a szocik ezt tették a manyuppal.
-Astaroth- 2012.01.22 17:43:28
@milyen szép a Vértes, ó:

bocs, de ez túl sok baromság egyszerre.

"megoldaniuk a szociknak kellett, tehát az ő kormányzásuk alatt növelte a hiányt a dolog"

Ja, amire felvették a hitelt az _állam_-nak, úgy hogy azt majd a fidesz-kormánynak kelljen visszafizetni. Tényleg, igazad van...

"Az a furcsaság pedig, hogy maszopos időkben (és a kampányban) a Fidesz gondosan védte a magánnyugdíjt, meg se említtessék ugye"

Hát persze, ezt mikor álmodtad? A Zorbán megmondta jó előre, hogy első dolguk lesz visszacsinálni ezt a baromságot, még mielőtt megalakultak volna.
-Astaroth- 2012.01.22 18:45:00
@sárkányfő: hülyegyerek...nem tudok már rád mást írni...hülyegyerek

"szlovák és lengyel manyup-tagoknak a mai napig magántulajdonuk a manyup-pénzük"

Igen bazdmeg, mert ott a manyup úgy volt, hogy az állami járandóságok felett fizettek be, mint minden kultúrországban, s nem úgy, hogy az állami járandóságokból. Sehol még egy ilyen aberrált balfaszság nem volt a világon, mint itt.

Itt is miután befizetted az államnak, ami jár, bármennyit betehetsz, az a tiéd. De ennyi erővel inkább vegyél belőle hosszú lejáratú államkötvényt, te is jobban jársz, meg lesz végre valami hasznod is.
Százezer ember nagyon sok ám. (A kétmillió ennél alig kevesebb.) Százezer embert kivinni az utcára - ehhez vagy nagyon erős szervezettség kell, vagy olyan tömeges, elemi erejű felháborodás, amelynél az elkötelezettség határozott aktivitásara sarkall még akkor is, ha szombat…..
-Astaroth- 2012.01.22 00:16:16
@Kandabula: A Bayerre gondolsz? Ő egy hasznos figura lenne, ha végre megtanulnák helyén kezelni. Csapatsportokban se árt sose, ha van egy ütőember. Én pl a Fellegi helyett simán őz küldtem volna tárgyalni az IMF-el. Egyezkedjetek vele, nesztek.

Ha rám gondoltál, akkor meg mea culpa, fejemre szórok egy hamutartót. Tudod, hogy van ez: "War is peace"
-Astaroth- 2012.01.22 00:22:50
@Mária: de hiszen leírtad, hogy mije van :) Nos, az oda pont megfelelne. Ha valaki sokat szarakszik, el lehet engedni a házi pitbull pórázát.
A szinte napra pontosan egyező, tavaly januári, meglehetősen fűtött hangvételű felszólalás és az azt követő vita után, Orbán Viktor ismét arra kényszerült, hogy Strasbourgba utazzon, és helyben védje meg a mundér becsületét „a nemzetközi támadások ellen".  A…..
-Astaroth- 2012.01.20 14:21:33
@dr. Kotkodus: hát nézd, alkotmányos kérdésekben értelemszerűen csak a mindenkor hatályban lévő alkotmány alapján lehet kritizálni. Az, hogy milyen az az alkotmány, vagy hogyan jött létre, ilyen szempontból nem kérdés, mert az van. Ilyen ez a jogállam.
-Astaroth- 2012.01.20 14:43:37
@dr. Kotkodus: A 2011 január 1-ig hatályban lévő Alkotmányból idézek:

II. fejezet - Az Országgyűlés

24. § (3) Az Alkotmány megváltoztatásához, valamint az Alkotmányban meghatározott egyes döntések meghozatalához az országgyűlési képviselők kétharmadának a szavazata szükséges.
-Astaroth- 2012.01.20 15:27:59
@dr. Kotkodus: "vicces, hogy amikor lecserélni kell akkor sztálini, amikor meg hivatkozni kell rá, akkor ez a jogállam alapja... :)
tényleg nem érzel semmilyen ellentmondást?
"

Az hogy "sztálini" (erről fentebb kifejtettem a véleményemet) és hogy a jogállam alapja, nem zárja ki egymást.

Nem kapok ezért sajnos pénzt, de ha tudod hol kell jelentkezni, megköszönném, ha már úgyis írogatok, akár fizethetnének is érte, nem? :D

Viszont én olyan vagyok, hogy amiről nyilatkozom, főleg, ha tényként állítom, akkor azt tüzetesen elolvasom előtte, látod itt ez a négyötödös dolog is, amit említettél. Nem kételkedem, hogy általad hitelesnek vélt forrásból vetted az információt, a tény azonban az, hogy a régi Alkotmányban rögzített cikkely szerint kétharmados törvény.

Rossz szokásom, hogy amit állítok, azt általában tudom is igazolni, ugyanis pont azért olvasok el mindent, mielőtt véleményeznék, hogy ne eshessek abba a csapdába, hogy visszakérdeznek.
Tegnap, Az Ember, Aki Soha Nem Hazudik, az Európai Parlamentben a következő kijelentést tette: "Az 1949-es kommunista Alkotmány helyett, utolsóként (04:27), utolsóként a volt megszállt országok közül új alkotmányt hoztunk létre". Egymásra tettem az 1949-es és a tavalyi…..
-Astaroth- 2012.01.19 21:16:13
@Dr.Bio74: hát már bocs, de ezzel sokat nem tudok kezdeni. Mi az, hogy kierőszakolt? Szavaznak, megszámolják a szavazatokat, s megszületik a döntés. Ha mondjuk 60%-a lenne a FIDESZnek, akkor normális lenne, ha 66%-a, akkor már kierőszakolt, ha ugyanúgy szavaz? Nincs ebben semmi erőszak. Melyik párt szavaz maga ellen, most őszintén? Az egyetlen dolog, amin itt erőszak történik, az a gondolatmenet :)
-Astaroth- 2012.01.19 21:25:34
@Dr.Bio74: a régi alkotmányt még csak nem is egy párt csinálta, hanem pár ember, akik semmilyen, főleg választói felhatalmazással nem rendelkeztek, előzőhez viszonyítva tehát így a jelenlegi határozottan előrelépés. Azt írod a lehető legnagyobb konszenzus kell az alkotmányozáshoz. Ennél nagyobb konszenzus nem igen lesz, mint most van.

Amúgy nem egy párt alkotmányozott, hanem egy pártszövetség, ha már ezen akadsz fenn. Egyébként pedig mindenki elmondhatta a véleményét a parlamentben is, hogy ezzel a lehetőséggel hogy élt, az az ő dolga, ahogyan az is, hogy mérlegelés után hogyan szavazott.
Bántó címmel közölt vérlázítóan kormány hű blogbejegyzést a Mandiner, cserébe mi közlünk egy vérlázítóan kormányellenest. Lehet, hogy az Európai parlament képviselői nem tudják, mi történik Magyarországon, de az is biztos, bántó, hogy a Mandiner szerzője azt gondolja…..
ProgBlog Füvet s vizet 2012.01.16 21:37:00
orbán viktor ma ismét tervet jelentett be (Jajjj!!!): ezúttal a magyar mezőgazdaságot fogja megmenteni, a Darányi Ignác tervvel. (A terv névadójáról később még lesz szó…)És csak úgy mellesleg azt is tudatta ma velünk a Vezér, hogy ha nem vettük volna észre a vaksi…..
-Astaroth- 2012.01.17 02:49:36
@hagyma: nemrég voltam Bécsben
1, A Kardos étteremben finom a palacsinta
2, Kettőről személyesen tudom, bár nem pénztárosok
3, hegyifrancia számít?
4, olyat még mondjuk speciel nem láttam
5, hát így...
-Astaroth- 2012.01.17 02:51:33
@hagyma: na igen, az igazgató lehet holland, de a vállalat lehetőleg legyen magyar, különben érdekellentétek léphetnek fel, úgymint a konkurencia kérdése.

És valóban nonszensz, főleg hogy ebbe önként mentünk bele.
-Astaroth- 2012.01.17 03:09:41
@hagyma: ebben egyetértünk, csak hát ugye nekünk mindig kell a balhé, ingeréhes egy nép vagyunk, na...Pedig kapnánk eleget anélkül is szerintem, ha nem magunknak generálnánk őket. Persze hogy jót akar, alapvetően támogatandó cél, de tuti ez is be lesz támadva minden felületen az internacionalisták által.

Sok tanulmány született már arról, hogy miért ilyen a magyar baloldal, amilyen. Mert ugye máshol is bent voltak a ruszkik,mégsincs ez, mint idehaza. Most attól eltekintve, hogy amíg máshol a rendszerváltással elzavarták őket örökre, mi meg mai napig hagyjuk őket politizálni a legközelebb talán az járhatott, aki az okait Trianonban látta.

Vagyis hogy a magyar területek és lakosság jelentős része szintén szoci országokhoz került, így a szovjet vezetés és helytartói minden szinten irtották a nacionalizmust, nehogy ebből baj legyen, míg máshol a nemzeti értékek többé-kevésbé tolerált dolgok voltak.

Ez itt a baj, hogy sokan nem értik már mit jelent az hogy ország, Haza, közösség, értékek, történelem. Hanyatló egy világban élünk, ahol leginkább csak az egyéni, azon belül is kizárólag a pénzügyi értékek fontosak.

Jelen lejáratási kampányban is a magyar baloldal deklarált célja a minél rosszabb, annál jobb, hogy ők majd tudjanak kormányt váltani. Hogy közben az országot teszik tönkre az apró meghozható áldozat, csak marad még valami, amit el lehet lopni.
Senki ne igyon még a medve bőrére: egyelőre kérdésként kell kezelni, hogy Schiffer András hét végi hajótörése érdemi és tartós irányváltást jelent-e az LMP életében. Sokan remélik, hogy ez nem így lesz. Mindenek előtt Orbán Viktor  – de nem csak ő. Január 11-i…..
-Astaroth- 2012.01.17 02:20:24
@is: Figyu, írtam azt is, hogy "vagy Gyurcsány Bajnai hátán", szokás arrafelé puccsolni, tudod hogy van ez. Majd nagyon konstruktívan bizalmatlankodhatnak...Bajnai meg csak helytartónak kéne, mint görögöknél, olaszoknál. De ha érdekel, abban az esetben mi várna az országra, akkor kérlek nézz át Romániába, amit már kezelésbe vett az IMF...Szóval nem, nem értem miért lenne bármely pártnak érdeke a saját identitásának feladása árán a még rosszabb elérése érdekében harcolni.
A Köztársaság, mint szimbólum, és főleg ennek védelme képes lehet-e összefogni, és tettre sarkalni az embereket? Az Orbán-kormány antidemokratikus lépései vajon elkendőzhetik a különböző szervezetek közötti különbségeket? Mi az a demokratikus minimum, aminek elfogadásáról…..
-Astaroth- 2012.01.16 00:43:53
@Termetes Samu: hát nézd, ezen előre nem kell összevesznünk, mert majd úgyis kiderül. Ráérünk utána :)
-Astaroth- 2012.01.16 00:51:05
@Termetes Samu: No, ami még lemaradt, az, hogy nem azt mondom, hogy ez lesz, csak azt, hogy nem lepődnék meg rajta. Mondjuk én már sok mindenen nem lepődnék meg...az ilyen eccségpárti Morreauk meg a való életben szerintem nem túlzottan működőkepések, bár tény, hogy itt is ugyanazok a buta emberek vannak, de azért más az erőviszonyok berendezkedése. Egyébként is szerintem hamarabb egymásnak esnének, mintsem eljutnánk a választásig, a hippik korszaka lejárt. A választást pedig ha nyernének, akkor nagyon nyerniük kell, mert ugye ott lesz a Fidesz, aki mindenképpen sok szavazatot visz el, na meg az EU-ellenesség által felduzzasztott, erőtől dagadó Jobbik. Így hozni 50%-ot hát nem mindennapi bravúr lenne.
-Astaroth- 2012.01.16 08:22:04
@büünös:

1, Mondj egy hatályban lévő törvényt, ami visszamenőleges hatályú. Segítek: ilyen nincs.

2, Hát igen, csak olyan újságírók maradtak meg, pl a Népszabiban is, aki önnön maga cáfolataként a hírt, miszerint nincsen sajtószabadság - megjelenteti.

3, Mondvacsinált, hiszen én sem kaptam meg a frekvenciát, pedig még kevesebbet ajánlottam érte, mint a Klubrádió. Mindenki más többet.

4, "Tetszettek volna forradalmat csinálni"

5, Milyen független jegybank? Meg mi az, hogy független? Mitől független, Magyarországtól? Mi van mondjuk az EKB-val? Vagy ott már nem olyan fontos a függetlenség? Akkor mégiscsak az a szitu, hogy jelenlegi külső pénzügyi érdekektől függ a _magyar_ jegybank, s nem a függetlenségét, hanem ezt a függését féltik.

6, Meg az se, ami csak adócsalásra alapult, éljen soká Xenu!

7, No meg neked is. Sajnos demokrácia van, mi sem bizonyítja jobban, mint az emberi hülyeség mértékének fokozódása kis Hazánkban...
A KARD Mi a bóvli? 2012.01.13 07:15:00
Az elmúlt hónapokban sorra bóvli-osztályzatokat adtak hazánknak a nemzetközi hitelminősítők. Mit osztályoztak? A kormányt? Ugyan már. Magyarországot? Hát... Igazából a politikai rendszerünket, a közösségi problémamegoldó képességünket sajnálták le - joggal. Az a…..
-Astaroth- 2012.01.13 17:50:25
@sithól: egyszerű, nem egyéni léptékben értettem, hanem kissé elvonatkoztatva, állami léptékkel. Azt pedig hogy állami léptékben azért fordul-e az uzsoráshoz valaki, mert más szereplő nincs a piacon, vagy netán egyéni érdekekből, nem releváns az uzsorás megítélésben.
-Astaroth- 2012.01.13 18:01:51
@sithól: nem tudom hogyan tegyem nyilvánvalóbbá :) nem a PSZÁFról beszélek, és kisnyugdíjasról a devizahitelével. Magyarországról beszélek, valamint hitelezőiről, kiemelt példaként említhető az IMF (USA/EU). Nos ő lenne az uzsorás. De legalábbis nagyon hajaz rá :)
-Astaroth- 2012.01.13 18:20:50
@sithól: azért más jogi szempontból, ahogy más a nemzetközi és a magyar jog is, valamint az állam esetében ugye mondhatni nem a kispisti vette fel a hitelt az uzsorástól, hanem az apja, a Géza. Az uzsorás meg Pistit tekinti ugyebár jogutódként, s szeretné szedni tőle továbbra is a sarcot, így ha sokat mocorog, hogy ő szeretné kifizetni, akkor jön az a bizonyos bordatörés.
Papírpénzből tapéta Németországban Forrás: cnbc.com KOMMENTÁR Már nem csak hazai, hanem külföldi elemzők is félreverték a harangokat: Magyarországon egyre nagyobb az esélye az államcsődnek. Korábbi nemzetközi példákból kiindulva igyekszünk…..
-Astaroth- 2012.01.13 17:47:13
@Hörcher Ferenc: Természetesen körül lehet nézni, csak irreleváns. Én személy szerint tudnék örülni egy államcsődnek, főleg azután amit az EU/IMF/USA hisztis kölyökként produkál az utóbbi időkben, féltve hogy elveszik a drágaszágát. No nem egy nagy drágaszág, sőt egészen apró, de szerintük mégiscsak az övék.

Örülni azért tudnék, mert államcsődnél leginkább a hitelezők buknak, senki más. Ez pedig engem kifejezetten szórakoztatna. A realitása viszont sajnos ennek kifejezetten alacsony. Túl magas a kvótánk az IMF-ben (1.03 milliárd SDR), s túl sok a devizatartalékunk (kb 32 milliárd euró), ahhoz hogy becsődöljünk. Tehát ha akarnánk is nehéz lenne, márpedig kétlem, hogy ez a terv.
Kedves olvasó, az alábbiakban egy internetes játékrólhttp://emagyarorszag.easyurl.netolvashatsz egy rövid elemzést, illetve az ott kialakult állapotokról. Ez egy társadalmi szimulációs játék hivatott lenni, amolyan második világ, s készítőit icséri, hogy túlságosan is…..
Olyan országban élek, ahol megtörténhet, hogy éjszaka felgyújtják a házamat és lelőnek, olyan országban élek, ahol agyonverhetnek, ha az autóm elé ugrik egy gyerek az országúton, olyan országban élek, ahol a nyitott ablakomon kővel dobhatják fejbe a tízéves lányomat, olyan…..
 A Szabadság híd rekonstrukciójára 2006 nyarán 4,9 milliárd forintos költségvetési keretet állapított meg a Fővárosi Közgyűlés, amely csütörtökön dönt arról, hogy további 300 millió forintot tegyen hozzá a költségekhez. Nyáry Krisztián az InfoRádiónak azt…..
Cseppben a tenger El lehet menni 2008.10.28 17:53:00
 Ugye mindenki ismeri ezt a mondatot? A hazug böszme nagy igazsága. Legalább egyvalamiben következetes politikát folytat. Elhatározta, hogy elüldöz innen mindenkit, s azóta is ezen munkálkodik - tegyük hozzá, elég sikeresen. Ha bárki körülnéz az ismerősi körében, biztos…..
Grúzia szinte eltűnt az itthoni sajtóból. A tűzszünet óta a helyzet továbbra is rendezetlen, bár az általunk megkérdezett grúziai keresztények szerint Dél-Oszétia és Abházia grúz szempontból már véglegesen elveszett. Az újjáépítést egyre sürgetőbbé teszi, hogy közeleg a…..
 Folytatódik a bohóckodás Abszurdisztánban. Azt ugye senki sem veszi komolyan, hogy újabb hitelfelvétellel bármi megoldódhatna? Az csupán kitolja a következményeket későbbre, melyek így még súlyosabbak lesznek.Tragikomédia ez a javából, holott mindenki tudná, mit kell tenni,…..
-Astaroth- 2008.10.28 14:39:59
borsikm · abszurdisztan.freeblog.hu 2008.10.28. 14:09:11

köszi a helyesbítést, így akartam, meg is javítom :)