Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volanfan

0 bejegyzést írt és 412 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkezdte vb-felkészülését a magyar válogatott. Reggel három edző és harmincnégy játékos jelent meg a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban, Peterdi Imre és Kiss Dániel új név az előzetes kerethez képest. A csapat napi két jeges edzéssel és jelentős fizikai…..
volanfan 2010.04.02 08:33:58
volanfan 2010.04.02 08:35:49
Jégkorong Jarmo Tolvanen távozik 2010.03.27 11:44:00
Távozik a magyar bajnok Sapa Fehérvár AV19-től Jarmo Tolvanen vezetőedző – derül ki a Fejér Megyei Hírlap cikkéből. A finn mester, akinek irányítása mellett Palkovicsék először jutottak be az EBEL rájátszásába, a pénteki szezonzáró csapatebéden búcsúzott el a…..
"A legjobbkor sikerült megszakítani nyeretlenségi sorozatunkat, mind Bécsben, mind a szezonban Ausztriában – értékelt Énekes Lajos a hősies vasárnapi bécsi siker után. – Fantasztikus teljesítményre volt szükség mindenkitől, játékosaink szinte hiba nélkül…..
Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy ma már a rájátszásba juthatunk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 másodedzője. Az az Olimpija Ljubljana látogat ma Székesfehérvárra, ahonnan újabb kulcsjátékosok távoztak a héten. "Jól kezdtünk a Villach ellen –…..
Learatta a nagyon fontos győzelmet Jesenicében a Sapa Fehérvár AV19. A magyar bajnok az első harmadban megszerezte a vezetést, aztán megdupláztuk az előnyünket, de a hazai pályán küzdő szlovénok egyenlítettek. Később sikerült megint elhúznunk, és hiába próbálkozott újfent az…..
A fejekben próbáltunk a leginkább változtatni, ügyelve arra, hogy az elmúlt időszak sikertelensége miatt amúgy is kissé önbizalomhiányban szenvedő csapatot ne vágjuk agyon, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este egykori mumusát,…..
A Chicago lenullázta a Tampa Bayt, Marian Hossa fantasztikus gólt ütött a mérkőzésen. Az NHL-játéknap másik összecsapásán a Colorado jött le győztesen a jégről. A Chicago nagyon simán győzte le a Tampa Bayt. Antti Niemi, a Blackhakws kapusa 18 lövéssel nyolcadik találkozóján…..
volanfan 2009.12.14 17:03:11
A héten megint volt kis időnk, hogy a fizikummal foglalkozzunk, kezdte a Villach elleni meccsfelvezetést Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője így folytatta: Amikor nincs kedden mérkőzés, akkor van módunk erre. Muszáj néha ilyen jellegű munkát végeznünk a szezon közben…..
Az EBEL legjobb formában lévő csapata látogatott Székesfehérvárra, de sok hiányzójuk miatt csak négy igazi hátvéddel tudtak felállni. Hiába játszott az első harmadban hat percet tisztán emberelőnyben a Fehérvár, ez csak arra volt elég, hogy a kapura lövési statisztika jól…..
Különös eset történt a svéd másodosztály Leksand–Björklöven mérkőzésén. Henrik Andersen, a hazaiak csatára gyönyörű csel után megszerezte első gólját a szezonban, aztán úgy döntött, lendületesen fejezi ki örömét. Lehet, óvatosabban kellett volna. ..
Hatalmas játékkal verte közvetlen ellenfelei egyikét a Sapa Fehérvár AV19. Már az első harmadban több helyzetünk volt, de egyenlő erők küzdelmét láthattuk. A második menetben jó perceket produkáltak a horvátok, megszerezték a vezetést. A magyar bajnok sebességet váltott,…..
Jégkorong 2 éves a jégkorongblog 2009.11.08 10:50:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük benne az alapokat, elindult a blog. Új koncepciót 2008. november 8-án sem fogalmaztunk meg, most sem teszünk ilyet. Úgy érezzük, nincs okunk érdemi korrekciókra. Többször is felmerült ugyan, hogy…..
Nem voltunk kellőképpen alázatosak, sok volt a fegyelmezetlenség a játékunkban, hívta fel a figyelmet a legnagyobb hibákra Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenice elleni győztes mérkőzés értékelésekor. Csütörtökön osztrák tévés meccsen az idén Fehérváron…..
Jégkorong Fehérvár–Linz 6-5 2009.10.18 21:20:00
Első nekifutásra csak 12 másodpercig vezetett a vendég Linz a Sapa Fehérvár AV 19 elleni mérkőzésen, de amikor másodszor is előnybe került, nagyon sokáig tartotta magát. Sőt: a mai találkozó az idénynyitó Graz ellenit idézte, amikor is hiába volt szoros az eleje, csúnya 1-6…..
Az EBEL-elsőt fogadja a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este. A Linz formájáról mindent elmond, hogy a legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, mindet a rendes játékidőben. A salzburgi kirándulás után ismét nehéz feladat következik, de az mindenképpen biztató lehet, hogy a Red Bull…..
Salzburgba utazik a Sapa Fehérvár AV19. Hosszú idő után nincs győzelmi kényszer a csapaton, ez akár jótékony hatással is lehet a teljesítményre. Pierre Page-ék vára nem az a hely, ahol eddig sok jó jutott a magyar bajnoknak, az első négy vendégjátékon gólt sem lőttek…..
Aaron Fox megcsinálta Hetényi és a Sapa Fehérvár AV19 ellen, amit az akkor grazi Rob Hisey 2007. november 29-én Budai Krisztián kárára. A zágrábi csatár a kapu mögött felvette ütője tollára a korongot, és belapátolta a hálóba. Ezzel egyenlítettek a hazaiak, így álltak fel…..
A Sapa Fehérvár AV19 vasárnap végrehajtotta azt, amit az EBEL-ben idén még egy csapat sem tudott, és amire a szurkolók közül is kevesen számítottak. 1-1-re végeztek Villachban a rendes játékidőben, és a hosszabbításban ugyan 20 másodperc után kikaptak 2-1-re, de így is egy…..
Az utolsó előtti perc utolsó előtti másodpercében lőtt Tokaji Viktor-góllal győzte le a Sapa Fehérvár AV19 Ljubljanában az Olimpiját. A magyar bajnok az első és a második harmadban szerzett egy-egy találattal 2-0-s vezetéshez jutott, amelyet egészen a véghajráig…..
Bizakodó a hangulat, alaposan ismerjük a mai ellenfelet, tudjuk, ismét nem lehet elvárás a két pont megszerzése. De belül mindenki érzi, hogy jó játékkal Linzben is győzhetünk, ahogy a múltban is megtettük egyszer-egyszer, mondta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 edzője a…..
Az első fordulóban a Graztól, a negyedikben a Jesenicétől kapott hat gólt a Fehérvár. A harmadik harmad közepéig még minden rendben volt, a hazaiak kétszer előnyhöz jutottak, a vendégek kétszer egyenlítettek – előbb Vas Márton, utóbb Palkovics Krisztián volt eredményes…..
Minden meccsen győzelemért megyünk a jégre, de az elvárás a bajnokság e szakaszában a jó játék, mondta blogunknak Énekes Lajos vasárnap reggel. A Sapa Fehérvár AV19 első idegenbeli mérkőzésén először kap lehetőséget a szezonban Hetényi Zoltán. "Természetesen az…..
Ennél jóval többet kellett volna mutatnunk, elviselhetetlenül sok gólt kaptunk egyéni hibákból, kezdte a Fehérvár–Graz EBEL-meccs értékelését Énekes Lajos edző. Folytatva előző évi hagyományunkat, igyekszünk minden mérkőzést kielemezni a szakember segítségével, és…..
Egy-két kísérleti videónk már volt, működtek, eljött a bejelentés ideje. Ebben a szezonban másképp mozgóképezünk, mint az előzőben. Akkor arra tökekedtünk, hogy minden bajnoki összefoglalóját megmutassuk, a felvételek minőségétől függetlenül. Ezentúl nem így lesz: a Mol…..
Egy jó és két gyenge harmadot csinált a Fehérvár az EBEL-szezon első meccsén, ennek pedig jelentős vereség lett a vége. A hazai csapat szerezte meg a vezetést Sofron révén, de az osztrákok az első húsz percben egyenlítettek. A másodikban jogtalannak tűnő előnyből jutottak…..