Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bishop_a_szintetikus

26 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok mindenben különbözik a brit és a magyar társadalom, az egyik ilyen a Twitter ismertsége és elterjedtsége. Míg otthon még csak egy szűk, geek réteg használja a Twittert, a többség talán még nem is hallott róla. Ezzel szemben az Egyesült Királyságban már a mainstream,…..
A kormány hazai és uniós forrásból 900 millió forinttal támogatja a főváros közösségi kerékpáros közlekedési rendszerét, azaz a "fregolibiciklik" kialakítását, jelentette be Molnár Csaba kancelláriaminiszter budapesti Gödör Klubnál tartott sajtótájékoztatón. A…..
bishop_a_szintetikus 2009.09.22 12:25:05
@Sicc: a különbség a te gumicsónak- és kasztanyettabérlési igényeid, meg a bringások igényei közt az, hogy a gumicsónakbarát város miatt nem megy félévente 30-40 ezer ember az utcára. Bár megpróbálhatnál szervezni rá valami CM-szerűséget. Ha elegen lesztek, biztos az az igény is kielégül.
Cégcsoportunk pár pionírja hónapok óta teszteli a leendő környék kifőzdéit. Blogot is csináltak a kalandokból, íme...
Íme egy újabb adag leleplező erejű, néhol vicces, néhol megrendítő kép a szerkesztőség költözéséről, az Utolsó vacsora etetőanyagtól Gyurcsány Ferencig, megintcsak Fenyő Balázs kegyetlen optikáján keresztül.…..
Talán nem én vagyok az első, akitől halljátok, de Christian Bale bekattant a Terminátor _sok_ forgatásán, és alaposan kiosztott egy technikust. A felvételt eredetiben is igazi öröm meghallgatni, a számtalan, pillanatok alatt elkészített remixnek is érdemes lehet azonban figyelmet…..
A hétvégén megjelent a twitteren "Őszentsége, a Dalai Láma Hivatalának" hivatalos accountja, mely rögtön óriási népszerűségre tett szert, 16 ezer követőt gyűjtve két nap leforgása alatt.Tegnap azonban már vége is volt a mókának, miután az üzemeltető zárolta az…..
Oké, nekem is kezd elegem lenni már az Obamás és Bushos reklámokból, de még utoljára egyet muszáj megmutatnom. Ezt a zseniális reklámot a Berlitz nyelviskola készítette azzal a nem titkolt szándékkel, hogy ők is kicsípjenek egy kis részt az új elnök körüli felhajtásból. Első…..
Bigyóblog Ünnepi toaster 2008.12.10 09:36:00
Lassan ünnepi hangulatba kerülök, úgyhogy a blogon is megszaporodnak a karácsonyi kütyük. Ezzel a kenyérpirítóval például minden nap más pirítóst készíthetünk karácsonykor.Via OhGizmo!..
Száztizenegy Ideje hangolni 2008.12.02 15:58:00
Közel már a karácsony, úgyhogy el lehet kezdeni megfelelő hangulatba kerülni - természetesen megfelelő zenével: (via) ..
Száztizenegy Nincsnen tévém 2008.11.23 20:03:00
  Lifehacker var googleAdHints = 'Happiness'; Happy People Watch Less TV (via)..
Úgy tűnik, idén korábban köszönt ránk a gátszakadás, a Bundesliga máris három darabban hever. Elől a nemzetközi meccsek terhe alól felszabadult Leverkusen vágtat, akik idén nem méltóztatnak gólokat kapni, mögöttük a már méltatott Hoffenheim menekül a Bayern úthenger…..
Most vettem észre, hogy eddig eme kis blogot messze elkerülte a nagy gazdasági világválság (hívjuk így az egyszerűség kedvéért - interjúalanyaimnak se szokott kifogása lenni elenne). Az ázsia, illetve európai vonatkozásokba most nem mennék bele (bár ami Izlanddal történik,…..
 Beszélünk itt állandóan, hogy mennyire érdemein felül reprezentált az SZDSZ, arrogáns és korrupt az MSZP, programtalan és demagóg a Fidesz. Az MDF-ről nem beszélünk, mert csak egy nagy nulla kilométerkőbe vésett Dávid Ibolya van, meg egy hosszú lista, hogy kit nem segíti…..
Száztizenegy Örömzene 2008.10.03 11:29:00
Kicsit ritkultak mostanában a postok, aminek többféle magyarázata is van: meló, a Nő, a lustaságom, meg a lélekbeli készülődés a nemsokára* beinduló új és még sokkal jobb blogprojektre. Addig se lehet azonban tétlenkedni, főleg nem, ha annyire vidám dolgokat mos az ár az…..
Putyin az orosz Kennedy.copyright: Gabor Steingart, SpOn (német)..
Úgy tűnik, a CERN-ben elég sok fiatal kutató dolgozik, aki a jelek szerint imádja a munkáját.   Oké, valószínüleg a részecskékhez jobban értenek, mint a zenéléshez, de azért simán fel lehetne vele dobni egy gimnáziumi fizikaórát. (via)..
Vége a nagy kalandnak, elkezdődtek a dolgos hétköznapok. Ennek megfelelően mától a Száztizenegy ismét eredeti formájában működik, rövid és többé-kevésbé velős bejegyzésekkel...
Száztizenegy Utolsó szakasz 2008.08.03 13:34:00
Ezzel már adós voltam egy ideje...Párizsból való indulásom nem ment olyan könnyen, ami azt jelenti, hogy a Port d'Orleans-i benzinkúttól hosszú órák alatt tapodtat sem sikerült mozdulnom. Úgyhogy megszámoltam a pénzemet, és úgy döntöttem, inkább a kényelmes megoldást…..
Száztizenegy A fenyek varosa 2008.07.17 10:03:00
Parizsi latogatasomat jobban nem is idozithettem volna, ugyanis epp a nemzeti unnepre ertem a varosba. Miutan batyam baratnojenek 10 negyzetmeteres alberleteben - mely azonban a Notre Dame-tol 100 meterre talalhato - leraktam a hatizsakom es napok utan ujra zuhanyozhattam, bementunk a belvarosba,…..
Ez most viszonylag tomor lesz, mert mindjart indulok a Cote d'azurre.A szombatom azzal telt, hogy elstoppoltam Heidelbergbol Mannheimba, ahol egyreszt sokat gyalogoltam, masreszt egesz delutan vartam egy Franciaorszagba tarto fuvarra - hiaba. Ezert aztan visszavitettem magam a belvarosba, vonatra…..
Ott hagytuk abba, hogy Ina es Helmuth Stuttgartbol felszedtek Pilzen szelen, es fel ora multan mar a nemet palyan suhantunk. Pragaban voltak varost nezni, es tenyleg nagyon kedvesek voltak. Ina meg azt is felajanlotta, hogy alhatok naluk Stuttgartban a vendegszobaban, de az mar mindenkeppen tobb…..
Száztizenegy Ceska Republika 2008.07.15 11:40:00
Az utobbi szuk 1 hetben tulsagosan lekotott az utazas - illetve az arra valo torekves - most viszont van par napom parizsban, nyugiban, ugyhogy kolcsonlaptoppal az olemben bepotolom a beszamolok teren keletkezett lemaradasom.Mult szerdan kicsekkoltam reggel a hostelbol es eloszor is elmentem a…..
Száztizenegy 1. nap 2008.07.08 22:21:00
Pragaban vagyok, es nehezemre esik ezzel a szokatlan billentyukiosztassal gepelni. A helyzetet csak sulyosbitja, hogz mindezt KDE operacios rendszeren teszem, amit elegge mokas kezelni. Egyebkent ez a kivalo felszereles a golden sicle hostelben talalhato ahol - ellentetben a broadway hostellel, ahol…..
Száztizenegy Útravaló 2008.07.07 10:44:00
Eljött az idő, holnap indulok szűk három hetes stoppolós Európa-körutamra. Útvonalam nagyjából így néz ki: Budapest - Prága - Nürnberg - Nyugat-No./Kelet Fro. - Párizs - Lyon - Marseille - végig a Cote d'azur-ön - aztán meglátjuk.Heti 1-2 frissítéssel igyekszem dokumentálni,…..
Kicsit rég posztoltam utoljára, aminek az szomorú oka, hogy ebben a rohadt melegben még a munkámra is alig van elég agyam. Úgyhogy ennek szellemében mára ennyi:  ..