Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Run In the Sun

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már hivatalos – elkészült a Honda új belépőszintű motorja, a CB300R. A múltkori kémfotók után megérkeztek az első műtermi és akciófotók, a brazil gyár már nem titkol semmit sem. Az első hullámban csak a dél-amerikai piacokon jelenik meg a CBF250-ből…..
Subba Egy lemezlovas élete 2007.04.10 14:32:00
Az, hogy egy kép többet mond ezer szónál, közismert tény. Egy honlap tele képekkel meg pláne. A jászárokszállási Club Yoko ("a Jászság legolcsóbb és talán leghangulatosabb discója") honlapján tucatnyi képben meséli el, hogy is lett tulajdonosából (?) a vidék vezető…..
Myrmelie tipikus macskapózt örökített meg, és küldött be nekünk. A szabadtéri gyakorlat azonban nem mindennapi: figyeljék meg a pad és az emberi objektum közötti szakadék kecses áthidalását. A teknősmódra behúzott nyakról már nem is szólunk külön...
Run In the Sun 2007.03.20 17:46:25
Párducmintás literes bugyogó cicanadrágra húzva, piros zakó. Ebben parádézni Budapest utcáin, hol vannak az ekkora egyéniségek mostanában??  ..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.13 12:57:00
Vannak olyan helyzetek amikor az ember olvasni AKAR valamit. Például a wc-n ülve jobbhíján az illatosító dobozát, vagy BKV-n utazva az utazási feltételeket. Így akadhatott lebowski olvasónk az alábbi megfejthetetlen adatra. MIÉRT PONT FACSEMETE, ÉS MIÉRT NEM LEHET EGY KÖTEGNÉL…..