Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shamir

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Franciaországban és Európa déli államaiban egyre hangosabb a társadalmi elégedetlenség, amely a motorosok számára életveszélyes szalagkorlátok ellen irányul. Már évtizedek ezelőtt megszületett a javaslat, amely egyszerűen megoldaná a balesetek esetén végtagcsonkoló fémcsíkok…..
shamir 2011.11.27 20:08:46
index.hu/bulvar/2011/11/27/magyar_amokfutot_fogtak_osztrak_autopalyan/ Bezzeg ha ezt motoros csinálta volna, már vezető hír lenne tc-n és lehetne megint szidni meg a halálát kívánni az összesnek.
Marco Simoncelli végzetes balesete sajnos nem az első, és nem is az utolsó halálos manőver volt a versenypályákon. Bajnokok, akik már az égi aszfaltcsíkon köröznek. 18+ Vagány stílusáért imádta az egész motoros társadalom, de a Moto GP maláj nagydíján hibázott egy kanyarban,…..
A Malajziai Nagydíjon versenyzés közben halt meg az olasz versenyző. Januárban lett volna 25 éves. Simoncelli a motoros világbajnokság különböző osztályainak színes figurája volt. Gyakran volt kritizálható versenyzése – idén, ebből fakadóan többször is volt gondja…..
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
A blogon sokan vitatkoznak, hogy mennyire erkölcsös erotikus masszázsra járni. Ezt lehet sok nézőpontből nézni. A nagy moralizálást kihagyom, mindenkinek a magánügye, hogy ilyen masszázsra jár. De van az egésznek egy nagyon fontos egészségügyi kockázata, amiről mintha senki sem…..
A Krumplishal is szokott gondolkodni, főleg, ha nem az étekre, hanem ránk, szerkesztőkre igaz csak a fent említett tézis. Az egyik ilyen ritka gondolkodási fázisban bukkant elő egy régóta és többször terítékre kerülő gondolat. Valahol olvastam régen és mostanában is, hogy Bud…..
shamir 2011.10.05 07:51:10
Mindenről a rock tehet: a dübörgő zene megbabonázza az ártatlan szőke lányt, hogy a drogok, a motoros bandák, a szexuális orgiák és a fekete mágusok áldozata legyen. Úgy érzem, az Ifjúsági Magazin valami hasonló szöveggel számolt volna be az Ich, ein Groupie 1970-es…..
Belsőség Kultúra úton-útfélen 2011.08.31 07:00:00
Pedig elhihetik, ilyenkor szeretnénk mindannyian a rendőrt, aki egy pihenőhelybe intené le az egész karavánt és mondjuk indítana százezerről per autó, alkudni pedig csak felfelé lehet. Mai publikációnk blogposztja...
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
shamir 2011.08.23 17:25:18
@ttzztt: Na csak megérkezett az első troll. Mondjuk azon csodálkozom, hogy csak az ötszázadik komment környékén. Imádom az ilyeneket. Itt is úgy kezdik, hogy én kérem műszaki végzettségű ember vagyok, aztán kiderül, hogy építész. Ok, biztosan okos vagy, vagy építésznek képzeled magad, csak akkor az autószervízben ne a műszaki igazgatónak kelljen elmagyarázni neked, hogy miután a sima víz belefagyott az ablakmosó tartályba és szétrepesztette a csöveket az nem garanciális probléma, mert bár az autó karosszériáján belül van a tartály, attól még ott mínusz lesz télen. Volt ilyen.
shamir 2011.08.23 17:35:07
@ttzztt: Ne menj! Mi lesz velünk egy diplomás nélkül?
Egy közepes balos kanyar, szolid tempó, majd váratlanul szemből kiütik alólad a gépet. A sportmotorosok rémálma vált valóra néhány napja a kaliforniai Mulholland Drive-on, amikor a Suzuki GSX-R-t vezető, szabályosan haladó motoros, egy kanyarból kicsúszó Honda CBR600RR-rel…..
shamir 2011.07.27 13:09:22
@Oktato: Gondoltam belinkelem, ha már a szerkesztők az utóbbi időben úgyis rá vannak állva a balesetekre, hátha ez is felkelti az érdeklődésüket, kihasználják a média hatalmát és utánajárnak a dolognak.
Kormánykrónika Államszocializmus 2011.07.13 08:07:00
300 ezer forint alatt kötelezővé teszi a kormány a béremelést.A kormány rendeletben állapítja meg, hogy a bruttó 300 ezer forint alatti munkabéreket mennyivel kell emelniük a munkaadóknak, hogy azok nettó értéke ne csökkenjen 2012-2013-ban - az erről szóló törvényjavaslatot…..
Az elmúlt hetekben többször előjött a zebra téma, G B is ezzel kapcsolatban küldött nekünk egy levelet. A cím az Ő érdeme, de szerintem találó, és passzol a témához.Most olvastam a szegedi zebrás sztorit, gondoltam megírom én is a minapi élményemet. Nos. Krisztina krt.,…..
shamir 2011.06.24 11:29:05
@Aabroncs: Annál a zebránál (is) az összes autós valóban barom. Én napi szinten megyek át ott a Tabánba, és még nem volt rá példa, hogy megálltak volna a buzi autós nácijai. De te biztosan megálltál volna. Ebből van elegem nekem és merem állítani, hogy ebből a képmutatásból van a legtöbb gyalogosnak is elege.
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
shamir 2011.06.14 16:47:16
@Glg: Bérletet kell venni, az 10000. Autóval elpöfékelnék 30000 körüli összeget. Aki csak néha szaladgál be a városba, annak lehet, hogy drágábban jön ki a jegy, de aki napi szinten autózik, annak ott van helyette a bérlet. Egyébként a benzinköltség mellé tedd oda az egyéb költségeket is (olajcsere, vezérlés, gumik).
shamir 2011.06.14 17:10:35
@uff68: "budapesti lakosok csak akkor vehetnének autót, ha tudják igazolni, hogy van bérelt, rendszámra szóló parkolóhelyük"

Ok, a nem budapestiek meg csak akkor hajtsanak be, ha lesz bérelt, rendszámra foglalt parkolóhelyük.
shamir 2011.06.14 17:40:04
@szpeszkadett: "Azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen az autó és a mostani autósok használják a tömegközlekedést? Ok. Akkor pedig legyen a BKV jegy/bérlet ára olyan magas, hogy csak azok tudják megfizetni, akik most autóval járnak."

Ebben hol a logika?

"Tudom, ez utóbbi brutális, de NE gondoljuk már, hogy a BKV-zás alapból jár mindenkinek. A lába jár alapból mindenkinek."

Megsúgom, hogy is fizetős. Annak jár, aki vesz jegyet/bérletet, a bliccelőket most ne keverjük bele.

Ebben hol a logika?
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
shamir 2011.06.14 15:55:29
@Szakadás: Az autók általában jobbra húzódnak, mivel mindenki arra számít, hogy a motor majd balról előz, és így is van. Én még nem láttam motorost lámpánál jobbról előrecsorogni, hülyeségnek és veszélyesebbnek is tartom a balról előzéshez képest.
  Szerencsétlen jellemhiba fejlődött ki bennem motorozásom kezdetétől fogva: nem bírom elviselni, ha nincs motorom. Furcsa dolog ez, mert van, hogy a szezonban hetekig nem motorozok, télen pedig mindig hónapokra leteszem a gépet. Ilyenkor kicsit hiányzik a tank a lábam közül,…..
PromontorBlog Buszsávban 2011.06.02 16:20:00
Mi lesz, ha netán elfogadják Tarlós István javaslatát, hogy minimum két utassal lehessen a buszsávot is használni?..
shamir 2011.06.03 14:24:43
@lobaszopiatej: "Ha az én adómból megépítik az utat, ne adják már csak úgy oda a veszteségtermelő BKV-nak. Építsen magának sávot / bérelje ki a BKV magának ha az annyira jó, de ne raboljon le mást."

Apám, hogy ezt -akárcsak a bringasávok esetében- mindig felhozza valaki. Egy közösségben élsz, ha nem vetted volna még észre, nem csak a te, és nem is csak az autósok pénzéből építik az utakat. A te befizetett adóforintjaid éppúgy benne van az Ezsébet téri gördeszkaparkban és a vakok intézetében, pedig gondolom egyiket sem veszed igénybe.
Az alsó-középkategória a tolvajok kedvenceHazánk piacvezető flotta- és gépjárműkezelője, a LeasePlan Hungária Zrt. saját adatbázisából végzett kutatása szerint az idei év első három hónapjában kétharmad annyi autót tulajdonítottak el időarányosan a közel tízezres…..
Belsőség Meg vannak barmulva 2011.05.18 06:00:00
A sors fintora, hogy miután elintéztem a dolgomat, egy sarokkal odébb éppen elém került, így a piros lámpánál szépen ki is szálltam a kocsiból, hogy megvitassuk a kérdéseket. Vélemények az azonos című írásunkról...
shamir 2011.05.18 14:13:21
@csak egy érdeklődő:
"Gyűlölöm a motorosok és bicajosok 99 százalékát."
"Szerintem a motorosok és a bicajosok NAGY RÉSZE nagyon idióta egy társaság."
"Én figyelni szoktam a biciklisávra, de szerintem nagyon kevés autós körültekintő kanyarodáskor az ilyen sávokra...."

Olvasd már el egymás után mit írsz. Az utolsó idézet alapján akkor hol is helyeznéd el az autósokat a gyűlölet ill. idióta skáládon?
shamir 2011.05.18 14:19:37
@magyar_ellenállás: "Ezt nem gondoltad komolyan, ugye? Ha előttem áll 3 autó, és a sor elejére furakodik egy motoros, attól még ugyanúgy 3 autó fog előttem állni."
"Utána elhúz, mint a vadliba, a következő lámpánál ugyanezt eljátssza, de én attól se hátrébb, se előrébb nem leszek."

Logikai készséged hol hagytad? Ha ugyan ez a motoros nem megy előre két sor között, hanem előtted áll a sorban máris egyel hátrébb vagy. Végső soron előrébb vagy.
shamir 2011.05.18 14:22:14
@magyar_ellenállás: Egyébként meg ha saját belátásod szerint is se hátrébb, se előrébb nem leszel, akkor mi az ami fáj?
Amit sejtettünk, hogy így lesz, az be is következett. Mivel nagyon kevés új autó fogy, és ezeket sem magánemberek vásárolják. Ők - a szűkösebb anyagi lehetőségek és a rossz hitelfeltételek miatt - inkább vennének valami használtat (jelenleg a használtautó piac kb. a…..
shamir 2011.05.10 09:11:16
@Káposztakukac: Még ha érdekelné is a flottakezelőt, az autószrelelők elsősorban a céges autókból spórolják ki az új alkatrészeket, olajat, stb. Kedvelik ezeket a kocsikat, mert sok alkatrészt csak kiírnak az autóra, ami aztán megy haza a sufniba. A gyári alkatrészeket elfelejtheted, a flottakezelő is spórol, megy bele az utángyártott. Fantáziavilágban élsz.
shamir 2011.05.10 09:18:51
@Matteo79: Bár cikkben szereplő úriember a konkurenciánknál dolgozik, meg kell, hogy védjem...
A hozzászólok 99%-nak lövése sincs, hogy miről beszél. Flottakezelt autót igenis érdemes megvenni, mert biztosan jó állapotban tartották. Na nem a használó, hanem a flottakezelő cég. Előírás szerint KELL szervizelni, szervizkönyvet vezetni stb.
Tudnám minek szól hozzá az aki nem érintett...

Én meg egy olyan márkaszervízben dolgozom, ahova többek között a leaseplan is hordja az autókat. Mivel bevallod, hogy flottakezelő vagy, nyilván érdekedben állt leírni a fenti marhaságot. Ha nem a felhasználó tartja jó állapotban akkor ki? A flottakezelő, akivel telefonon vagy levélben egyeztet a szervíz a szükséges javításokról? Ott a flottakezelő amikor szerelik az autót? Amikor a szerelő ránéz a munkalapra és a megrendelőnél egy cég neve szerepel, már felejtős is az olajcsere (főleg dízelnél, ott első indítás után fekete az olaj) és írják is ki rá az otthoni melóhoz szükséges alkatrészeket (cég elbírja). A cserére szorulókat is inkább csak felújítják. Én nem vennék volt céges autót.
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
shamir 2011.05.04 10:21:41
@Téglagyári Megálló: Meg a jolly joker. Jó érzésű ember ugrik a hallatán, és ezzel a legegyszerűbb elkendőzni a valódi problémákat.
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
shamir 2011.05.02 07:46:45
@Aabroncs: Ó te gyökér, menj már a picsába ezzel a kinek a pénzéből épült és ki használja dumával! Mivel egy közösségben élsz -te mondjuk ahogy nézem ősközösségben- mindenki pénze benne van mindenben. A te és az én adómból építenek gördeszkaparkot az Erzsébet téren, abból működik a siketek és nagyot hallók intézete, stb.
Idézek tőled:
"amit az autóért fizetsz, nem fizettél semmit a rohadt kerékpár utadért, de mindegy, sosem fogod megérteni..A kerékpár utat akkor is grátisz kaptad, hisz az autóért mind fizetünk"
Ezzel agyonvágod saját érvelésed. Tehát a békéscsabai ismerőseim is fizetnek azért az útért amin te közlekedsz itt bp-n és fordítva, holott még jogsijuk sincs.
shamir 2011.05.02 07:56:09
@Aabroncs:
" No, tessék:-) Kibújt a szeg a zsákból:-) Itt egy kerékpáros igazi arca:-)) Ugyanez a nyugodt ember kerékpározik az utakon is:-)"

Ebből a hozzászólásodból meg kitűnik, hogy még mindig nem jutott el addig a parányi agyadig, hogy nem csak kerékpárosok meg csak autósok vannak, hanem emberek, akik hol autóval, hol bkv-val, gyalog vagy bringával közlekednek. Korábban meg leírtad mennyire tiszteled a gyalogosokat és a tömegközlekedőket. Ha közülük valaki bringára ül, akkor a szemedben egyből simalábú majom lesz. Fejtsd már ki bővebben, hogy is van ez? Te bringafób vagy baszod. Én egyébként nyugodt ember vagyok, kevés dolog tud felbaszni, ezek közé tartozik az emberi butaság. Lefordítom neked: a buta, együgyű, rosszindulatú emberek ki tudnak hozni a sodromból. Buta ember=te.
shamir 2011.05.02 10:51:09
@Aabroncs: "Majd erre most nem fogsz reagálni? mit fogsz kitalálni, miért a bringás a szabályos?? Ja, tudom, mert neki lehet...Mert Ő a jövőnk záloga...:-) Ez is egy CM-es?"

Tök jó, hogy bekariláztad a macisajtot, kár, hogy elkerülte a figyelmed a zöld lámpa. Ezért szabályos a bringás.