Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomsolo

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tavaly nyáron kaptam egy levelet a Frozen Synapse fejlesztőjétől a készülő második rész újdonságai kapcsán, aminek a végére csak úgy mellékesen be volt szúrva egy tréler, hogy készül egy ilyen játék is egyébként. Abszolút felcsigázott amit láttam, repesve vártam a képek és videók alapján ezt…..
A TASTEE egy szimultán, körökre osztott, taktikai stratégia játék, a műfaj kedvelőinek a Frozen Synapse (bár jobban hasonlít ennek felturbózott változatára a Prime-ra) vagy esetleg a Breach & Clear juthat eszébe róla. A témában járatlanok számára rövid magyarázatként erről a stílusról annyit,…..
A Shadow Tactics: Blades of the Shogun  a német székhelyű Mimimi Productions játéka. A relatíve kis stúdió – ha jól emlékszem vagy húszan vannak – eddig mindösszesen a Last Tinker: City of Colors nevű kaland/platformer játékot tudta felmutatni, ami talán méltatlanul elsüllyedt a játékipar feneketlen…..
Vendégként ez az első bejegyzésem itt, ezért mindenekelőtt üdvözlet minden Opera iránt érdeklődőnek. Magamról annyit, hogy nem vagyok Opera rajongó, de elismerem azokat a dolgokat, amiket az Opera mint böngésző és mint cég nyújt. Ebből a nézőpontból talán jóval kritikusabb…..