Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nomen Nescio

294 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazugságban élünk és hazug, megtévesztő politikai rendszert építettünk. Az országgyűlés tagjait képviselőnek hívjuk, de arról fogalmunk sincs, kiket képviselnek. Azt talán sejtjük, hogy pártokat, de arról végképp nincs információnk, hogy a jelölő pártok kiket képviselnek. Amikor kiderül, hogy nem…..
Amit ma sokan demokráciának neveznek, az tulajdonképpen egy szűk pénzügyi csoport profitmaximalizálásának érdekében a világ országaira kényszerített politikai és gazdasági alku. Ennek az alkunak vannak ugyan haszonélvezői, de az országok és polgáraik valójában mindannyian vesztesek. AZ USA ennek a…..
Van néhány gondolatom a pártokkal kapcsolatban: Ha rajtam múlna, a mai hatalmi berendezkedést némileg átalakítanám. Elsőként a szuverén hatalmat visszaadnám a Szent Koronának. A monarchia (Szent Korona Országai) jogfolytonosságának helyreállítása elengedhetetlenül a…..
A szivárványos profilképek után most a francia trikolór és az Eiffel tornyot idéző békejel terjed a facebook-on... Amikor Izrael a Gáza övezet Palesztínjait "válaszcsapás" bombázgatja, akkor a világ nem borul hirtelen fekete-zöldbe. Amikor a kínaiak tisztogatnak Tibetben, nem…..
Érdekesség: A Magyar király, mint (egyetlen) apostoli király, vétójoggal bír a pápaválasztáson. Utoljára I. Ferenc József élt ezzel a jogával, így került a pápai állam élére a szabadkőműves hírében álló Rampolla bíboros helyett a később (1954 május 29.) szenté avatott…..
Van egy gondolatom 2015. január 3., 21:27 A magyar politikai (elitben) életben nincs olyan figura, aki ne lenne érintett vagy a Kádár rendszer bűneiben, vagy valamilyen már ismert (és vagy) később kiderülő korrupciós ügyben -esetleg egyszerre mindkettőben. Így aztán…..
Aki pontosan tudja, hogyan működik a rendszerváltás, az tudja miért fél a rendszerváltókat támogatóktól :)  Mindez nem lenne, ha Magyarország visszatérhetne törvénytelenül elvett és azóta is igaztalanul eltussolt államformájához, az alkotmányos monarchiához...
Én nem találtam még olyan demokráciát, amit jó szívvel el tudnék fogadni, kezdve a görögtől az "amerikai" típusúig. Amerika (egyesült államok) a lehetőségek hazája, a modern "Ígéret Földje". Amerika (egyesült államok) a modern demokrácia legerősebb bástyája, az emberi…..
Ha az isten úgy akarja, jövőre a hetedik évadunk kezdődik... Ennek alkalmából újabb fejléc kerül a blogra...  Az új év új reményekkel kezdődik, de abban nincs változás, hogy véleményem szerint továbbra is az egyetlen elfogadható jövőképet a monarchia helyreállítása…..
Egy ATV műsorról készült felvételt osztott meg valaki, az amerikai kitiltás botránnyal kapcsolatban egy stúdió beszélgetésről. Érdekes és tanulságos volt számomra a felvétel. Két egymással marakodó oldalt látok, akik pro és kontra igyekeznek retorikai fogást találni a…..
Még fel sem állt a Magyar kormány a parlamenti választások után, máris megválaszthattuk az Uniós plénumot. Ahogy arra a választásra nem, úgy erre sem mentem el. Láttam a plakátokat, hogy x, y meg z elmennek és megválasztják a képviselőiket.A képviselők pedig vagy pont leszarnak…..
Több, mint érdekes az idei választás. Kezdjük a nyilvánvalóval: Nyert a fidesz. Vagyis az adatok alapján egymaga elvitte a leadott voksok 44,54%-át. A többi pedig maga a demokrácia... A választópolgárok 60,09 százaléka fejezte ki véleményét azzal, hogy leadta szavazatát…..
Az előző, közel egy évben nem írtam, és ezt a szokásomat megtartom a közelgő kampány alatt is. Most is csak egy gondolatot vetek monitorra. Az egymást váltogató "jobban teljesít a rezsicsökkentés" és a "valaki-orbán maffiakormány" plakátok közt megütötte a szeme egy index…..
Előszó: Szeretettel ajánlom ezt az írást azoknak, akik a felszínen fortyogó indulatok és félelmek helyett a megértésen, megismerésen és elfogadáson alapuló világban hisznek, és ezért tesznek. Azoknak, akik a szellem szabadságát elfogadva megértik a közösséget. Az írást…..
Iránra rá jár a rúd. A perzsa állam valahogy kivívhatta maga ellen Isten haragját -vagy az USA vetette be [ismét(?)] titkos haditechnikai arzenálját? HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) 6,3-as erősségű földrengés volt Irán délnyugati részén, nem messze az…..
Kiszivárgott, hogy az univerzumban létezik egy ugyanolyan adottságokkal rendelkező bolygó, mint a Föld. A lakóiból egy nyilatkozott. Kiderült, van mit tanulni... " Tíz éve tanulmányozom a Föld lakóit, és el vagyok keseredve, hogy ugyanolyan gyökerekkel, és élethez szükséges…..
Nomen Nescio 2013.04.08 08:15:03
@mentolosnokedli: Apropó hangya -szerintem girl, nem boy.

Mert egy hangyabolyban, az utópisztikus kommunizmus megvalósult mintájában sem nélkülözi a közösség a hierarchiát (ti.: szent uralom [~rend]): Mindenki egyenlő, de a királynő a legegyenlőbb!
Osztrák és német színházi emberek, köztük Elfriede Jelinek Nobel-díjas drámaíró üzent Magyarországnak, és a külföldi intézmények tehetetlensége miatt igen harcias kiáltvánnyal álltak elő - ahogy azt a Klubrádió reggeli műsorában Szelestey Lajos is ismertette. Az…..
Zorbániában nincs minden rendben, de ez talán nem is csoda: a világ megbolondult! Úgy tűnik, hogy az (nemzeti libsi komcsi stb.) elmebaj határán éljük mindennapjainkat, mintha valami ócska realityben lennénk mellékszereplők. Talán ez nem is áll olyan messze a valóságtól? ... Vagy…..
"Kétmagyarország" hány ország, avagy amikor a matematika csődöt mond Murphy törvénye az az elv, hogy ha valami elromolhat, az el is romlik. (ismeretlen eredetű) Ugyanez angolul: anything that can go wrong, will go wrong.  Ugyanez online fordítóval: bármi az képes…..
Szaniszló Ferenc esete a Táncsics díjjal avagy az irányított szabad sajtó és a láthatatlan hatalom Március idusán esett, hogy Balog Zoltán [Emberi Erőforrások Minisztere], az EchoTV Világpanoráma című műsora szerkesztőjének átadta a Táncsics díjat. A kitüntetés heves…..
Épp csak túl a félidőn, de a kampány olyan erővel üzemel, mintha holnapután lennének a választások. Mellesleg ilyen kampány még soha nem volt. Gyerekek masíroznak az utcákon, hidakat közintézményeket és székházakat foglalnak el.  "...A szürke csak újabb kategória, ami…..
Index.hu  Martonyi: Erdély Magyarországhoz való visszacsatolása teljes képtelenség MTI 2013. március 9., szombat 19:50 |  A román Digi24 hírtelevízióban nyilatkozó külügyminiszter ezzel arra a felvetésre válaszolt, hogy Romániában sokan attól tartanak: Budapest az…..
Az teljesen kizárt, hogy még a büdös életben nem készítettél listát. Ha mást nem, egy bevásárlólista is lista. Ugye, hogy a lista nem is ördögtől való? Az meg, hogy téged listáztak, az nagyjából "kurvahétszentség" tuti. Kapita lista, Szocia lista? Libera lista, Idea lista,…..