Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brashear

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Timotej Sille, a HK 36 Skalica játékosa meghívót kapott a szlovák serdülőválogatott július végi edzőtáborába. Az 1995-ben született center a korosztályos bajnokságban csapata legeredményesebb jégkorongozója volt, 32 mérkőzésen 37 gólt lőtt, 36 gólpasszt adott, 73 ponttal…..
Brashear 2010.07.08 17:54:39
@Leslieke: Na ja,ennek most örülni kéne?
Az NHL-döntő hatodik mérkőzésén Philadelphiába látogatott a Chicago Blackhawks. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Eldőlt a bajnoki cím sorsa, Patrick Kane…..
A Pittsburgh Penguins alaposan megünnepelte, hogy 17 év után ismét megnyerte az NHL-t. A csapat tulajdonosa, Mario Lemieux a pennsylvaniai Siwickleyben található birtokán vendégelte meg a csapatot és a sleppet. Érdekes képek szivárogtak ki a buliról. Az egyik legnépszerűbb szlovák…..
Teljes a november 6–8. között esedékes Pannon Hoki Gála mezőnye. Azt már megírtuk, hogy biztos az újfent A csoportos Olaszország érkezése, azóta pedig meglett további két riválisunk is. A divízió 1-ben egyre meggyőzőbb teljesítményt mutató Horvátország…..
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
Az IIHF minden vb elején közzéteszi előzetes világranglistáját. Ez a lista már nem tartalmazza azokat a pontokat, amelyeket a csapatok az adott évben elveszítenek, így a végleges sorrend az adott évi helyezésnek megfelelő pontszám hozzáadásával alakul ki. A…..
Brashear 2009.05.08 18:52:09
@Boku: Nehezen tudom elképzelni,hogy az Emirátusokban a pénzzel lenne gond...
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
Brashear 2009.05.06 09:30:18
A Kanada–Magyarország 23. percében Scottie Upshall rárontott Benk Andrásra a félpálya közelében. Az ütközés következtében a csatár kulcscsontja három részre tört. A sérült hokis szerint balesetről volt szó, nem haragszik ellenfelére. Két hónap alatt…..
Brashear 2009.04.27 17:24:24
@Rock me Amadeus: Őszintén kváncsi lennék milyen ember az ilyen,aki ilyet ír?Biztos valami kanadai csak magyar nyelven írkál.
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Két csatár marad le a rigai olimpiai selejtezőkről, tudtuk meg Énekes Lajostól, a válogatott edzőjétől: az újpesti Berta Ákos és a káposztásmegyeri Gröschl Tamás nem tarthat a többiekkel. Mint korábban megírtuk, Berta csak hétfőn került be a keretbe, miután a dunaújvárosi…..
Brashear 2009.02.03 14:02:55
Második meccsét is simán nyerte a magyar válogatott, a budapesti selejtezőcsoportot vezetjük, vasárnap el kell intézni a litvánokat is az utolsó olimpiai kvalifikációs körért. Az első két harmadban nagyon jól játszottunk, a harmadikban kevésbé, ez is elég volt.Az első…..
Mármint a szapporói győzők közül, és egyelőre – Pat Cortina szövetségi kapitány végrehajtotta az első keretszűkítést a jövő hét végi olimpiai selejtezők előtt. A több fiatal játékost is tartalmazó névsort a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján találtuk.A…..
1990-ben története egyetlen bajnoki címét szerezte a Jászberényi Lehel. A döntő 4. mérkőzésén hazai pályán verték 6-0-ra a Ferencvárost. Ha még nem látták, hogyan hárít a mezőnyjátékos büntetőt, és mit csinál utána, mindenképp nézzék meg a videót.Kilenc évvel az…..