Regisztráció Blogot indítok
Adatok
undibajsz

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmatos reggel, a szigetlakók az egymás szájszagából összeállt masszív felhő elhessegetése után máris viccelődnek, Kitti leveszi a kötést is, mert bátor, majd Nincs ennek semmi baja! felkiáltással bizonytalan mozdulatokkal odébb sántikál. Alexandra, aki gyógyszerész ÉS…..
Az emberiség minden sci-fi szerint háborúba fog keveredni a gépekkel. Persze ne ezekre az ötvenes évekbeli két lábon járó Lehel hűtőkre gondoljunk. Hanem emberformájú kiborgokra, androidokra, meg bazi nagy robotokra. Ugyan nem ZS, de például az Űrodüsszeiában HAL lényegében egy…..
A kölni egyetem professzora, André Bresges a müncheni iPhone fejlesztői konferencián bejelentette, hogy az intézmény tervbe vette 45 ezer iPhone beszerzését, így minden ott tanuló diák kaphat egy készüléket. Mint elmondta, ezzel növelni lehetne az oktatás színvonalát az…..
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..
Egyre hihetetlenebb, hogy egy kis elvont rétegnek szánt blog mennyi embert tud megmozgatni - és fölháborítani. Volt olyan kusztókapitány, aki novemberben büszkén beírta legújabb felfedezését:Csak az a kár, hogy egyetlen egy Matula-cikkre építkezik az egész…..
Modorosblog A modoros megjelenés 2008.11.19 21:21:00
Mitől lehet valakinek pusztán a megjelenése modoros? Ha színvonalas bejegyzéseinken felbuzdulva ismeretségi körünkben, munkahelyünkön egyre inkább sikerült lokalizálni a modorkirályokat, rájövünk, hogy többségük ruházkodása, hajviselete is egy karakteres irányt követ.Ez a…..
Nyájas Olvasóink!Modor Tibiék párnapos hiátuszra vonultak, de újult erővel térnek vissza a világháló nyilvánossága elé. Nagyon örülünk a számtalan ötletnek - a kellő időben mindegyiket fel fogjuk használni :-) Ezúttal nem egy meghatározott téma köré fogjuk csoportosítani…..
Karácsonyi epizód, tehát a sorozat nemes hagyományait követve a szokásosnál is nagyobb bunkóságra és aljasabb manipulációra kell számítani kedvenc dokinktól, mert Greg House már csak ilyen, így kíván boldog karácsonyt. Hangulatteremtés céljából azzal nyit, hogy kb. három…..
Bár jó ideje közismert, hogy az európai nagyvárosokról is készülnek utcaszintű panorámaképek a Google Maps "Street View" nézetéhez. Ugyanakkor Budapesten egyelőre még nem sikerült lefülelni a komótosan haladó fekete Opel Astrákat. Néhány napja Romániában…..
Erről a filmről régóta terveztem már egy kis posztot, az extra motivációt végül egy közös ivászat adta ahol könnyesre röhögtük magunkat zenbuddhista bundesliga sörényes sztárkidobó csávót alakítót Patrick Swayze filmen. Filmesztétikai szempontból én a Grease szellemi…..
 Egy egész generációnyi fiatal ült kedvenc matchboxát a kezében szorongatva a „parabolás” tévé elé RTL-t nézni amikor meghallottuk az ütemet és a német pornószínész hangot, hogy: „Ein Mann , ein Auto”! Ez volt a Knight Rider, és mi úgy gondoltuk ez…..
Élénkebb vizuális fantáziájú olvasóinktól elnézést kérünk a cím keltette asszociációk miatt, Zagy irányába tudunk csak mutogatni a legártatlanabb arckifejezésünket magunkra öltve. A közepesen erotikus megoldás…..
A K&H Bank az idén úgy döntött, nem készít új filmet a Sziget fesztiválhoz, hanem újrahangosítja, és megint adásba teszi a tavalyit. Ennek valószínűleg nem a nagy siker, sokkal inkább a költségtakarékosság lehetett az oka, mert ez a reklám már tavaly is az őrületbe…..
Mindenki erről beszél, de tényleg bebuzult az egyik legvagányabb nyuszilányunk? Hogyan képes az egyik legtöbb iWiW ismerőssel rendelkező színész-műsorvezető magára zárni az autóját, úgy hogy taxist kell hívnia a kiszabadítására? ..
undibajsz 2008.04.18 15:17:12
w Színház az egész világ 2008.02.25 10:30:00
Két hét sincs már a népszavazásig, ideje ezért legalább azt eldönteni, miről is szavaz, aki elmegy egyáltalán. Eredetileg és szó szerint arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Dehogy akarunk. Naná, hogy nem, ez így a világ leghülyébb kérdése…..
A legújabb hírek szerint a Spirit Mars-jármű felvételein élet nyomát mutatták ki. No nem egészen olyat, amilyenre számítottak, hanem rögtön egy komplett jetit (mások szerint ez Oszama Bin Laden, esetleg a koppenhágai tengerparti sellőszobor élő modellje)...
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
Van Budapesten egy szinte mindenki által ismert buzi srác: eddig alig találkoztam olyannal, aki ne látta volna, akitől ne kért volna pár forintot, esetleg dezodort, mert büdi a honcija. Ezt a valakit azért jegyzi meg az ember, mert rendhagyó a megjelenése, a hangja, a szaga. Nem…..
Egy szeretnivaló faszi. Egy biztos: baszott nagy hegyomlás az emberünk egy ritka nagy skandináv hidrogénszőke mufflon fejjel. Hulk Floridában született és ott is nevelkedett, a suliban komoly zenész volt, basszusgitáron állítólag egész jól játszik. De az életét meghatározó…..
Stallone logisztikailag rárendezi a csávót a daruszerkezetre akiből élő hőmérő lesz a kohó belsejében. Klasszikus end fight scene a Cobra című filmből. ..
 "A szerelem olyan, mint egy medve: amikor alszik, nincs fölkelve." (BP)Minden napra egy kérdés, ugyebár. Hát az m1 mostantól nyolcvan hétköznapon át vetíti nekünk a Modern képmesék címet viselő minimál-rajzfilmsorozatot, mindig az esti híradó előtt. Nyolcvan…..
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..
w Ecce 2007.10.11 07:00:00
Egoblogba váltunk, de ez már nem öninterjú. Írt ez a szimpatikus, bár nem épp tájbaillő nevű fiatalember, Bukovics Martin, hogy szeretne interjút egy győri diáklapnak, Alternatíva címen. Sose hallottam róla (tiszteletpéldányt a szerkesztőségbe pls), és arra se volt még…..