Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pergy

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktornak anno ötvenedik születésnapjára egy videóval kedveskedett az Index.     A videó számtalan érdekes reakciót megörökített, ezekből igyekeztem szemezgetni.   Vállrándítás, emelés Sok mindent jelenthet, leggyakoribb jelentése: Nem tudom...nem tudok rajta…..
A minap bukkantam rá egy MTV-s reggeli műsorra, amelyben két meghívott politológus vendégének tett fel kérdéseket Obersovszky Péter. Egy rövid jelenet keltette fel a figyelmem, amelyen a műsorvezető reakcióját érdemes megfigyelni. Innen indultam ki és vizsgáltam meg az adott…..
Ádám felfedezte az egyik legrégebbi, nálunk is jegyzett felárazási anomáliát, amit a Wizzair foglalási rendszere produkál minden egyes születésnapi vagy egyéb akció ideje alatt: Szeretném felhívni a figyelmeteket a Wizz Air átverésére, amit rendszeresen alkalmaz. Időnként…..
Még mielőtt a fideszes elvtársak felkeresik a nekik fenntartott, számukra ingyenes ellátást biztosító kormányzati luxuskórházat egy gyors kivizsgálásra, azért csak felvetném, hogy sajnálnám, ha a fülkeforradalmi kormány vezetőjét rabláncon mutogatná a…..
FORRÁS: http://www.flickr.com/photos/mrsultan/sets/72157626149118210/with/5480630878/..
A magyar ember nem tud napirendre térni a Radler felett, valamiért olyan fontos neki a vélt autenticitása mindennek, amivel kapcsolatba kerül, hogy folyton hangsúlyozza, hogy lehet, hogy megissza, de akkor sem tartja sörnek. Ennek ellenére a tavalyi nyár slágere a Gösser Zitrone, idén…..
Subba Subba szív iWiW: Csöcsike 2011.02.25 08:09:00
 HALIWUDI SZÁROK! Ivettke Hófehérke A legjobb adatlap EmObOy Csak egy vagány ennivaló kislány Akit hetente beküldenek a válogatásba Kess Férj (Pöcök) Csúcsfejek   A válogatás nem jött volna létre Eszteranyu linkjei nélkül, köszönjük!..
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
pergy 2011.01.21 16:43:25
@Brendel Mátyás:
" " Azt, hogy a Fidesz mennyit köszönhet a netnek, azt TE milyen alapon állapítod meg?"

ugyanazon az alapon, mint Orbán Viktor. "

tehát ezek szerint neked is rendelkezésedre állnak a fidesz belső információi a kampány részleteiről... értem. okos vagy!
pergy 2011.01.21 17:08:23
@Brendel Mátyás: értem. tehát más alternatíva nincs, csak hogy listájuk van. Olyan nincs, hogy esetleg egy párt többet tud saját szervezetéről, és szavazóiról mint te... elképesztő itt a színvonal.
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Kocsmablog Hordó presszó 2010.11.28 19:25:00
Helyszín: 2013 Pomáz, József Attila u. 28. Látogatás: 2010. október 21. 20:00-22:20  Bezárt, megszűnt! > Az ablakon összefogva lógó színes papagájos sötétítők jól megférnek a sárga falon zölddel maszatolt afrikai-indián motívumok mellett...
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
pergy 2010.06.09 15:00:22
best of semmi 2009.06.26 18:04:50
 Hm...
A Pittsburgh megcsinálta a bravúrt, amelyre eddig csak két csapat volt képes. A Stanley-kupa-döntő 7. meccsén idegenben nyert, ráadásul a címvédőt győzte le. Története 3. kupagyőzelmét ünnepelte. Talbot volt meccs hőse, duplázott, győztes gólt lőtt. A Pittsburgh 2-3-as…..
pergy 2009.06.13 17:35:18
A Pittsburgh hatodjára óriási csatában legyőzte a Detroitot, így 3-3-ra egyenlített a párharcban. A mindent eldöntő hetedik meccset Detroitban játsszák pénteken. Bár a legutóbbi 5-0-s meccs után úgy tűnt, a Red Wings idén is vendégként ünnepli bajnoki címét, most hiányzott a…..
pergy 2009.06.10 12:03:11
@Walmer: egyetértek. a 7. meccs fogja meghatározni az MVP-t. az NFL, és minden más is hasonló tendenciát mutat. ilyenek ezek az amcsik, fontos az utolsó benyomás :)
Fleury meg sokszor szerencsétlenkedik, de én pl nagyon szeretem a játékát. csakhogy legyen más álláspont is :)
Az NHL 2K6-ból filmezte valaki. Ha már hoki. Fórumon beszédtéma lett és újra el kell mondjam. Szerintem a legjobb hokis játék az NHL 95. Egyszerűen olyan eszméletlenül hangulatos, hogy azt a mai tinik nem tudnák átérezni. Rengeteget játszottuk, te jó isten... Amióta azt már nem…..